Meri, gal ir silkės prigriebs diedulis? Ar ir tos negalima?
Šiandien dariau paruoštukus rytdienai, tuo pačiu dar išvaliau gartraukį ir spinteles virtuvėje, dar sieneles. Dukra prieš išvažiuodama padarė nagus, tai jau pilnai gražuole patapau.

Labas rytas,
Visoms šiltų,ramių švenčių.
Važiuosime pas vaikus sostinėn.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 12 23, 21:11)
Meri, gal ir silkės prigriebs diedulis? Ar ir tos negalima?
Galima ir reikia žuvies, va, jau mišrainės tai ribotai, nes bulvės.
Mes šiandien verdam mišrainę, silkę paruošim, kiek ten tiems diedukams reikia.
Vakar anūkė su lauknešėliu buvo, mano angelėlis
Jaukių ir gražių švenčių visoms.
Svečiai išvažiavo, indaplovė pluša, maisto bus kelioms dienoms į priekį. Telieka tik kokią knygą į nagus ir drybsoti.
Svečiai išvažiavo, indaplovė pluša, maisto bus kelioms dienoms į priekį. Telieka tik kokią knygą į nagus ir drybsoti.
Labas rytas.
Su šventėmis,šv. kalėdomis visas.
Jau namie.prasideda darbas.

Labas rytas.
na va, ir baigėsi vienos šventės. Kelios dienos ir ateis kitos
Vakar anūkas visą lidlo krepšį atnešė įvairiu mišrainių, silkių, diedui bus balius, o tai nepasotinamas, ėda ir naktimis. O storas... Nebijo susirgti diabetu
Man ramiakas, nereiks galvą sukti kuom šerti.
Aš kažkaip neišeinu iš ritmo, prisilaikau, ypač į antrą dienos pusę, nors esu linkusi užkandžiauti. Bijau paleisti vadeles.
Vakar anūkas visą lidlo krepšį atnešė įvairiu mišrainių, silkių, diedui bus balius, o tai nepasotinamas, ėda ir naktimis. O storas... Nebijo susirgti diabetu
Aš kažkaip neišeinu iš ritmo, prisilaikau, ypač į antrą dienos pusę, nors esu linkusi užkandžiauti. Bijau paleisti vadeles.

Labas rytas.
Ar nenupūtė Jūsų?
Siaubas,koks vėjas.Nors Ispanijoje dukra rašė liūtis su kruša.Bijojo šunį vesti į kiemą,žentas vedė,kad nenupūstų,nepakeltų nuo žemės.
IK,Tavo žemietis iš Upytės M.Petrauskas dvi dienas pas mus svečiavosi.
Pas mus smarkus vėjas.
Sekančio namo vaikigaliai prisipirko bambioškių ir iki tryjų keturių nakties jas mėto. Aš ir taip vargstu su nemiga, katinas bijo, šnypščia, gaila gyvūno, vyras jau gazdino policija, bet jiems ne motais, dar ta priedurnė su nedapisitu kaimynė už sienos su savo muzika dienos metu, per teliką din don, nežinau kaip ištverti tą alia šventinę nuotaiką... O taip norisi ramybės...,o jos niekur nėra... Ir po naujų garantuotai dar tas bambioškes daužys. Nekenčiu švenčių, jokių
Sekančio namo vaikigaliai prisipirko bambioškių ir iki tryjų keturių nakties jas mėto. Aš ir taip vargstu su nemiga, katinas bijo, šnypščia, gaila gyvūno, vyras jau gazdino policija, bet jiems ne motais, dar ta priedurnė su nedapisitu kaimynė už sienos su savo muzika dienos metu, per teliką din don, nežinau kaip ištverti tą alia šventinę nuotaiką... O taip norisi ramybės...,o jos niekur nėra... Ir po naujų garantuotai dar tas bambioškes daužys. Nekenčiu švenčių, jokių

Labas rytas.
Gretimų namų kaimynams neišlaikė nervai, parašė skundus dėl tų bambioškių, žodinis prašymas nepadėjo. Paaugliai, nusispjaut ant visų, juk nepakaltinami
Vyras damušinėja baltą mišrainę, o aš jos jau iki Vėlykų pilna burna. Du kartus metuose priversta daryti.
Prisimenu, kai uošvienė buvo dar gyva, nuvažiuoji pas juos ir mane pristato lupti, pjaustyt daržoves, darydavo didžiulį prausiamą bliūdą, kur pirtyse būna
To neužtenka, gaudavau ir lipdyti šimtus pyragėlius, ausytes. Tie tai greit išnykdavo. Vyro sesuo su dukromis, jų kadrais atvažiuodavo prie papuošto stalo. O paskui kiek būdavo plovimo, vandentiekį įsivedė tik prieš smertį, viską plaudavau rankomis pašildytame šulinio vandenyje. O jos plepsėdavo sulipusios. Dovanas dukrai kitame namo gale būdavo dalinamos, o mano vaikams kažkokie beverčiai šūdniekiai...
Vienžo, tokie ne kokie prisiminimai. Po uošvių mirties a.d. baigėsi bendravimas su jo sese ir jo gimine. Išsilaisvinau iš bendrystės
Visada lb pykdavau, visą savaitę sunkiai dirbi, o savaitgaliais vyras vertė važiuoti tarnauti. Gal šiais laikais marčios nėra taip išnaudojamos
Vyras damušinėja baltą mišrainę, o aš jos jau iki Vėlykų pilna burna. Du kartus metuose priversta daryti.
Prisimenu, kai uošvienė buvo dar gyva, nuvažiuoji pas juos ir mane pristato lupti, pjaustyt daržoves, darydavo didžiulį prausiamą bliūdą, kur pirtyse būna
Vienžo, tokie ne kokie prisiminimai. Po uošvių mirties a.d. baigėsi bendravimas su jo sese ir jo gimine. Išsilaisvinau iš bendrystės
Visada lb pykdavau, visą savaitę sunkiai dirbi, o savaitgaliais vyras vertė važiuoti tarnauti. Gal šiais laikais marčios nėra taip išnaudojamos