kažko durniuoja SM , ilgai maigau, kol susirandu.
Vakar viriau marakujų uogienę. Ai, tiksliau cukinijų su marakujų sirupu. Gal kiek per amksti pablenderiavau, dar lyg plušai jaučiasi. Čia mano pačios sugalvotas receptas, nes be galo mėgstu lenkišką grūdėtą varškę su marakujų uogiene. Tai dabar lyg ir savos būtų...
Šiandien uždariau cukiniją ananasų sultyse. Gal jau užteks tos cukinijos
Laukia obuoliai obuolienės pavidalu ir reikia nepjaustytų uždaryti.Pomidorų pilnas šiltnamis, kažin, ar su viskuo suspėsiu.
Draugė džiovintus pomidorus kelims sekundėms merkia į actą, tik nežinau, kokio stiprumo daro tirpalą. Tada užpila aliejumi. Būna kaip pirktiniai.
Mano įsitikinimu tai tiems pomidorams daugiau išeina elektros nei nusipirkti gatavus. Tai ir nedarau.
Papildyta:Kol kas atsargų ruošiu daug, valgytojų pilna troba. Sava mėsa, daržovės. Paskui gaminant pietus ar vakarienę labai gerai kažką iš rūsio sumesti į puodą, ypač kai tingisi. Visokios uogienės marmalienės sueina prie varškėčių, blynų ar kokį pyragą pertepti, žele pasidaryti.
Gal kas bandėte obuolienę su kondensuotu pienu? Kol kas man pasiteisina tik su kokosais.