Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2025 06 26, 12:01)
Lyžuka, o kokią kavą daugiausia perki?
Blyn, išleidau vyrą iki vaistinės, dvi valandos neša  unsure.gif

as siaip perku iš nateca.lt, nes imone irgi iš ten perka tai čiut su nuolaida gaunu smile.gif

iš šitos https://www.tastemap...skrudinta-kava/ tai vaikai nuperka ju parduotuvelej kartais, seniau huracan dar megau bet kai pradejo maxima prekiaut ir krito kokybe turbut kaip ir visur per kiekybę kenčia kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 birželio 2025 - 09:21
Tokių kavų nesu nei mačiusi, nei ragavusi, įdomu.
Iš Kaimuko, su ta laime tai įdomiai, kuo toliau tuo sunkiau pasigerinti savo savijautą, ne veltui vidutinio sunkumo pasikartojanti depresija ir skiriami vaistai..., nors iš pažiūros lyg ir nieko netrūksta, kiti net neskaito tai liga ax.gif Bet yra kaip yra.
Reikia kauptis akvą kuopti, bet gal rytoj. Žolės juoduoja, gal perdaug apšvietimo, bandysiu sumažinti ir apkarpyti, o ir žuviai apkramtę, sraigių lyg ir nėra, nes daug klounų, tie jas gaudo ir ėda. Baisiai nesinori tvarkyti, man pora valandų užtrunka, nes veiksmas vyksta su senatviniu pasimėgavimu neskubant. O, jei dar prisidės filtras, tai aplamai ax.gif Na, bet žuviai nekalti dėl mano įgeidžių, kam seniams akvariumas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,bet užsiėmimas,plauti,prižiūrėti.Laikyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mokvežoje girmetę,kinmetę nusipirkau.Pasirodo kinmtė lofantas,kurio pilna pas mane,bet čia rūšis gal kitokia tamsesni lapai,žiedai kitokie šiek tiek.Ir rožių labai daug nukainuotų,turbūt vėjas labai nudarskė,nes tokios nelabai išvaizdžios ir lapai su dėmelėmis.Pabijojau labai pirkti,pasiėmiau vieną Jolandia ir pasodinau atokiau nuo kitų. ax.gif Kad nebūtų apsikrėtę kokia liga.

IK,dėkui už konsulataciją.Nori sūnus investuoti į žemę.Jo vienas draugas supirkinėja žemes,miškus.Aš jam siūlau geriau į kokias akcijas.Sako čia ilgalaikė investicija. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
nu ką, pradedam karščio maratoną, gerai, kad trumpai truks. Mano kūnas neperneša didėlės šilumos.
Pajuokinsiu, auginu dvi agurkų sėklas, kitos neišdygo. Ant durniaus įkištos buvo. Visai neturiu vietos.
Va, fb rašo, kad lidlas šluotelinių chortenzijų turi, blyn, kaip ima nervas, nes man jų mažai, noriu ir rožių...
Kitą savaitę gliukozės tyrimas, tai nusimato laisvė papūgoms, t.y. išėjimas į žmones.
Atsakyti
Meri, geriau rožę. Pas tau labai gražiai jos auga.
Pamiršti į SM žvilgtelėti. Prasidėjo derliaus nuėmimas. Eina krapai ir petražolės, ir tokiais kiekiais, nors apsivožk rolleyes.gif Tai keliuosi šeštą, apie pietus baigiame, nes per karšta.
Paskui einu pogulio, vakare paravėti.
Esu visa juodai susinervinusi ir pikta. Toks meisteris vis siūlėsi sutvarkyti atraminę sienelę. Praeitą trečiadienį atėjo, seną išardė, akmenis po visą pievelę išmėtė. Kitą dieną pradėjo klijuoti, bet matau, kad jau be entuziazmo. Penktadienį prisiprašė avanso , na ir išėjo į daugiadienes. Prisiskambinau. Rytoj. Atėjo rytojus , vėl nėra. Parašiau žinutę, kad eitų NX. Šiandien dar kažką bandė veblenti, bet vėl ta kryptimi pavariau. Akmenis sutįsiau arčiau. Reikės rytoj pačiai dėlioti. Pasižiūrėjau, kad aš geriau padarysiu. Bent jau švariau, Negaliu pakęsti meisterių, kur rankos iš subinės auga ir dar gerklės varinės. Bet savivertė oi kaip užkelta. bash.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Meri mačiau lide tas hortenzijas,labai jau nedidelės.
Atsakyti
Mane dar iki šiol purto nuo tų visų meistrų, sutari vienaip, o paskui ne tik daro pagal save, bet ir kaina išauga neadekvačiai. Ateina į tavo namus mokytis, be jokios praktikos. Normalūs turbūt į užsienius išlakstę.
Manęs dar laukia palėpės įrengimas, gaunasi ne mažas kambariukas. Dabar su kaimynais tvarkomes įteisinimą. Būtų daugiau pasidėjimo.
Iš pensijų praktiškai nlb kas lieka, o čia jau reiktų gal nustot valgyti, nes ir taip beveik nieko kito neperkam. Vaizduotė nepiešia.
Va, drėlė sugedo, be jos niekaip. Turiu savo asmeninį Boschiką. Nesunkus, kokiam varžtui prisukti pats tas. Pirkčiau iš Ali, bet paštas aiškiai pavogs. Netikiu, kad gaučiau. Žiūrėjau, ten pigiau gautusi.
Tai ką, kepam?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

nuo uzvakar jau Kupisky su katinais. Koks geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2025 07 05, 09:38)