Man telikas tik Panoramai pasižiūrėti. Visų tų pokalbių laidų manęs nenuvytų net su botagu žiūrėti. Net purto.
Šiandien turėjau strioko. Nulėkė su sūnumi Baskervilis į sandėlį. Landžiojo tarp konteinerių ir rado žiurkių nuodų. Sūnus užmatė, kad popieriuką nuo "saldainio : dantyse nešasi. Tai neaišku, ar saldainį valgė, ar tik popieriuką kramtė. Dukra skambino veterinarui, liepė duoti vandenilio peroksido. Šiaip taip pusę normos sugirdžiau, paskui jau kaip reikalas priešinosi ir negėrė. Bet privėmė gal daugiau, negu pats sveria. Tai dabar mane pamatęs šalin mauna, kad vėl kokios bjaurasties nesugirdyčiau.
Pas mus pacukus firma gaudo. Labai veiksmingi jų nuodai. Jau kokio dydžio gyventojus patiesia... Atsiprašau, jeigu kas nesenai vakarieniavo. Čia užpraeitų metų laimikis.
Prieš Velykas MB atidaręs vartus remontuoja traktorių. Sako, žiūriu, lyg tai katinas, lyg tai lapė įsmuko. Negali būti tokio dydžio žiurkė.

Išsikviečiau gaudytojus. Primėtė saldainių. Po savaitės atvaro, klausia, ar jau šviežienos yra. Bliam, iš kur man žinoti... Sakau, ieškokite tarp konteinerių. Akurat, išsineša dar šiltą... Tokio dydžio net sapnavusi nebuvau. Nufotkinau. Grįžo sūnus iš mokyklos, rodau jam laimikį." Vaje, kur padėjote. Nusifotkinsiu selfiui, mergas pagąsdinsiu...." Skambinu gaudytojams, klausiu, kur dėjote ? Sako, užkasėme. - Ar toli ? -Toli... _Nepareis atgijęs ? Kaip tik Didysis penktadienis. Žinau, sakau, prieš porą tūkstantmečių vienas toks į trečią dieną prisikėlė....