Labas rytas,
nu jau pas mus visa savaite tokie vejai ir dar i mano didziuli balkono langa,kad net baisu sedet kartais tame kambaryje.Siluma ispusto ,salta,o siandien isvis ziauri audra.Noreciau eit prie vandenyno paziuret,bet bijau ligu pasigaut,o dar nunest gali,kad ir ne menkai sveriu,bet vejas galingas ziauriai.
Ingridel,o tu tepei kuom nors ta srity?As turiu ta toki skausma nuo alkunes badantis linijinis bega link rieso.Ikyresnis nei dantu skausmas.Man jis likes nuo tu laiku,kai sededavom darbe prie rasonuju stalu,uzdengtu stiklais,o stiklas saltas,ir gavosi nervo uizdegimas amziams.Jei tik pasalu,iskart atsinaujina.Bet man padeda fastum gel,toks smirdintis,MB itrina iki uzkaitimo,tada apsuku vilnoniu skuduru,plevele ant virsaus ir dar susisuku i ka nors silto,taip pora kartu ir vel uzmirstu ta skausma kuriam laikui.Pamegink.Gal pades.
O siaip viskas yprasta vaga.Pomidorai ant palanges leidzia trecia lapeli,paprikos sudygo perpus,reikia atset ,manau dar ne velu.Porai sudygo ir salotos,bet kai tokie orai,i soda neiseinam.Dziaugiuosi sodu ant palanges

ir laukiu saulytes.Vasary,kova jau dirbdavom sode,o siemet tik paziuret nuvaziuojam ar dar stovi siltnamis.

Kol kas atlaike visas audras.Mat is tos puses,kur vejai buna,nuo juros,isdalinti visi sklypai,tai nameliai uzstatyti,tai siltnamiai,vejas nebeturi kaip isibeget,uzkliuva uz tu budinku ir kiek sumazina greiti,kol iki manes ateina.