Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Bliamba, pagailėkite kas nors manęs. Per savaitgalį abiems savo kūdikiams surašiau po po referatą. Man viena egzaminui ruošiasi, laiko neturi. Kitas mašinai pusašius keičia, irgi mirtinai laiko neturi. Ir tai mano amžiuje... zoo_taz.gif Ir dar rašyti žemesniu lygiu nei mano žinios. doh.gif
Ant sėdimosios išaugo dvi nuospaudos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko šaunuolė 4u.gif
Man irgi buvo keista iš likimo išdaigos. Pasirodo, mano anūkas pasirinko elektros inžinieriją visai nežinodamas apie mano praeitį. Kažkaip tėvai jam nieko nepasakojo. Iš tikro man gaila jo tokio pasirinkimo, nes nėra Lietuvėlėje tos energetikos, esame tik tranzito šalis perekupčikai. Na nebent kas pasikeistų, gal pasireikštų su vėjų jėgainėmis. Na nežinau.
Bent anksčiau tai nesurinkdavo studentų grupių, o jis gerai mokosi, turi galvą, ką jis darys su tais, kurie nenori mokytis. Šiuo metu dar mokosi inžinierijos licėjuje, gal dar norai pasikeis.
Atsakyti
Meri, šaunuolis tavo anūkas. Inžinerinis išsilavinimas dabar oho ho , ir atlyginimai adekvatūs. Energetikai tikrai gera ateitis, statomi ir statysis vėjo parkai, o dar kur saugojimo reikalai. Gi tikrai, akumuliaciniai reikalai turėtų pigti, tai praktiškai žiemos mėnesiais imsime iš saugomos elektros. Brolis dirba toje srityje, tai sakė, kad darbo bus dešimčiai metų į priekį, dabar milijardai pareina kabeliavimui.
Tiesą sakant, ir mano specialybė dabar vertinama nuo 3000 -4000 ant popieriaus, nes ko tai neina jaunimas žemės knisti. Vis darbo skelbimus peržiūriu. Gal tikrai subinę nuo kėdės kelti ir eiti dirbti??? tongue.gif
Atsakyti