Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos...turėjau inksto uždegimą, košmariškas skausmas galiu pasakyt , gal būna ir kokiu beskausmiu užsdegimu kaip kazkada covidas buvo be simptomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Skausmą nurašydavau radikulitui, tik stebino tai, kad nuo skausmo tabletės beveik neveikdavo. Na nežinau, aš ne urologas. Šiaip prie skausmų aš pratus. Jau taip nebūna, kad be kančių.
Atsakyti
Bet tu ir kantri, m
Meri. Aš jau dešimt kartų būčiau į priėmimą nurūkusi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 08:41
Kūdinausi kūdinausi, o dabar užėjo naktiniai persivalgymai, kurių nesuvaldau unsure.gif Dieną dar šiaip taip išgyvenu. Blyn, riebaliukai nenori pasiduoti be kančių ax.gif
Kaip su sniegu, ar jau gavote? Mes dar nea.
Atsakyti
Meri, jau ir nutirpo ax.gif

As tu labai dekinga del vakaryksios zinutes, nes dabar eilini karta geriu antibus nuo pusles uzdeigmo.
Tuos is C raides gersiu po ju, ilgai ax.gif

Viskas po senovei. Vyras dvieju kambariu bute virtuviniam spinteles perdarineja. Tiksliau lentynas Greitas persikraustymas negresia.

Labs visoms
Atsakyti
Sapniuk, urologas sakė mažiausiai du mėnesius 4u.gif
Aš tik vieną pakuotę nusipirkau, gal gruodį bus jiems akcija. Vaistininkė sakė, kad būna.
Man ir įklotukus kompensuos. Namie kaip namie, bet, kai kur išeini, be ju niekaip. Bet gal čia šeimos daktarė kažkaip išrašys tą kompensavimą. Man Tena labai patinka, nes gerai prisiklijuoja. Daug kam cukrinukams nesilaiko tas šlapimas, turi dažnai begioti į tuliką.
Kitą savaitę skambins Šeimos daktarė, vaistus pratęsinės nuo lėtinių ligų ir bus aišku su tais įklotukais ax.gif
Atsakyti
Atsinešiau dėžutę pavadinimą užrašyti.Man pūslei labai padėjo žolinės tabletės Canephron.Tokias gal Sapniuk geri?Jau mieste Sapniuk gyveni? 4u.gif Ar Kupiškyje dar?
Labai sušąlau šiandien lauke.Dar tik pradedu atšilti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, pasaulis nesugrius, jei kažko nepadarysi. Geriau pasaugok save.
Kažkaip kitaip pradėjau žiūrėti į gyvenimą. Mažiau pirkinių, mažiau nereikalingų dalykų, mažiau nervų dėl kažko nepavykusio.

Šiandien vėl kvailas nutikimas. Žiūriu pro langą, tolumoje lyg kažkoks baltas vaiduoklis pažeme vyniojasi. Bandau įsižiūrėti- nu tikrai kas tai tarp materialaus ir kokio tai dūmo. Na, galvoju, va jau vaidentis pradėjo, visai arti brandi vaikystė. Paskui važiuoju su Baskiu prasilakstyti, ogi ten pamiškėje ant kviečių ganosi gal septynios gulbės. Žąsų pulkus tai ne sykį mačiau ir vaikiau nuo laukų. Bet gulbes laukuose pirmą kartą pamačiau.

Dėl to suvaikėjimo. Pirmadienį prabundu, apsirengiu, griebiu akinius nuo kompo ( ten jie nakvoja) ir varau sandėlį atrakinti. Paskui vaikštau, ir toks jau prastas matomumas. Viskas, galvoju, kažkur gal pasižeidė akies nervai, ko tooks staigus regos susilpnėjimas. Galvoju, reikės po pietų registruotis kur mokamoj pas okulistą. Atsisėdu prie kompo sąskaitas išrašyti, paskui į programą pirkimus sumetu. Į kompą irgi neryškiai matau, tiesiog nosį prie monitoriaus reikia prispausti. blink.gif Nusiimu akinius, be jų bandau. Nes man į tolį jų reikia daugiau. Paskui kažkaip žiūriu, kad šalia dveji vienodi akiniai . Beveik vienodi. Taigi aš dukros akinius pagriebusi nešioju. doh.gif doh.gif Jinai nutėškusi juos prie kompo, pati su lęšiais varinėja.
Atsakyti
IK, aš jau senokai su tokiu požiūriu gyvenu. Visko neuždirbsi, visko nenudirbsi. Ir saviškiui vis sakau, kad mažiau nervuotuos.
2 gulbės pas mus pavasarį laukuose gyveno. Paskui vasaros pabaigoj dingo. Nu anksčiau tikrai mūsų kraštuos nebūdavo.
Ir dar pabaigai parašysiu, kaip mūsų šeimyna su rankų ligom susidraugavom. Pradėjau aš, su rimtais lūžiais, prieš porą savaičių anūkas regbio treniruotėj krito ant rankos ir lūžo 2 stipinkauliai, tai dabar gipse, vėliau įtvaras. O kita dukra irgi dešinę ranką operavosi, ant peties kaulo kažkokias ataugas nugrandė, tai irgi kol kas petys įtvare. Dabar visi galėsim paeiliui reabilitacijon.
Atsakyti