Labukas
Visai man nepatiko, kad SM krantine buvo, galvojau, gal ne tik karantinas, bijojau, kad nebeduos jau mums susitikti
Vėtros padarinių nejautėm per daug. Sodyboje vėjas baisus buvo, buvau prožektoriuką pasidėjusi ir žvakę paruošusi, verdančio vandens į termosą pripylusi, nes arbatinukas, viryklė tik elektriniai. Bet elektra stebuklingai nebuvo dingusi. Tik prineštas šiukšles ir smulkias šakas aprinkau aplink.
Sėdžiu sodyboje, bet reiks važiuoti į butą, pomidorus esu pasėjusi, sūnus sakė, kad pikiuoti labai reikia. Ar jau esate pasėjusios svogūnus? Aš tai apsileidus visiškai, pasėti tik pomidorai ir tai ne visi, baklažanai ir paprikos. Šiltnamyje keli svogūnai laiškams. Nei petražolių, nei salierų, nei gėlių, nieko. Tik pelargonijų šakelių buvau pamerkusi, gerai šaknis leidžia, kurias laiku į žemę įkišu, jau žiedus sukrovė. Bet savo mėgstamiausią rožinę svyrančią numarinau, rudenį stiklintoje terasoje buvo, bet šalna pražudė.
IK, neskubėk laidoti. Miestiečiai sunerimę, kaip reikės apsipirkti, vyresni norėtų neišeiti iš namų. Bulvių ir daržovių labai daug kas nori, kad kas atvežtų, o dar geriau, jei ne iš parduotuvės. Net mano sūnus nuvežė po keliolika kg bulvių mano sesei ir mano draugėms. Žmonės dirba iš namų, kitiems karantinas, daugiau gamina, kai kas bando ir taupyti, todėl daržovės yra gėris.