Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

vakar su klasioke ir jos drauge buvom grybaut. kokie trys litrai voverusku - zaliu. Puse draugei atidaviau. Kelias melynes suvalgiau. Snd. pietums bus su svieziom bulbom.
Atsakyti
https://www.herbal-s.....and dizziness.
Reikia silkmedi apginti. Man jis dar ir stebuklingas visur savaime augantis ,malonus medis. Na bet jei tik del vaisiu ,tada jau kiekvieno valia.
Atsakyti
Man taip ir sakė, kad keturi gramai kibirui vandens. Paprastai pavasarį purškiu.
Senovinę krūminę rožę rudys užpuolė, teks purkšti.
Pomikų beveik nėra, dar ant tų mažiukų betaliuksų daugiau, nei ant tų išgirtųjų favorit ir sibiriakų. Taip sunervino,kad jei ne diedo baimė, išlupčiau su visais pomikais ir mesčiau lauk, nes stypsos iki rudens, man estetinį vaizdą gadina. Vietos ir taip nėra, o čia fasadinėje pusėje. Tas keletas, lb gadina. Trys kg ne kažką ir kainuoja.
Ši savaitė buvo ne kokia, ne veltui sako, kad durniams pilnatis veikia ax.gif
Žiūriuk Mylėk savo sodą, kaip iš mažų angliškų sodelių sukuria šedevra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 12 liepos 2020 - 12:00
Labas

as pomidorus ir viskas kas auga pas mane darze, sode ne del to, kad as negaleciau, neisgaleciau nusipirkti. Man patinka turet obuoliu, kriausiu, silauogiu, slyvu, vysniu savu. Neapdorotu jokia chemia. Darzas taip pat tokiu pat tikslu. Siltnamis tresiamas tik dilgeliu raugu, keturiu pomidoru derliaus man tikrai uzteks. pomidoru.

Mano melionas didziausias degtuku dezutes dydzio. FB kad prideda didziausiu arbuzu, tai net susinepatoginu rolleyes.gif
Atsakyti
Alta. permečiau apie šilkmedį. Sutinku, naudingas. O bet tačiau. Ir pas mus yra medžių, kurie gali būti dar didesnėje pagarboje.
Maniškis irgi auga medeliu. Bus bent pavėsis, nes pasižiūrėjau į uogas - katino ašaros. Mažiukės, suskurdusios.

Meri, nuo rūdžių Actara nepadės. ŽS nusipirk Topas arba Score . Nežinau, gal Candit mėgėjams prekiauja, geras.

Šiemet šiltnamyje melionai labai prastai mezga. Lauke irgi ne kažką.

Auda, šiandien užmačiau, kad pupų priaugę. Skinsiu, virsiu, šaldysiu. wub.gif
Atsakyti
Ai pas mus tai reikia apie karklus,krienus ir ivan caj tupinet. Upelyje auginu.Su grandine kriena pririshus,kaip suni,nors sunio tai nerisu.Kitur neauga.O grandine,kad pakiles vanduo nenunestu.
O silkmedziai tai auga kaip piktzoles,bet tos malonios.Nemalonios tai tas zagrenis.
Labai megstu medzius.
Atsakyti
Tai žinau, kad actara nuo gyvių biggrin.gif , kartais taip parašau, kad tik pati suprantu ką noriu pasakyti.
Pamenate tą krūmą, kur kažkada pavadinimo klausiau? Tai pasodinau už tvoros, koks galingas, būtų man ketvirtį darželio užėmęs. Kaimynė ieško, kas pasodino, o aš tyliu, koks jos reikalas ką už tvoros prie gatvės sodinu, lai savo save žiūri, o man juokas ima.
Iš medžių man maumedis patinka, bet d, nėra vietos, nors verk. kartais pasvajoju turėti sodybą, bet yra bet, ne tau Martynai mėlynas dangus cool.gif
Atsakyti
Labos,

visis turim ravejimo.Vakar jau zirnius nuroviau,,dramblinius cesnakus,nors toks jausmas,kad dar galejo augt. wub.gif
Kazkada su seklu uzsakymu buvau gavys dovanu laukiniu augalu seklu pokeli.Turiu tokia vieta,kur norisi paslept,tai ir suberiau pavasari tu laukiniu geliu seklas.Isdygo tik sitie ir prazydo.Jas tai,ar ne gaurometis?Su google pagalba atrodo jis?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Panašus į gaurometį. ax.gif Labai panaši gėlė būna,bijau sumeluoti.
Alta,perskaičiau,džiovinu vaisius šilkmedžio,vėlai perskaičiau,kad geriau apvirus džiovinti. bigsmile.gif
Išleidome vaikus sostinėnė,sugalvojome su dičkiu palėkti baravykų paieškoti.Ir mb sutiko,mano žinomame baravykine išgrybauta,radau tik 4 baravykus,matosi išpjaustyta.Tada pavažiavome voveričių,ten dygsta baravykai,krepšį pripešėme,džiūna orkaitėje du padėklai.Jau,jau........... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Luety, ne gauromedis. Kažkuri iš notrų..

Nenervuok, Ingrida. Nedygsta dar kiekviename žingsnyje. biggrin.gif Nebent pas tave sakalo akys. Šiandien nulėkiau po savo egle, kur kasdien po baravykiuką ar du būna. Špygutė. blink.gif

Išviriau vakarienei pupų, apkepiau su faršo padažu. Prišveičiau, dabar jau jaučiu - per daug. Net pykina.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 12, 20:43)
Luety, ne gauromedis. Kažkuri iš notrų..

Nenervuok, Ingrida. Nedygsta dar kiekviename žingsnyje. biggrin.gif  Nebent pas tave sakalo akys. Šiandien nulėkiau po savo egle, kur kasdien po baravykiuką ar du būna. Špygutė. blink.gif

Išviriau vakarienei pupų, apkepiau su faršo padažu. Prišveičiau, dabar jau jaučiu - per daug. Net pykina.

OK.Bet man labai panasus,Cia paveiksluota neprazydes dar,o dabar jau zydi.Jei busiu ryt sode,nufotkinsiu prazydusi ir bandysiu lygint.Kvapo neturi,lapai labai panasus.Vis dar netikiu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
o mudu sparaginiu ,jusu vadinamu sebalbonuapvirem,apkepem ant sviesto su svogunais ir grietinele,jokios mesos ir su fri bulvytem,paskrudintom ant keptuves su suriu.Nebeturejau bulviu namie n ormaliu,bet isejo dar skaniau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,už tavęs ,už pavėsinės,išgrybauta.O paskui važiavome,važiuojant pamačiau baravykus,iš mašinos,tada jau stojome ir rinkome.Jokio stebuklo,aš taip mėgstu grybauti. ax.gif
Šiandien daržui atiduosiu duoklę,rytoj-miškui. mirksiukas.gif
Atsakyti