QUOTE(sapniukass @ 2020 11 12, 09:40)
Lyzuka, jei tu apie ta ,,perevod.....", tai mane labai erzino visur nespeanti, beganti ir vel nespejanti motina ir visur nosi ir rankas kisanti dukra
Labas nuo ryto
As stengiuosi per youtube ziureti. Jei ten nerandu, tada per google ieskau. Mazoras pirmas sezonas l. geras buvo, paskui i pievas isvaziavo.
Vaikis turi bilietus Kaledoms. Nelabai tikiu, kad pamatysiu. Jis ir pats neskris, jei covido situacija nepageres. Dar ju tos audines milijonais. Du regionus au uzdare.
aha apie tą patį turbūt, mane tai prajuokino tas momentas kai vyras ateina į kambarį ir sako kas kuitėsi mano daiktuose, na kad daugiau to nebūtų ir t.t., tai ta mamka bais susinervino kaip jis čia drista dukrai pastabas duoti, tipo kaip ir normalu, kad vaikai svetimose tašese kuičiasi

, o ta aktore vaidino dartoki nedideli vaidmeni Tainaja liubov, va tas filmas tai patiko man toks psichologinis ir pamastymui skirtas...
man ir per ten, o dar patinka per ok.ru arba per v kontakte, as ten esu prisregistravus tai jei nera per youtube ikelta tai ten tikrai bus

, jei megsti tokius filmus prie detektyvo dabar kaip tik pradejo rodyti antra sezona Ana detektiv, kolkas dar nenusirode i lankas

, rebeca jau yra garsinta rusu k. tai bais nepatiko, pati prasciausia ekranizacija