Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pas mane desantas pasižiūrejo mačiau smile.gif, poto medlieva surijo netgi tik apraudusias švariai, serbentu kolkas neliečia bet buvo metu kai ir tuos nurinko, o va vyšniu neliečia, nzn kodel ten kokia pavesinga vieta jos veliau sunoksta gal jau būna prisiotinę kitokokiu uogų pas kaimynus tongue.gif

turiu pirkus senukuose ta uždangala nuo paukščių, dengsiu šilauoges kai ims nokti nes pernai nelabai irgi paragavau jų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 liepos 2025 - 09:23
Suvalgiau savo pirmąsias penkias vyšnias nestuke.gif , apdovanojo PANDY vyšnaitė. Jau nelaukiau kol bus bordavos ir kokie špokai aplenks. Gerai padariau, kad jūsų paklausiau ir pasisodinau kiemelyje vyšnaitę.
Nuo rožių net saldu darosi, bet jų niekad perdaug nebuva. Galėsiu medituoti.
Buvom su kaimynais pas notarą, įsiteisinim palėpę, nežinau ar čia gerai, bet jei jie taip nusprendė, reiškias reikia. Dabar teks ne tik ant pagrabo taupyti, bet ir palėpės restauracijai, gi ten nieko nėra.
Atsakyti
Lyžuka, kur aukštesnis baltas - pilnaviduris skaistenis. Kur žemesni- baltas karpatinis katilėlis. Irgi geras. Nužydi, nukarpai, vėl atželia. Dar vietomis prisisėja. O kur visai aukšti balti - dedešva. Irgi sėjasi. Buvo įsiveisę ir rausvų, bet baltos gražiau.

Bliamba, kaip lyja. O MB išvažiavo purkšti kininių kopūstų, reikia ant drėgnos dirvos. Bet įtariu, kad pradės traktorius skersas eiti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ką prausiames biggrin.gif

iš vis kaip tie augalai gamtoje moka išgyventi, šiemet dedešva sudygo po keliu metu tik kur tos seklos žemeje buvo anksciau jau gal 2 m kai nebuvo nei daigelio, dar ziuriu tokia rožūne irgi iš vis gal po 4 m sudygo ...bučiau išrovis ale mažus daigelius sumaičiau su žioveiniu r palikau, žiuriu cia kada koks grožis žydi smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš laukiu vienadienių,juk pirkau pernai įvairiausių,mačiau tik viena geltona sužydėjo.
Palijo,reikės po pietų astilbes persodinėti.Mažiau laistymo,dar yra ką persodinti. ax.gif
Oras siaubingas,laukia kelionė į miestą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Šilagėlės mokvežoje po 0.52 ,neturėjau baltų. ax.gif Monardų galvoju,nenusipirkau aukštų,gal dar bus.Lietus lijo,tai taip greitai praėjau aikštelę vienintelė,pagriebiau šilauogių,tujų dar atsodinti,kurios neprigijo. ax.gif
Atsakyti
Vakar kilnojau Lidle tas šluotelines hortenzijas, jau tokios mažos, gero sprindžio didumo, nors jos greitai auga, žemė prašėsi palaistymo. O Senukuose mačiau įdomesnių, bet little serijo nebuvo. Tai ir likau nieko nepešus. Šiandien vėl į polikliniką, tai aplankysiu maksę, gal ten ko įdomesnio užmatysiu. Kartais išmeta.
Tiesa, Senukuose mačiau vazone gražią rožę, kuri truputi pakirbino nervus, bet atsilaikiau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ar jums yra taip buvę, perki sėklas, sodini, o vietoj jų išdygsta visai kas kita? Taip man nutiko. O aš galvoju, ko tos didžiosios ramunės dar nežydi, kai visur aplinkui pas žmones žydi blink.gif Visa laimė, kad kas išdygo, man tinka. Blyn, pavadinimą pamiršau, išdygo ant tokio ilgo stiebo smulkūs žiedeliai, na, iš Kaimuko, tu man buvai dovanojusi. Su rožėmis ir raganėmis į temą, bet aš norėjau ramunių.
Vakar maksėje nieko doro nemačiau. Tik raudonos marcipaninės arbatos pasipirkau ir turkiško jogurto bačioką ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar buvau miške vienas raudonikis,sauja voveraičių.Nėra pas mus dar grybų. ax.gif
Atsakyti
Meri, neatsimenu, ko ten tau buvau prirovusi.

Jau kas auga, tai žolė. Vakar šiandien rytais vakarais puolu daržo ravėti, septynios ilgiausios lysvės paprikos. Jau reikia ieškoti tarp galinzogos. O taip švariai buvau nuravėjusi. Agurkai buvo per jonines pasėti, jau su antru lapu, irgi beveik nesimato.
Dar gerai, kad gėlynus užmulčiavau.

Na gerai, auga ir žydi šiemet augalai kaip nuprotėję. Baigiasi po truputį rožės, prasideda vienadienės, lelijos, subaltavo hortenzijos šviesiosios. Dar gludai geltonuoja. Levandos tiesiog virsta iš kelmų į šonus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pas mane nepasakyčiau kad kas žydi itin, leliju lapai nupuole nzn kas juos suede o ir žiedai vargani, snapučių lapai visi kaip sušaudyti, aplamai tas rozane šiemet vos atsprogo po žiemos vienas krūmelis iš vis amen, rozes po lietaus ištisinio 2 paru dar tik pradeda džiovintis ir testi pirmaja bangą žydejimo...nu va del žoliu negaliu skustis verysad.gif auga auga

iš rožiu tai visos tos muskuso tai lietus kaip sakoma kaip vanduo nuo žasies kaip žydejo taip zydi, superinis atsparumas ju , aišku pagal žiedo dydi nera kur ten kur tam vandeniui kaupti..

IK ir kitos ar turi ta užpernai metu topa biggrin.gif. KOKOloko arba Mokarosa? Floribunda pažymejus kaip linkusias į ligas nebloagai iš 5 tik 3 sveikumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 liepos 2025 - 07:06