Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na ką puokštė panašiai,kas dabar pradeda žydėti,išskyrus lubinus,pentinus. ax.gif
Atsakyti
Pas mane šiemet margutė nežydėjo, net žiedų nesukrovė, vienintėlė pašalo, o gaila, man gražu. Ir narcizų vienas kitas, kaip pernai daug buvo. Ai, rudeniop užpirksiu, nes pavasarį lb norisi spalvų. Dar krokai lb gražu, gal geltonų gausiu kur nors.
Jau viena raganė pasireiškė, o žiedo grožis, noriu dar raganių, po rožių tikros karalienės, o ir man nuo lovos pro vitriną matosi.
Ai, atskrido adeniumo sėklutės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 23 gegužės 2025 - 09:49
Labas rytas.
Niekiap pinavijos bordinės,senovinės nesiskleidžia. ax.gif
Atsakyti
Šiemet geri metai bijūnams ir aš labai laukiu, tik, kad ilgai tas žydėjimas netrunka.
Išnešiau laukan cyką, klivijas ir dičkę bugenviliją. Pirmadienį daugiau kitokių išnešiu.
Man patinka toks oras, nei per šalta nei per karšta. Niekur nerandu kur nukišus kvepiančius žirnelius, jau gal ir vėlu sodinti, bet kaipgi be jų.
Aišku, nesilyginu su jūsų gėlynais, džiaugiuosi ką turiu. Šiandien gal adeniumukus pasodinsiu.
Atsakyti
Labukas, mergaitės.
Nėra kada net parašyti. Kaip ten sakoma, arba baliavoju, arba bliadavoju. biggrin.gif
Žodžiu, namie nebūnu.
Šiltnamį apsodinau. Šiandien po Žemdirbių turgų prasiėjau, vos maišelius parvilkau iki mašinos. Petunijų, sundevalijų, kelis pomidorus su žiedais, didelę cukiniją, sodinsiu į lauką, dar kažoko ten.
Paskui dar užvairavau į depo, dvi rožes nugriebiau. Reikės rytoj sodinti.
Atsakyti
Labas rytas.
Šiandien planuose į miestą,ieškoti žvakės traktoriukui,susotojo transportas.Tikiuosimes,rasiem.
Po pietų edukacija,mb sesuo atsiveš gudobelės žiedų,nori pažiūrėti,kaip verdame hidrolatą.Gal kaip ir alyva ,kol neišsistovės kvepėti žole ir tiek.Va ieva su berželių lapais,tai grynai migdolais kvepia. wub.gif
Atsakyti
Klimaksinė kaimynka gryžo iš kažkur po nakties ir ant viso garso bumsikus paleido, vyras sako, mūsų bombonešis gryžo... , bože, ir taip diena iš dienos, na, dar suprasčiau, kad paaugliai grotų, bet ne boba apie 50 metų. Greičiau kokį dieninį kadrą susirastų ax.gif
Ir teliko negaliu garsiai leisti, kad nesigirdėtų, mano katytė jautri garsams.
Šiąnakt nabagė katytė sublogavo, lb vėmė, išvėmė plaukų kasas ir viduriavo. Abi mažai miegojome. Dabar guli šalia, kol aš čia skundžiuosi.
Iš Kaimuko, ar jau sodinsi pomidorą į lauką?
Ryt galvoju rožes su variu nupurkšt, ar jau galima?
Atsakyti
Lauke pomidorų neauginsiu, tingiu kuolus kalti ir raišioti. Išmečiau , kas liko į kompostą.
Meri, dabar nei šioks nei toks laikas su variu. Jis purškiamas labai anksti, kol dar pumpurai neišsprogę ir vėlai rudenį, prieš žiemą, kažkur spalio pabaigoje. Dabar reikia naudoti kokį stipresnį ir švelnesnį. Pvz Score, Topas ar kokio ten turi.
Atsakyti