Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Bliamba, pagailėkite kas nors manęs. Per savaitgalį abiems savo kūdikiams surašiau po po referatą. Man viena egzaminui ruošiasi, laiko neturi. Kitas mašinai pusašius keičia, irgi mirtinai laiko neturi. Ir tai mano amžiuje... zoo_taz.gif Ir dar rašyti žemesniu lygiu nei mano žinios. doh.gif
Ant sėdimosios išaugo dvi nuospaudos.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko šaunuolė 4u.gif
Man irgi buvo keista iš likimo išdaigos. Pasirodo, mano anūkas pasirinko elektros inžinieriją visai nežinodamas apie mano praeitį. Kažkaip tėvai jam nieko nepasakojo. Iš tikro man gaila jo tokio pasirinkimo, nes nėra Lietuvėlėje tos energetikos, esame tik tranzito šalis perekupčikai. Na nebent kas pasikeistų, gal pasireikštų su vėjų jėgainėmis. Na nežinau.
Bent anksčiau tai nesurinkdavo studentų grupių, o jis gerai mokosi, turi galvą, ką jis darys su tais, kurie nenori mokytis. Šiuo metu dar mokosi inžinierijos licėjuje, gal dar norai pasikeis.
Atsakyti
Meri, šaunuolis tavo anūkas. Inžinerinis išsilavinimas dabar oho ho , ir atlyginimai adekvatūs. Energetikai tikrai gera ateitis, statomi ir statysis vėjo parkai, o dar kur saugojimo reikalai. Gi tikrai, akumuliaciniai reikalai turėtų pigti, tai praktiškai žiemos mėnesiais imsime iš saugomos elektros. Brolis dirba toje srityje, tai sakė, kad darbo bus dešimčiai metų į priekį, dabar milijardai pareina kabeliavimui.
Tiesą sakant, ir mano specialybė dabar vertinama nuo 3000 -4000 ant popieriaus, nes ko tai neina jaunimas žemės knisti. Vis darbo skelbimus peržiūriu. Gal tikrai subinę nuo kėdės kelti ir eiti dirbti??? tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pagal parašymą IK,pavargai.Jei jau kalba apie tarnavimą eiti kitiems? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaupiuos pas dantistę. Kiek nueinu, tai ji vis kitą protezavimą siūlo, nors su vadovu profesoriumi kaip ir viskas aptarėm, dabar tipo metalo keramika viršuje bus blogai, sugadins apačioje esančius dančius. Kalba apie priekinius dančius. Atrodo, kad gyvensiu iki 80 metų, duok dieve dar kokis penkius, jei pasiseks, jau dabar sunkiai iš lovos keliuosi ir jėgos apleidę unsure.gif . Na sugadins, pasikeisiu į kitus. Nelaikys ta plasmasė, jau buvo uždėję, du trys metai ir skylėti ax.gif
Atsakyti
IK kiek gavai už referatus/ tongue.gif

Sveikos smile.gif

aha kaminu degimas nejuokinga, plius jei eina žiežirbos nežinai kur gali nusesti i koki medinuką ypač patrešusi nuo amžiaus ir įsikurti...mūsų kaimynų kažkada žiežirbuodavo...ačiu die laimingai baigesi dabar lyg nesimato...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Na ir naktelę apturėjau doh.gif , beveik be miego, o be jo aš nepakaltinama. Gerai, kad niekur nereikia eiti blink.gif
Ką darysit su antros pakopos pensijos pinigais, o gal nekaupėte?
Man visiškai neapsimoka jų atsiimti, nes iš valstybės gaudavau didesnę įmoką, nei man nuskaičiuodavo, plius tie pinigai indeksuojami. Lai bus vaistams. Visai gerai kas ketvirtį biski gauti, o ir vaistus išrašo kas tris mėnesius, ne visi kompensuojami. Gaunasi ne taip skausmingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 12 17, 11:37)
Na ir naktelę apturėjau  doh.gif  , beveik be miego, o be jo aš nepakaltinama. Gerai, kad niekur nereikia eiti  blink.gif
Ką darysit su antros pakopos pensijos pinigais, o gal nekaupėte?
Man visiškai neapsimoka jų atsiimti, nes iš valstybės gaudavau didesnę įmoką, nei man nuskaičiuodavo, plius tie pinigai indeksuojami. Lai bus vaistams. Visai gerai kas ketvirtį biski gauti, o ir vaistus išrašo kas tris mėnesius, ne visi kompensuojami. Gaunasi ne taip skausmingai  unsure.gif

Nieko nedarysiu kiek yra tiek yra ...ne tokia suma kad kažka nuveikčiau su ja ypatingo plius ir poreikio degančio nėra smile.gif
Atsakyti