Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mano traktorius su kaušu išardytas, kaimynas vis valo, jis seniūnijos pasamdytas.. Bet tuoj pat ant posūkio užpusto. Važiavau po pietų su šunimis, kad prasilakstytu. Buvo šviežiai nuvalyta. Po pusvalandžio grįžtu, vos ant smūgio pralėkiau.

Meri, tavo adeniumas kasmet žydi, bet labai lapus mėto. Bijau genėti.

Vakar svotai išvažiuodami į užsienį užsuko, pasėdėjome valandikę. Paskui vaikai grįžo iš mokslų darbų, pribaigėmė nuo šalčio profilaktikai laikytą naminio vyšnių likerio butelioką. Gerokai apšilome, dukra išsipakavo gaivinimo manekeną ir pristatė vyrus po 2 min gaivinti. Spaudinėjo, žvengė visi laimingi, bet tas manekenas vis neatgijo. Sėdėjau darbo kambary ir žiūrėjau tuos išsidirbinėjimus. Žentas atsinešė triušę, bandė ją ant šunų siundyti ( katiną tai ji drąsiai prilupa). Triušė apsigalvojo ir krimstelėjo jam į žandą, tas iš netikėtumo ją išmetė. Triušė dėjo šuolį per visus gyvus ir lavonus ir nėrė po sofa. Dukra bandė ją gaudyti, vienas šuo pasipainiojo po kojomis ir drėbėsi ant jo, vos ne kilimuku vargšą paversdama. Pakilo vos ne su ašaromis, o aš su sūnumi iš juoko vos galo negauname. Čia į kiemą įsuka policija ir šviečia į mašinų numerius. Matyt, kažką gaudo. Gerai, kad į namus nepasibeldė. Geras vaizdelis: bile tai lavonas svetainėje, du čiuvakai dūsta iš juoko, viena ašaroja, vienas už žando laikosi. biggrin.gif
Šiaip dideliu būriu gerai gyventi, vis kas nors naujo nutinka.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko, smagiai leidžiat laiką smile.gif
o aš iš camelijos užsisakiau berocca energy, lacto seven gerųjų bakterijų ir akims lašų, reikia seniams pasistiprinti.
Dar lb medžioju vieną merino vilnos antklodę iš senukų, bet niekaip nemažina kainos, o aš tiek mokėti negaliu. Būtų užklotukas ant kelių, nes kur turiu, toks skystokas, nes nudėvėtas ir beveik nešildo ax.gif O ten toks alia kaip kailiukas.
Vitrina sugedus, neužsisandarina, tai leidžia šaltį, nors užkamšius bet vistiek nieko gero. Ir mano lova prie pat.
Išgėriau nuo durnumo tabletę, kažko ne taip man. Dar tie nabašnykai sapnuose, ir ko jie nepalieka manęs ramybėje, pvz., sesė sakė, niekad nesapnuoja mirusių giminaičių, o aš vos ne kasnakt, ir nebuvau skolinga, kokie ten dialogai unsure.gif
Atsakyti
Meri,aš kasnakt geriu tabletę ir krentu miegan.
Graži žiema.
https://www.youtube....h?v=jfagRfTuvb8
Ispanijoje šventasis šeštadienis,ispanai Kristų laidoja. bigsmile.gif Dar taip nebuvo.
Atsakyti
nea, nepadeda man jokie migdomi, matyt, jau esu pripratusi. Rašo man kveptiną. Pas mane diabeto komplikacija neramių kojų sindromas, su juo ilgai mučinuosi, kol surandu reikiamą padėtį, o kur dar viso kūno draskymasis ir niežėjimas... Kaskart bijau nakties. Dar tie lakstymai į tuliką, skaityk kas valandą blink.gif Dar gerai, kai katė ant viršaus užgula, tai kažkiek nuramina. O mano katė didelė, sunki wub.gif
Kaip ir įtariau už elektrą 104 eur unsure.gif
Ingridut, graži žiema, bet jau nuo valinskienės balso mane vimdo, kaip ir nuo kazlauskų, dešimtmečiais vis tos pačios dainos, nieko naujo, neturi dainų autorių? Dar tos jos depresyvios akys ax.gif Ot, Birutė Dambrauskaitė man ir dabar klausosi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Va va Meri,aš geriu ketipinorą,o mama ir sesė turi neramių kojų sindromą ir negali tų vaistų gerti.Man gerai.
