Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

pusryčiaujat? Ingridėlė kurią dien buvo įkėlus pusryčius su gaideliu, tai pagalvojau, kad tuoj tokio gražumo vaizdais džiugins iš savo realios aplinkos wub.gif biggrin.gif

vakar pasodinau arbūzų, moliūgų ir kukurūzų į indelius, norėjau kelis agurkus, bet susimėčiau, kad jei sodinsiu lauke birželio pradžioj, gal dar kiek anksti sėt?
šiandien dauginaus šlamučius ir palergonijų viršūnes nuskabius sukišau. kaimynė buvo padaiginus gražią hortenziją rausvą žiemojančią, žemą-tai gavau daigą. bais apsipatenkinus, nes ir vaikai uždovanojo dideliausią krūmą šluotelinės vanille fraise. Dar norėčiau annabelle pink, ji man labai graži, gal katra turit? o balta anabelle tai ne ta mūsų kur beveik pas visus auga? ar mūsiškė kitą vardą turi?

gal savaitgalį kas nuvež į kaimą, reik gi bulves kažkaip pasodint, gal nebebus tų šaltų ir lietingų dienų biggrin.gif

Kaimietuke, ar auginai dabar gražiuosius spalvotus ridikėlius?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nežinau Jurginėli ,buvo minčių apie vištas,bet kai pamatai lapę per kelis metrus,sėdinčią ir žiūrinčią į mūsų pusę.Praeina noras.Mūsų gi 5 vištas sudraskė turbūt lapė mieste,neradome nei vienos tik plunksnas.Arba šuo didelis?Pas kaimynę nueinu tokius didelius kiaušinius nusiperku ir tikrai žinau kad lesinamos grūdais,neturi jie pinigų tikrai kombikormui.Nusipirkčiau ir pieno,karvę laiko,bet labai ten nešvaru.Kaip mb sako kiaušiniams tai tikrai nieko neatsitiks.O kokie oranžiniai tryniai,vaikšto jos palaidos visą dieną didelis pulkas,mano šunį erzina. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pas mus labai šlapia dar , o taip noretusi jau kažką į ta žemelę įkišti bigsmile.gif ir beto lyja kasdein
Atsakyti
labas 4u.gif

gražiai apsiniaukę-valiau balkono langus smile.gif

o šiaip - tinginys didžiausias svečiuojas, niekaip nenori jau išeit pas ką nors kitą biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, Anabelle Pink turiu. Ji neišgula, nes jos žiedynai gal ne tokie sunkūs. O ta baltoji tai greičiausiai beveislė, nes Anabelės žiedynai turėtų būti iki 40 cm skersmens. Nusižiūrėjau alyvinę Anabelle bubble gum ar panašiai vadinasi.
Agurkus gali į indelius vienkartinius po vieną sudaigintą, paskui pasodinsi daigais. Kaip tik 3 savaitės iki turės 2-3 lapus.

Laksčiau šiandien per stomatologus. Iškėlė dantį, užregistravo kitam trečiadieniui. Nugi neištversiu, pagalvojau. Paskambinau senai draugei, ji jau nedirba, pensijoje. Bet jos bendradarbės miesto poliklinikoje staigiai suorganizavo. Peršvietė, paskui dui mane per visus kabinetus tampyti ir tartis. Pasirodo, atvejis vienetinis. Užkalkėję danties kanalai. Taip konsultantai ir nenusprendė, ką galima padaryti. Išrašė antibiotikų, prikišo į tarpdančius vaistų nuskausminančių ir paleido. Tai dabar saugosiu save, kad neperšalti.
Brolis pirmadienį padirbo lauke per tą vėją ir šlapdribą, panašu, kad koroną pasigavo. Ir užsispyręs neleidžia greitosios kviesti. Skambinėjamės su broliene ir nežinome ką bedaryti. Gal nepablogės per naktį. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas.
IK- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 08 gegužės 2021 - 07:26
Iš Kaimuko, gal ne būtinai korona broliui 4u.gif
Sveikatytės abiems 4u.gif
Jau koks antivakserinis straipsnis olandų profesoriaus įdėtas, nors jūs laikraščių neskaitot. Ką ten kalbėt apie Laisvą laikraštį.
Nieko nesugalvoju ką daryti su pajuodusiais rožių stiebais, ar jau kirpti ar dar palaukti? Lyzuka, ką darei?
Kitą savaitę Lidlas užsiveš bijūnų, dar vis medžioju geltoną.
Darbe tai labai patenkinta ir darbo grafikas geras ir žmonės kultūringi, na, jei dar kojų neskaudėtų. Šiandien cukrus 14, net išsigandau, va dėl ko man taip buvo negera.
Šiandien pas mane bus lidliniai cepelinai iš pokelio. Tokie skanūs, kaip naminiai ir jokios teplionės.
Kitą savaitę žada vasarą biggrin.gif
Atsakyti
IK, tai gal persalo brolis, perpute, nebutinai coronke ax.gif

buvau vakar pas dantiste, sutaise, nupoliravo. Dabar kuri tai laika bus ramu. Uzsisakiau poilsi i Palanga ir Nida. Laukiu.

Labas
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, kaip brolis?

antradienį nusiteikę čipuotis biggrin.gif
Atsakyti
Brolis dar su temperatūra. Lupasi eiti ir ką nors darbuotis, tai mes paeiliui jam smegenis knisame, kad bus py..dec, jei pajudės iš lovos. Bet ir brolienei gerklę skauda. Greičiausiai elementarus peršalimas, nes ji senelių slaugoje dirba, iškart po naujųjų suskiepijo juos.
Kuičiuosi po daržą ir šiltnamį, kad ir su viena ranka. Braškių pasisodinau. Į plėvelę.

Meri, kurp pajuodusius stiebus iki sveikos medienos. Tuoj turi sprogti, pasižiūrėk apačioje, nauji pumpurai kalasi.
Atsakyti
Mano žentas irgi apsirgo, mokamas tyrimas nerodė, nemokamas punkte rodė. 4 diena su temperatūra, savijauta bloga, silpna. Dukra su mažiuku nieko nejaučia. Mes irgi biški pergyvenam, nes prieš buvo atvažiavę. Nu savaitė praėjo, jei dar vieną pratemsim, tai gal būsim neužsikrėtę.
IK, o kada tau rankos operacija?
Nupirkau šiandien akcijinio upėtakio, išrūkėm, tai vakarienė liuksusinė gavos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti