Aptvarkiau pakraščius, atsodinau tujas nunykusias.
Pietums prikepiau avienos kotletų. Vis tiek sūnus atpažino. Bet valgė. Mergos nebuvo, būtų skandalą kėlusi, suka nosį nuo avienos. O jos pas mane šaldiklyje dar krūva guli.

Labas rytas.
Užsikabinau vakar filmą žiūrėti,pirmą sezoną pabaigiau pirmą valandą.Ar taip paveikė filmas,visą naktį neužmigau.Bet tabletės negėriau,galvoju kitą naktį jau užmigsiu natūraliai?
Kankinuosi kelios dienos reikia parašyti kaip ir rašinėlą,atsiuntė Juozapo senelių namai,kaip aš dalyvavau EU projekte.Kankynė,parašau kelis sakinius ir vėl galvoju.
Laistau gėlynus visą dieną.
Aptvarkiau pakraščius, atsodinau tujas nunykusias.
Pietums prikepiau avienos kotletų. Vis tiek sūnus atpažino. Bet valgė. Mergos nebuvo, būtų skandalą kėlusi, suka nosį nuo avienos. O jos pas mane šaldiklyje dar krūva guli.
Na taip paašarojo dangus ir viskas, net dulkių normaliai nenusodino, o šiandien šalna didelė, net žolė traška, aš savo palergonijas neuždengus buvau nesitikėjau, kad po lietaus šals taip.
Aš iš avienos ir danielio darau plovą. Mėsą, svogūnus, morkas, prieskonius pakepini gerai, įdedi ryžių viską užpili vandeniu į stiklinį puodą, dangtį uždengiu ir 40-50 min į orkaitę. Mažiau terlionės ir skanu.
Tiek dairausi lietaus, kad akys nuo dulkių net aptino, prabudus galvojau, kad pasaulis sumažėjo, o čia akys neatsimerkia pilnai
Kaip atsibodo maršrutas ryte ir vakare šiltnamis- virtuvė
Ingrida, gal rašinėliui minčių visagaliame internete pasisemk, jei savo neateina? Pvz apie senolių rankas, kurios ir audė ir siuvinėjo, ir vaikus vystė, o dabar negali šaukšto pakelti? Apie begalinį žinių ir patirties bagažą, kurio, deja, neturi kam perduoti? Niekam nereikia jų patirties, viską internete galima rasti. Arba apie tai, kaip vaikai ir anūkai kada nors gailėsis, kad nepasidomėjo apie savo giminės praeitį, o vėliau nebus pas ką paklausti? O senoliai taip norėtų išsipasakoti.....
Oj, atsiprašau visų už eterio teršimą.
Ingrida ir aš girdėjau gegutę jau, bet vyras sakė, kad jei ne ant visai pliko miško užkukuoja tai dar nieko. Reikia tikėtis gal ir nevisai prasti metai bus. Tik centų nei vieno neturėjau, bet užtai žuvų kibire bent 8 karosiokai plaukiojo jau
pinigų gal ir neturėsiu, bet tikiuosi kad, žuvies užteks visiems metams, būsiu laimingas žvejys.
O taip noriu lynų pagauti, net ir pelkę miške susiradau kur niekas nevaikšto.
pargrįžau
Dėkui, Kaimietuke, bet kai parašei, tai samanas kaimynui jau atidavę buvom, vištoms paklot, nebėjau atsiimt atgal
visos taip gražiai darbuojatės, skanumynus kremtat
pas mus parduotuvėj jokių padorių gėlių sodinukų nėra, o apie bijūnus, ar kokius kitus augalus nėr nei kalbos.....
Sodyboj sausuma, lietaus lašus suskaičiuot galėjau. Žirniai, sodinti prieš 2 savaites nesudygę, ridisiukai tik tik lapelius kiša, darilgai teks laukt savų skanėstų
laisčiau ir plėšiau dirvonus. Po du metus šienu klotos žemės toks gerumas, žemė riebi, nors ant duonos tepk, o jau sliekų-visokio ilgio. Ką geriausia būtų ten sodint,kad kuo ilgiau ji riebi būtų?
vakar diena atiduota sodui. Vyras dar siandien isvaziavo.
Ingrida, o tave mama taip pat kontroliuoja, kaip tu savo peraugusius vaikus
Ryt paskutinė rami atostogų dienelė, ach.
Sapniuk,genas,genas.Jei mamai nepaskambinu kurią dieną jau kitą dieną skambina kur tu?Arba jei kur išvažiuojame,reikia prisiduoti ar laimingai grįžome?
Šiąnakt nuvirė gal 5 pomidorai ir vienas agurkas,netoli durų buvo,kad ir ant putplaščio sudėti ir apdengti,bet pagavo.O kitame šiltnamyje puikiai gyvena.Aš tai kasdiena vežu pomidorus ir sodinu,laisvinu vietą moliūgams,arbūzams,melionams.
Meri,čia jau carienės kokia giminė?80 metų dar dirbti?
tai mes a.a. mamyte net i Kroatija buvom nusiveze. Kalnus pamate, ne tik Urala.....
Meri, arsi dar ilgai viena. Bobulėms draudžiama šlaistytis po kioskus.
Tėtis sakydavo, jeigu gegutė užkukuoja plikame miške - bado metai. Aina sau , bus ne tik korona, bet ir badas.
Jau panašu į tai, lietaus tai nėra.
Rankas skauda, visą dieną gėlynus knisau, pasodinau gyvatvorės gabalą , palaisčiau , užmulčiavau. Gal 20 karučių šiošių ant braškių ir po tujomis.