Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mano traktorius su kaušu išardytas, kaimynas vis valo, jis seniūnijos pasamdytas.. Bet tuoj pat ant posūkio užpusto. Važiavau po pietų su šunimis, kad prasilakstytu. Buvo šviežiai nuvalyta. Po pusvalandžio grįžtu, vos ant smūgio pralėkiau.

Meri, tavo adeniumas kasmet žydi, bet labai lapus mėto. Bijau genėti.

Vakar svotai išvažiuodami į užsienį užsuko, pasėdėjome valandikę. Paskui vaikai grįžo iš mokslų darbų, pribaigėmė nuo šalčio profilaktikai laikytą naminio vyšnių likerio butelioką. Gerokai apšilome, dukra išsipakavo gaivinimo manekeną ir pristatė vyrus po 2 min gaivinti. Spaudinėjo, žvengė visi laimingi, bet tas manekenas vis neatgijo. Sėdėjau darbo kambary ir žiūrėjau tuos išsidirbinėjimus. Žentas atsinešė triušę, bandė ją ant šunų siundyti ( katiną tai ji drąsiai prilupa). Triušė apsigalvojo ir krimstelėjo jam į žandą, tas iš netikėtumo ją išmetė. Triušė dėjo šuolį per visus gyvus ir lavonus ir nėrė po sofa. Dukra bandė ją gaudyti, vienas šuo pasipainiojo po kojomis ir drėbėsi ant jo, vos ne kilimuku vargšą paversdama. Pakilo vos ne su ašaromis, o aš su sūnumi iš juoko vos galo negauname. Čia į kiemą įsuka policija ir šviečia į mašinų numerius. Matyt, kažką gaudo. Gerai, kad į namus nepasibeldė. Geras vaizdelis: bile tai lavonas svetainėje, du čiuvakai dūsta iš juoko, viena ašaroja, vienas už žando laikosi. biggrin.gif
Šiaip dideliu būriu gerai gyventi, vis kas nors naujo nutinka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko, smagiai leidžiat laiką smile.gif
o aš iš camelijos užsisakiau berocca energy, lacto seven gerųjų bakterijų ir akims lašų, reikia seniams pasistiprinti.
Dar lb medžioju vieną merino vilnos antklodę iš senukų, bet niekaip nemažina kainos, o aš tiek mokėti negaliu. Būtų užklotukas ant kelių, nes kur turiu, toks skystokas, nes nudėvėtas ir beveik nešildo ax.gif O ten toks alia kaip kailiukas.
Vitrina sugedus, neužsisandarina, tai leidžia šaltį, nors užkamšius bet vistiek nieko gero. Ir mano lova prie pat.
Išgėriau nuo durnumo tabletę, kažko ne taip man. Dar tie nabašnykai sapnuose, ir ko jie nepalieka manęs ramybėje, pvz., sesė sakė, niekad nesapnuoja mirusių giminaičių, o aš vos ne kasnakt, ir nebuvau skolinga, kokie ten dialogai unsure.gif
Atsakyti
Meri,aš kasnakt geriu tabletę ir krentu miegan.
Graži žiema.
https://www.youtube....h?v=jfagRfTuvb8
Ispanijoje šventasis šeštadienis,ispanai Kristų laidoja. bigsmile.gif Dar taip nebuvo.
Atsakyti