Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Iš Kaimuko, gerai tas taviškis atrodo. Mano, kai išėjo į pensiją, barzdyla tapo. Su kepke, jei nepažinotum, tai ne kažką pagalvotum. Visiškai nesirūpina savimi. Gerai, kad uoslės neturiu. Rūbus turiu su skandalais atimti, kad išskalbti.
Panos, o ką, jūs jau karpot rožėms žiedus? Taip gražiai žydi.
Šiemet astrų žiedeliai maži, nors ir buvo gavę trąšų. Dar ir raganės kai kurios su žiedais.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Grįžtu kompas buvo sugedęs,sugebėjau išlaužti krovimo lizdą.Mestras sako ir turėjimas jėgų,taip išlaužti. biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau penktadienis, namuose šilta , šaldytuve yra pyrago, bet man negalima. Sunkios derybos su sąžine. Silpna ji pas mane ir lengvai perkalbama .....
Rytoj reikia užsiimti konservacijomis. Surinkti kibirai kriaušių, moliūgų, paprikų, baklažanų. Pagaliau sumontavo indaplovę, stiklainių plovimas bus vienas juokas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Man irgi negalima pyrago, todėl net nerizikuoju pradėti, kad neužsikabinčiau ir nebūtų non stop. Galiu retsykiais gero šokolado, kur su daugiau kakavos, bet ir tai rolleyes.gif
Vakar pašviečiau pro vitriną, vėl pilna arijonų. Net išlindau galabyti. Kaskart skauda širdį ir mintyse atsiprašau, kad juo žudau ir jie labai kenčia, vistiek gyvybė unsure.gif
Kitą savaitę norėčiau pavažiuoti iki Depo, gal kokia Tantau rožę rasčiau, dar vieną kažkur įkiščiau, o ir svogūninėms turėtų būti akcija ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Dieve aukštelnikas, kas per sąžinė pas Meri ? Arionų galabyti nenori.... Aš kenkėjus tūkstančiais pavarau.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Na jau turbut tongue.gif ligos liko praeityje bent kolkas smile.gif, Atveže penkt lova, va užėjo bizas biggrin.gif atsinaujinti ale blyn dabar kokia aukšta guliu kaip Barbora radvilaitė ant pakylos biggrin.gif vos nereiks kokio suoliuko kojoms smile.gif nes čiužinys aukštas o as ir nepagalvojau kad čia taip tures itakos...na meistras sako standartas aukštis, ale gi mano ne standartas ūgis tai dabar lauksiu kada užsuks paimt ir pažemint mirksiukas.gif

svoguniniu dar nesodinau ju vietoje serenčiai puikiai dar zydi, kosmejas tik nurovus, nzn turbut daugiau as ju nesodinsiu pernai dar neblogai atrode o šiemet nors tos pačios seklos kaip dėjo į ūgį...poto išsivarte nuo vėju...aplamai galvoju po tulpiu į pomedžius nieko nesodint palikt kaip yra plika zeeme ale tada ravet tektu arba purkšt...turbut nera gerai obeliu pomedi nupurkšt? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš jau serenčius uroviau,jau nebe gražūs buvo.
Gražu kosmėjos,neturiu šiemet,pakeitė patagoninė verbena.
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad serenčius galima sėti iš rudens? Mano tie didieji iš sėklų, sėti pavasarį, taip ir nesudygo. Dar kažkur likęs pokelis, kur nors pabersiu ant tyčiųjų.
Nu va, prieš tris metus cholestirolis tilpo į normas, o dabar, kad šoko į aukštumas, nors kaip tik mažiau ir kūdžiau valgau ir nervinių apsirijimų priepuolių sumažėję. Rado 7,34 ir visi kiti rodikliai paaukštėję. Taigi, bet kada galiu užsilenkti, nereikės ir eutanizuotis. Ką jūs darote, ar tik maistą prisižiūrite? Labai nenoriu atgulti ant patalo pusiau paralyžuotai. Mūsų giminėje insultai ne svetimi.
Atsakyti
Meri,pas mane giminėje vien insultai taip pat.Mama hipertonikė visą gyvenimą,aš jau 25-rių turėjau pdidėjųsį kraujospūdį.Geriu vaistus nuo kokių 33 kasdien.
Mano cholesterolis irgi toks buvo virš 7,seselė nuramino,pamenu,sako mano vyras vaikšto su virš 10 ir nieko.Geriu dabar vakarais kasdien nuo cholesterolio.Sako tie vaistai blogai,bet man ramiau. ax.gif
IK,grybauju dar.Žinai kur?Netoli nuo Tavęs iš kitos pusės,stumbryne.Kokie gražūs miškai ir mėlynojai,bruknynai. wub.gif Nuo namų apie 20km.Viskas dabar tik čia važiuosiu,ieškosiu vietų.Pusę krepšio parsivežiau kazlėkų,šilbaravykių dar radau. bigsmile.gif
Atsakyti