Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

na taip, kai dirbi sau, kokie ten taupymai. Tik durnas galėtų duoti savo pinigus kitam saugoti kol šie nuvertės. Nežinau kodėl aš įsivėliau į tą avantiūrą, kai ir taip buvo aišku, kad naudos kaip iš ožio pieno. Ir dar taip įdomiai, už tą saugojimą reikėjo mokėti. Apkvailino draudimo agentas tiesiogine prasme, gudrus senis pasitaikė, jam nuo to juk procentai ėjo.

Paskutiniu metu pamėgau su kava džiovintas datules graužti. Ir skanu ir užkemša saldumo norą.

Norėjau paskaityti ką rašo Užkalnis, bet pyššš, delfis apmokestino, už dyką negausi.

O mano katė kokia intelektuali, kantriai laukia, kol perskaitysiu naujausias žinias, katinėliams išdalinsiu širdeles, tada šoka ant krūtinės ir tyliai burzgina savo traktoriuką wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, kur aš beeisiu tarnauti. Bet vis pasitikrinu, po kiek esu kotiruojama. Šiandien pasitikrinau, žemesnės nei mano kvalifikacijos - siūlo 3 K ant popieros. ax.gif Pasitikrinau su Auditum skaičiuokle. 1800 į nagus. Eina jie kaku su tokiais pasiūlymais. biggrin.gif

Referatai sėkmingai užskaityti. Dar vakar vaikai laikė egzaminus onlainu, parašiau kiekvienam po prisistatymą, rinkos tyrimą ir ekonominę analizę. Nagi kiečiausiai skambėjo tarp tų 12 nelaimėlių. biggrin.gif Egzaminus išlaikėme.

Liko iki naujako kelias ataskaitas parašyti. Dar Kalėdoms namus išsikuopti. Vakar labai gražią eglę papuošėme.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pasenaumsugedau.Nieko nebe kepu.
Kūčiukų dvigubą normą iškepiau,na gal dar riešutėlių spėsiu?
Grybūkai,keksiukai,meduolis (kokios grožio eglutės formos)Ramygalos kepykla pasistengė.Net aguoninį galvojau kepti,stoviu eilėje ir nuperku ,sugalvojus. mirksiukas.gif Man užduotis pas sūnų atsivežti tik saldų. ax.gif Atosotgos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj kepsiu aguoninį biskvitą, daugiau iš saldumynų kaip ir nieko. Pusė šeimos išskrenda į Maltą poryt. Kalėdoms irgi tik pusė kompanijos susirinks, tai atsipūtusi.
Šiandien užuolaidų skalbimas, bus trys mašinos. Dar sofos pagalvių apvalkalus jei bus noro, nuvilksiu ir išskalbsiu. Gerai, kad buvau dekį užtiesusi ant didžiosios, o tai šuo prieš kelias dienas susigalvojo privemti.
Eisiu pavakary pas kirpėją , reikės plaukuoseną pasitrumpinti.
Atsakyti