Numiro mūsų mažylė toiterjerė. Na, palyginti lengvai iškeliavo, žvali buvo, nesirgo, tik vakar ir šiandien tokia jau kominė. Virš 12 metų išgyveno, gerai jai pas mus buvo, kaip sanatorijoje, draugikė mano, kartu prisiglaudę miegodavom.
Lietus, lietus. Dar ne viskas pasėta, kol svogūnėlius pasodinau, vos ne 4 dienas užtrukau.
Liniukai, giedro šunų rojaus tavo draugaitei.
Žentas atvežė savo tėvų kalytę pas mus nukaršinimui. Jie užsienyje, kaimynai prižiūrėjo. Lenciūginė buvo. Pas mus naktį voljere, dieną paleidžiame. Pinasi po kojomis, dėmėsio ir paglostukų reikalauja. O Baskervilis pyksta. Turi abu dviem rankomis glostyti.
Ingrida, mano tėviškė labiau prie Kernavės. Gražūs tie romuviečių papročiai, dabar daug kas taip tuokiasi.

Žentas atvežė savo tėvų kalytę pas mus nukaršinimui. Jie užsienyje, kaimynai prižiūrėjo. Lenciūginė buvo. Pas mus naktį voljere, dieną paleidžiame. Pinasi po kojomis, dėmėsio ir paglostukų reikalauja. O Baskervilis pyksta. Turi abu dviem rankomis glostyti.
Ingrida, mano tėviškė labiau prie Kernavės. Gražūs tie romuviečių papročiai, dabar daug kas taip tuokiasi.

Labas rytas.
Liniukai,net širdį suspaudė,perskaičius.

Sapnavau paryčiais,kad pirkau taksę už 52 eurus.

Meri, taigi taip ir daryk. Pasnausk, pailsėk. Rytoj bus diena gražesnė , galėsi vėl gyvenimu džiaugtis. Juk niekus skubėti nereikia.
Lyja nuo vakar pietų. Visos striukės šlapios, gal vakare reikės praskalbti ir į džiovyklę. Dar reikės šunį pralakstyti. Siaubas, kokio purvinumo sugrįš.
Lyja nuo vakar pietų. Visos striukės šlapios, gal vakare reikės praskalbti ir į džiovyklę. Dar reikės šunį pralakstyti. Siaubas, kokio purvinumo sugrįš.

Labas rytas.
Meri-

Atšilo seni kaulai. Gal pagaliau vasara ?

Labas rytas.
Na, kaip įdomiai, vienur RAUGERŠKIS TH. RED HOT CHILI rašo, kad 0,5 m augumo, kas man lb. tiktų, o kitur net iki dviejų metrų, ir suprask žmogau, kad nori
Norisi dar vieno mažylio, pnš. augumo kaip RAUGERŠKIS TUNBERGO ADMIRATION.
Ar pakartoti tokį patį ADMIRATION kitoje takelio pusėje? Nu lb puošnus krūmelis, aišku, skirtingas daug įdomiau. Derėtų su hortenzijomis.
Ai, pamačiau, šokoladinė hortenzija su pumpuriukais, matysiu, ko prisipirkau

Norisi dar vieno mažylio, pnš. augumo kaip RAUGERŠKIS TUNBERGO ADMIRATION.
Ar pakartoti tokį patį ADMIRATION kitoje takelio pusėje? Nu lb puošnus krūmelis, aišku, skirtingas daug įdomiau. Derėtų su hortenzijomis.
Ai, pamačiau, šokoladinė hortenzija su pumpuriukais, matysiu, ko prisipirkau

Meri, raugerškiai karpomi. Kokio nori dydžio, tokį palaikysi.

Labas rytas.
Pas mane raugeriškis dvimetrinis.Bet prie namo,gražu.

oi, kokia gera žinia, kad raugeriškis formuojamas
Buvau lidle, tai tik melsvę nupirkau, nes tokios neturiu. Kaip ir rašė Vaserama, viskas ten apvytę, suvargę, mokėti ir gaivinti jau ne lygis. Teks kurią dieną turgun pavažiuoti. Panašiai kainuos, bet gal bus gyvybingesni augaliukai. Pabus loveliai tušti.
Dangus raukosi, eisiu su kice savo naujokę sodinti.

Buvau lidle, tai tik melsvę nupirkau, nes tokios neturiu. Kaip ir rašė Vaserama, viskas ten apvytę, suvargę, mokėti ir gaivinti jau ne lygis. Teks kurią dieną turgun pavažiuoti. Panašiai kainuos, bet gal bus gyvybingesni augaliukai. Pabus loveliai tušti.
Dangus raukosi, eisiu su kice savo naujokę sodinti.