Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Gaura išsilaiko per žiemą, bet tik ta paprasta balta. Visos mandros rožinės ne tai kad iššala, kiek sušunta. Kaip ir viduviai. Turi būti sausoje smėlėtoje dirvoje. Ir dar prisisėja pilna.

Lauravyšnė yra 6 zonos. Gal kelias žiemas peržiemos, bet paskui staiga iki želės. Šiaip tai gražu tie lapai žiemą. O žiedeliai neįspūdingi.

Siaubas, kaip sausa. Gerai bent tai, kad vežame svogūnus per kelias dienas išdžiūvo. Užvakar traktorius pabyrėjo siauraratis, tai tik šiandien popiet sutvarkė. Bet ženkliai padžiūvo. Jei užvakar dar buvo laiškų, kurie sunkiai nusitraukė, tai šiandien dulkėmis byra. Rytoj vieną lauką baigs rinkti , pirmadienį kitą pradėsime.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū IK,Kaip baigėsi sus spiečiumi?
Griaudėjo griaudėjo vakare ir nei lašo.Miškas tuščias,sausa.
Atsakyti
Pas mus ant kalno taip pat vakar griaudėjo, biski nulijo, bet ne kažką. Ar nereiks vakarop hortenzijas palieti. Ta šiurkščialapė, jei nori gerti, iškart lapeliai nugeibsta, ant kitų nesimato.
Bais nėra ūpo, šiandien nieko neveiksiu, net dėl savęs nėra noro stengtis. Vesiu katę laukan, išglostysiu savo rausvėjančias galveles, gal geriau pasijausiu.
Atsakyti
Laukiu kol svečiai išvažiuos,liesiu visą kubilą,išlaistysiu.Pas mane vienoje vietoje,kur natūrali durpė,hortenzijos iš karto suka lapelius nuo sausros.Lieti,lieti.............dar šiluogės laukia,tujos naujos.O dar kiek naujokių laukia.
O reikia suskinti jau avietes išgarinti. ax.gif
Kita savaitė atsotogos nuo nuomos,reikės aptvarkyti gėles,nuravėti braškes,jau net nesimato.Dvi dienos atiduoti duoklę gydytojams.Viena diena važiuoti į Mažeikius apžiūrėti statomo namuko.Taip ir prabėgs savaitė. mirksiukas.gif
Kinrožės žydi pas jus?
Viena pražydo,net nežinojau kokia spalva,dabar žinau,melsva,kitą iš vazono išsodinau,žinau kokia spalva,o trečios nežinau irgi dar spavos.5 naujokės,mažos dar žydėjimui.Nors senosios sukrovę žiedus. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 rugsėjo 2025 - 10:24
Pas mano vieną kinrožė tuščios šakos, nei lapelių, nei žiedų, bet pačiupinus šakelės lanksčios, kaip ir gyvos, gal paliksiu. Iš apačios naujos šakos jau kaip reikiant. Sakau, gal atsigaus?
Nu ką, atsiboginau kopėčias užuolaidoms nukabinti, turiu kažkaip prisiversti, bent pastatyčiau skalbti...
Dukrius atidavė komodėlę vaistams ir visokiems katės reikalams susikrauti, man tai viskas tiko, bet jai buvo negražu. Na, kaupikė esu, ir sesė tą patį sakė. Bet manęs nežeidžia, esu kokia esu. Ir kur man rasti vietos, kai turėjau viską iš dviejų kambarių sukišti į vieną, gi nemėtysi. Nors dabar su amžiumi tiek visko ir nereikia. Reik kada dar batus išmėtyti ax.gif
Atsakyti
Ingrida,pakviesčiau į svečius, bet tiek viskas apleista, apžėlę, kad sarmata. Jau susitaikiau, kad svarbiausius darbus apmušti tik pavyks. Ryt poryt žadėjo grįšt talkos, tai kažkiek bulvių nukasim. Svogūnus nuroviau, suvežė po stogu, tvarkyt reiks. Su viena ranka lėtai gaunasi. Bulvėms jau eilė, bet nežinau dar kiek bus, nes kiek valgymui kasiau, tai grambuoliai kiekvienam kere, papuvusių yra. Na,matysis, bet nėra buvę tiek grambuolių
Atsakyti
Labas rytas.
Liniukai,žinau darbas darbą veja dabar.Bloga,užėjųs į šiltanmį darosi,raudona. bigsmile.gif
Kaip rankelė geriau sakyk? 4u.gif
Atsakyti
Ant venipako teko kelis kart ant kurjerio skunda parašyt, tai pasitaise su tuo vežiojimu, kam aš moku sakykim papildomai kad vežtu į namus o tas pasilengvina darba ir ikiša i paštomatą, ta pati megsta ups bet tie nors paskambina ir gražiai paprašo biggrin.gif tai kartais sutinku kartais ne, pagal nuotaiką mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
bulves nekasta, bet kokia kieta žemė pas mus...laukiu gal atmirks kada nors ir šiaip ikvepimo dar laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugsėjo 2025 - 06:59
Venipakas pats brangiausias ir dar išsidirbinėja. Viskas, ant jų kryžių padėjau. Yra tų kurjerių ir be jų ax.gif
Nusprendžiau, kad man namuose nereikia užuolaidų. O kam, tik dulkes renka. Pas mane visi langai vazonais ir vijoklinėmis gėlėmis apkaišioti. Virtuvėje nebeliko laisvos palangės ir katei palaipioti, kas nėra gerai. Bet dabar, kai nebedirbu, tai ji daugiausia prie manęs laiką leidžia wub.gif
Blyn, Thomas Philips kokių gražių tulpių ir, palyginus nebrangiai, prisivežė, ėt... neskaudėtų kojų ir nugaros...
Išsiunčiau vyrą duonos, pardė už penkių minučių, bet dvi valandas garantuotai bus ramu kol pareis. Jis pas mane kalbus, jei sutiks laisvas ausis, greit nepareis, o ir man ramybė, nes aš daugiau tylenė, kaip sesė sako.
Atsakyti
Liniukai,atšaukta kelionė į Jūsų kraštą,kitam antradieniui,dar plytelės neišklijuotos.Plėnakiai ,žinomas kaimas?Ten važiuosime.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 rugsėjo 2025 - 07:02
Sveikos smile.gif

https://www.floribunda.pl/

gal kas rožių ? smile.gif pasikooperuotume smile.gif

rudeni teks su kai kuriomis atsisveikinti, dar žiurineju kurios eis iš mano sodo biggrin.gif į svečius turiu tokią draugę kuri viska ima tai nors širdies neskauda išmetant smile.gif, pirmu nr keliaus aliaska ir artemis. Artemis tai nepatinka man jo žydejimas kekė žiedu iš ju vienas skleidžiasi du dziusta ir t.t. žodziu jokio grožio velgi užeina kas paima vasara ir pora šakų nudžiusta...o aliaska irgi su savo kaprizais tai koks žiedu puvinys isimete , tai vel kas, kasmet kazkas darosi, šakos itin trapios menkiausias vejelio gusis išlaužo, o augi krumas didelis nu žodziu pabandziau supratau kad ne mano augalas ...dabar tegul kiti pasidžiaugia mirksiukas.gif

IK jeigu užeisi gal kokią patarsi siaurą aukšta, sveiką rožę, nes turiu ten tokia vieta kur jos truks, o dabar pasodinta prie aukštu Prairie Joy kuri per 7 m tik kazkiek i ploti pasiplete nors šiaip sveika grazi patinka ji man tik ne vietoje auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 rugsėjo 2025 - 07:51