Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, ir aš turiu tokią lovą. Mol, viešbutinis standartas. Labai patogu, lova maždaug subinės aukštyje, nereikia nė kojų lenkti.
Kas per briedai, mane dar uodai sukandžiojo. Va, prie kompo ant sienos sutūpę tykoja. Bet vos pakeliu žurnalą, kyla lyg malūnsparniai.
Ingrida, pas mus juodai nėra grybų.

Man pirmai insultas bus. Vos kur kepšt, mėlynės didžiausios. Praeitą savaitę skubėdama pro priėmimo bunkerį, suklupai ant akmenų krūvos. Vaikučiai, kokio grožio mėlynė. wub.gif Per visą kojos priekį. Paskui gal kraujas žemyn nutekėjo, iki pusės blauzdos violetinis grožis...
Atsakyti
IK,garantuotai,kur pavėsinė,eik keliuku,rasi kazlėkų tikrai.Kasmet tokiu metu rasdavau.Man vakar fb išmetė nuotraukas prieš 6 metus tokiu laiku baravykų pririnkta nuo pavėsinės pusės. mirksiukas.gif
Dabar tie kazlėkiukai visai nekirmyja.Puodą priviriau,pavaišinsiu darbininkus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
nu ką, laikykimes, spjaukim į barzdą visokiems tiems insultams ax.gif
Vakar skambino iš klinikos, tai dėl cholesterolio sakė nevalgyti riebiai ir daugiau pajudėti, bet atsirado kita naujiena, parašė siuntimą pas urologą, kažkas ten su tyrimu. Lyg nuo diabeto neužtektų akių komplikacijos, dar inkstai blink.gif , nu vienžo... rolleyes.gif
Šiandien esu piktas šeškas, senis švenčia pensiją, kaip tas gėrimas atsibodęs... eina viskas kaku.
Atsakyti
Labas rytas.
Pasigavau kažkokį virusą,temperatūra šoko.Nėra labai kada sirgti,laukiu kondicionieriaus meistro,priimsiu ir paliksiu,lovą turi atvežti dpd.Mano meistriukai liko be pietų,ždinio neiškūrenau,gal nesušąlo,patys išsikūreno. ax.gif
Atsakyti
Atbėgu pasidžiaugti, ogis pasisveriu, nes šiandien pas endokrinologę, per tris metus nutirpdžiau nei daug nei mažai, o minus 25kg lašinio blink.gif perdaug nesikankindama. Bet vistiek dar daug, sakiau laikysiuos tos pačios strategijos, nes pasirodo, veikia. Taip ar taip pastoviai blogai jaučiuosi, pykina, tuomet plumpinu vandenį. Dabar vietoj dviejų bulvių, valgysiu vieną. Negaliu be jų niekaip, nors žinau, kad jos man ne draugas.
Atsakyti
Dvi dienas interneto neturėjau, baisios lomkės buvo. Keitė stotį, paskui modemas užlinko. Šiandien skubiai kitą atsivežė vyrai, pakeitė. Eina kaip bitė.
Liko neuždeklaruoti Sodrai Pkv kvitai.
Meri, greitai išduodi, kaip čia tau pusė svorio nukrito ? Nevalgau beveik nieko iš baltų miltų, cukraus. Bet tai zaraza įsikabinęs laikosi tas lašinys. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Meri-oho. bigsmile.gif Tiek lakstau,svoris stabilus.Žiemą augs,atsisėdųs.
Atsakyti
nu kaip kaip, mažiau ėdu ir daugiau vandens pliumpinu, po šešių stengiuos aplamai į šaldytuvą nelandžioti ir maistą pamiršt. Storiems lengviau lašiniai tirpsta, nes džiūsnoms nėra iš kur ax.gif
Aš gi nedirbu, ne taip kaip jūs. Jei ne tie antidepresantai, migdomieji, kurių anotacijose rašo, kad svorį augina, gal būtų dar geresni rezultatai. Bet prie savo tokio gyvenimo be jų niekaip. Senai sedėčiau kaliuzėje, o tai senį pripločiau su keptuve tongue.gif
Šiąnakt ne kokia naktis buvo, katinas davėsi visą naktį, nepadėjo ir papildomas konservas, jis nemiegojo ir man nedavė.
Atsakyti