Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O aš tampausi su nepasiteisinusiomis rožėmis, vis laukiu, o gal ir tik save kaltinu, kad kažko nedadariau. Iš tikro, jau nebedengiu, pas mus kaimuke nieks jų nedengia, jei išgyvena tai ir valio. Kaimynės juokdavosi iš manęs. Na pas jus baisiniai krūmai, kiek vietos bigsmile.gif Pas mane gal ant tvoros kažkiek padabnesnės. Va, maksėj alūnėms akcija, gal ir norėčiau, bet toli ta maksė, lauk to autobuso, važiuoja retai, kol sulauki, o jei dar pataikai, kai iš po nosies nuvažiuoja ax.gif
Atsakyti
Meri, nedengiu ir aš nežaidziu, pas mane ne ištisinėse lysvėse, daugumoje pavieniai krūmai tai kur aš ten kiekvieną uždengsiu, beje per tiek laiko kiek auginu taip ir neišalo nei viena, o žiemų įvairių buvo, beje kazkuriais čia metais fb skaičiau kai nušalo tai ir pas tas "dengėjas" iki žemės nušalo...

Merii, o koks tavo sklypo plotas ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 09:49
Labai mažas, Sapniukas matė, net nerašysiu, nes tik susinervuosiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, negirdėtas toks kaimas, savam rajone ne visus žinau.
Nežinau, kaip ta ranka, 15 pas traumatologą, bus aiškiau, kas blogo, kas gero. Skaičiuoju dienas biggrin.gif
Tokių blogų bulvių neatmenu, kada turėjom, taip išgraužta, bulvių lyg ir yra, bet gerų kaip ir nėra. Prasikeiksiu, kol perrinksiu. Dar savaitgaliui liko vieną dieną kasti
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, priimk mane į rožių pirkimą. Pasižiūrėjau ir užsireikė.
Aukšta sveika ? Gal Angela ? O šiaip gera Royal jubileum, lyg taip vadinasi. Tokia apie 2 m , dabar vėl žydi. Compasion sveika, aukšta, tik tų žiedų ne per daugiausiai. Edenas sveikas. Dar išgelbėjau tokią Golden Gate. Bliamba, kad šovė į viršų, gal iki trijų metrų. Dar gražu mini Eden, bet pas mane ji išsipleikė į šonus . Gana tvirta Caramella.
Ingrida, spiečius pakabojo iki antros dienos pavakarės ir kažkur išvyko.
Atsakyti