Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ate, kaip keistai elgiasi tavo lelijos. Mano niekad rudenį neatželia. Bet iš esmės lelijos ir persodinamos rudenį arba anksti pavasarį, kol neprasikalė. Jei atsargiai išskirstysi ir vėl susodinsi, turėtų išgyventi.
Man su juozapinėmis nelabai sekasi. Už tai turiu karališkųjų. Lilium regale. O labiausiai patinka OT hibridai. Kai pradeda žydėti - kieme nuo kvapo išbūti neįmanoma.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip nusibodo varyti per savaitgalius, negaliu. Bet verkiant turime pasibaigti svogūnus.
Tiek buvau darbų pasiplanavusi, bet nieko gero nenuveikiau. Sugedo mano skalbimo mašina pirmame aukšte, turiu dabar tampyti skalbti į antrą aukštą, o atgal nešti į džiovyklę. Ir dar bijau viską kartu sujungti, nes išmuša saugiklius.
Meri, tu kaip suprantanti elektroje, pakonsultuok. Jei namie yra 10 KW įvadas, norint pasididinti galią nereikės man pervedžioti visų laidų ? Nesusvils ? Reikia prašyti ESO padidinti galią iki 15 KW.
Atsakyti
Iš Kaimuko, tai tavo brolis elektrikas wub.gif
Tau reikia paskambinti arba kreiptis i Lesto ir išduos galios padidinimo sąlygas. Kiekvienam skirtingai.
Pas mus buvo plikos sienos ir degė viena lempa, meistrai rūpužės ir seną tinką nukapojo, tai darėm viską naujai.
Man žentas kiekvienam taškui atskirai laidus vedė. Aš tik klaidą padariau, galėjau prie šviesos jungiklių ir po porą razečių tuo pačiu pasidaryti. Nereikėtų dabar tiek tų prailgintojų. Taip atrodo, kad užteks, bet nė velnio, perdaug nebūtų buvę.
Gal tau viskas tiks, viską pasakys. Tas žmogus, kuris man projektą prastūmė, jau a.a.
Aš neturiu jokių galiojančių atestatų, koks ten elektrikas, jau senjorė, o ir anksčiau su replėmis nedirbau, buvau paprasta techninės dokumentacijos inžinierė, o ant pabaigos kasininkė, net baisu prisiminti blink.gif
Manau klausk brolio, ten be pažystamų bus sunkus atvejis, nes dideli reikalavimai. Nebent tavo namų instaliacija išvedžiota ir priimta Valstybinės energetikos inspekcijos. Tuomet būtų paprasta. Gal reiktų tik įvadinį kabelį pakeisti, nes tikrai susvils, jie informuos.
Mums buvo paprasta, nes buto elektros instaliacija buvo daryta pagal projektą ir priimta VEI, įvadas tiko, tai tik automatą ant galingesnio pakeitė ir tiek žinių. Tiesa, projekte reikėjo nurodyti stulpo Nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: [b!]Šiandien[/b!], 17:13