Šįryt šalta buvo keltis,namas atvėsęs,iš vakaro langą buvau atsidariųsi,vėdinau.Na bet kiek tos žiemos.Sūnus siūlo kondicionierių pasistatyti,tokiu atveju kaip šiąnakt leisti kondicionierių.Bet gi jau tuo atšils? ax.gif
Atsakyti
Ingridut, tai vargsta moteriškės 4u.gif Aš tarp kojų dedu pagalvę, tai kažkiek apmažina. Blogiausia, kad ir grožio miego nesigauna ramiai užsnūsti, tai tik paguliu. Jaučiuos amžiais pavargus, visa išsikankinus, taip kartais norisi viską užbaigti... Dar tas diedas su tuo ėdesiu, daryk ir daryk jam ėsti, lyg pats negali ir rankų neturi. Kaip atsibodo. O pats atsipūtęs tik guli ir kojas į teliką šildosi. Ko paprašysi, to negausi, žada vis rytoj ir rytoj.
Dabar gal nuims diabetikams trimestrinį gliukozės tyrimą, būdavo iš poliklinikos skambina ir primena, rašo, kad jau jiems vos ne nuostolinga. Ai, gerai, aš ir taip vos prisiverčiu pas juos važiuoti, tai gal nereikės. Tipo, sumažino įkainius.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip šalta keltis. smile.gif
Atsakyti
Šalta, oi, kaip šalta. Šįryt ilgai nesikėliau, tai vyras, nesulaukęs kavą su sumuštiniu į lovą atnešė.
Rytais TV pagalba žiūriu. Seniau nedomino, bet, kad nieko nėra dominančio.
Na, bet kokia ubagystė ant Lietuvos, kiek prarastų vaikučių, gimdo ir mėto po svietą kaip kokius kralikus, kokias alia motinėles rodo, baisu ir gėda dėl jų. Bile duotis su bet kuom ir bet kur. Suluošintos vaikystės..., ai..., niekas nesikeičia, kaip buvo mano laikais ir dabar tas pat.
Atsakyti
Labas rytas.
Sąskaita,kad atėjo už šildymą buto.Gyvenime nesu tiek mokėjųsi.Tai čia dar ne prie padidinto pvm.Kitą mėnesį dar bus daugiau.Pabėgs mano nuomininkė.Ankščiau viena pensininkė pas mus reguliuodavo šilumą punkte.Dabar perėjome į butų ūkio valdybą,tai kai atsuka matyt iki galo. blink.gif
Atsakyti
Naktį taip buvo man šalta, ir dekį ant viršaus klojausi ir su katyte abi šildėmės viena į kitą, seubas. Šiandien pasiruošiu iš anksto kuom užsiklot. Ir kambaryje buvo ne taip jau ir vėsu, tik 14, vasarą būna ir mažiau ir nieko.
Laukiu kurjerio, silikonas, konservukai šiandien turėtų atvažiuoti, dar negavau sms, bet šeštadienį užsakyti. Prirašiau prierašą, kad vežtų į namus, gal perskaitys? LP pašto expres kurjeris. Jei ne, tai bus klapatos organizuotis kas atveš iš paštomato, bus dvi dėžės, sunku ir autobusu temptis.
Bandysiu boilerį sumažinti kaitrą, pas mus ir nuo malkų šildo vandenį, ne tik elektra. Vienąkart buvau visai ištraukus laidą iš rozetės, tai gavau velnių nuo žento, kažkas jam ten sugedo, nėjo pajungti, sakė taip negalima, tik su reguliatoriumi tempę nustatinėti.
Atsakyti
Kurjeriai man atrodo irgi užšąlę.Laukiu siūlų ir tyla.O kaip tik į miestą važiuojame,į mano kaimuką neveža,nėra tokio paštomato.Tenka užsakyti mieste,kad atvežtų.
Pramušė šulinio vandenį,alkūnė buvo užšąlųsi,su fenu pašildė ir užteko.
Atsakyti