Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas vakaras, kažkaip įleido į sm iš trečio karto. Kovoju su virusu, tiksliau, jis mene kankina. Sūnus ir anūkas sirguliuoja, nepraleidau progos ir aš. Praeitą naktį nedaug miegojau, gerklėje lyg tarka būtų įdėta, temperatūros nebuvo, bet atrodė, kad pasmaugs, vis atsibusdavau. Šiandien su gerkle geriau, bet bendra savijauta prasta, temperatūros turėjau o čia kaip tyčia rimtą šalną žada. Dar burokų buvo laukuose, kopūstų. kalijas iškasiau, pomidorus aprinkau, šiltnamyje paprikų žalių nemažai, agro užmečiau, begalė moliūgų buvo terasoje, stiklinta, bet nuo rimtesnių šalnų neapsaugo, tempėm į namus.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 10 17, 10:17)
Atbėgu pasidžiaugti, ogis pasisveriu, nes šiandien pas endokrinologę, per tris metus nutirpdžiau nei daug nei mažai, o minus 25kg lašinio  blink.gif  perdaug nesikankindama. Bet vistiek dar daug, sakiau laikysiuos tos pačios strategijos, nes pasirodo, veikia. Taip ar taip pastoviai blogai jaučiuosi, pykina, tuomet plumpinu vandenį. Dabar vietoj dviejų bulvių, valgysiu vieną. Negaliu be jų niekaip, nors žinau, kad jos man ne draugas.

Merri sveikinimai iš visos širdies smile.gif wub.gif ...bet tai kaip turėjai ant rūbų pajusti mirksiukas.gif
tokiu atveju rūbų keitimas malonūs rūpesčiai mirksiukas.gif

Pas mane viskas dar ant lauko...tikiuosi išgyveno, penkt ir šeštad lijo non stop, nosies neiškiši o vakar Suvalkiją lankėme, kapus, tėviškę ir t.t. pastebejau eilini karta kaip nuo Kauno iki Marijampoles absoliučiai nera nei vienos vietos sustot pavalgyt ...užtat skaniai prikirtome kaimiškupatiekalu jau link prienu vaziuojant kavineje wub.gif , oras nuostabus buvo, pasigrožėjome ryškiom rudens spalvom va taip ir prabego diena wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti