


nu žodziu korta mesta
nusipikrome iš nežinomo po 5 eur pabandymui, kai žinomas po 7 eur norejo už kg
Dėl medaus ar dėl duonos, sūrio pieno ir kitų maisto produktų nesiginčijama. Kiekvienas perka pagal išgales ir norą. Pvz duoną ir batoną aš perku Biržų kepyklos, man jis skaniausias nors kainą turi, kiti perka kitokį, tai ir medus. Bet jei žmogus parduoda po 5 eurus pavasarinį medų kyla klausimas kodėl? Gal ukrainietiškas? Jis ten po 1 eur kainuoja. Arba rapsų medus. Pas mus irgi būna pirkėjai tai dingsta tai vėl po kokių metų sugrįžta, kiekvienas turi teisę rinktis.
As gimus 5-tajame desimtmetyje,vidurine baigiau 7-desimtm.tai musu kartai Lomonosovo univeras buvo virsune,mes kitokiu nezinojome.Dabar tai Oxfordas,Harvardas yra visu studentu virsune.Toks mano supratimas.Kad kazkam buvo pigu,gal but,bet kaina mokslo kokybes neapsprendzia.Istot i Lomonosova tada reikejo daug koses galvoj turet,o ir kai ko daugiau.Dabar i uzsienius mokytis vaziuoja daugelis,kuriu tevai isgali,o kuriu neisgali ir turi uzsispyrima,uzsienio studijos suderinamos su darbu,is kurio gali issilaikyt.Tik uzsieniuose tu visokiu universiuku tiek daug,o mokslo kokybe abejotina.
Papildyta:
Kazkaip ir man idomu pasidare,del tu plastikiniu indeliu medui,nes cia sveiko maisto pardej maciau plastiko kibireliuose medu supilstyta.
Pritariu, mano laikais (vienu dešimtmečiu vėliau) irgi buvo viršūnė Lomonosovo universitetas, ten ne 10 ar 20 į vieną vietą stodavo. Tuo labiau genetika rusų kalba mokytis... aš nesugebėjus būčiau. Dėl finansų tai ir mano pažįstamų yra, pirma važiuoja į užsienį užsidirba, užsitikrina gyvenamąją vieta, o tada stoja mokytis. O be to užsienio universitetai irgi duoda stipendijas labai gabiems.
O dėl plastiko tai sakau iki šiol ginčijasi mokslininkai tai aš nieko negaliu pasakyti. Šiaip juk daugelis maisto produktų pakuojama į plastiką.
Man visada mokytis buvo įdomu. O ypač to, kas man patinka. Va, iš Audos tiek išmokau apie bites ir medų
Beje, tas šustrasis super bitininkas - sodininkas yra mano kursiokas.
Jeigu būtų mano valia, tokias agresyvias medžiagas kaip medus, laikyčiau tik emaliuotuose ir stiklo induose. Beje, vienais metais gavome kibirą rudo medaus, gerokai karstelėjęs. Nemanau, kad iš senų korių . Gali būti grikinis ? Dabar jis man jau nebesukietėja žiemai. Baigiu išvargto per keturis metus visokiems meduoliams.
Niekada nemėgau mokytis ypač atmintinai kalti, geriau logiškai išmastyti. Bet mokiausi beveik visą gyvenimą. Pirma aukštoji, paskui kolegija, nes vadybos žinių reikėjo, vėl aukštoji dėl žinių poreiki, o dar visokių kursu nuo vadybos, siuvimo iki piešimo. Užtai gerbiu žmones kurie nori mokytis ir moka kalti.
Jei čia MB kalbėtų apie bites tai jis tiek pripasakotų, kad nespėtumėt skaityti . IK įtariu, kad turėjai grikių medaus jis turi tokį surūdijusio metalo skonį ir atsiduoda tvartu. Bet moterims yra labai naudingas nes yra labai daug geležies. Dar lipčiaus medus nesikristalizuoja ir aštrokas, jį labai Vokiečiai vertina dėl mikroelementų gausos. Mažiausia vertingas rapsų, bet jis siūlomas deabetikams, ir tinka pirčiai.