Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ate, Sapniuks is kuklumo, matyt bijo sutrukdyti tau sveikti g.gif mirksiukas.gif

Man is oro kazkas priskabino, gal del streso pasilpo imunitetas. Jau buvau besidziaugianti, kad aplenke siemet ligos. Nepersokes griovio nesakyk op
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2017 - 10:06
QUOTE(Para @ 2017 03 04, 10:06)
Ate, Sapniuks is kuklumo, matyt bijo sutrukdyti tau sveikti g.gif  mirksiukas.gif

Man is oro kazkas priskabino, gal del streso pasilpo imunitetas. Jau buvau besidziaugianti, kad aplenke siemet ligos. Nepersokes griovio nesakyk op

Taigi galva veikia ir tempos šiandien kolkas nėr. Jau valgyt noriu.
Aš kažkaip susiejau su praeita diena. Skaudžiai patapo.
Žmonės savo nuomonę kiekvienas turi. Aš naujokė, Merri, seniai su jumis. O bet tačiau- dėl to negalima elgtis taip pagiežingai. Čia mano nuomonė, tokia yra ir tokia liks. NEKOMENTUOKIM. Nedarykim vėl pykčių. Amen.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 04, 10:56)
Sapniuk,kai sversi apie 80 visos ligos išlakstys.Tau dar kūdintis???????? bigsmile.gif  blink.gif

tai ar AS kudinuosi????.
Man mesa didziausias malonumas. Darzoves tik su graikiniu riesutu aliejum, alyvuogiu aliejus mano skonio receptoriams - baisiau negu baisu.
Ate, parasysiu zinute, kada sveikatos turesi, atsakyk. Aciu
Atsakyti
LAbukas

Reiks ir man pasidaryt to lauru lapu tirpalo..O ji paskui pasildzius vel naudot galima,ar reikia is naujo virt?

Ai,vienoj temoj pamokino,kaip atskirt gera alieju,kuriame nera priemaisu..NA ar visiems tinka,nezinau,ten kalba ejo apie alyvuogiu...TAi va,paimi buteli,greit apverti ir vel atverti-turi nebuti jokiu burbuliuku mirksiukas.gif Jei yra,vadinas yra priemaisu...As namie isbandziau 3 turimus aliejus,visi paburbuliavo...Dabar sakiau pardej visus isvartyysiu biggrin.gif

Varau i boksa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Alyvuogiu nedomina, eisiu saviski vartyt. biggrin.gif
Oi, tu astriu pojuciu megeja ax.gif
Kazka kepsiu pietums ar tai lasisa, ar upetaki. Nepamenu ka pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 04, 10:39)
LAbukas

Reiks ir man pasidaryt to lauru lapu tirpalo..O ji paskui pasildzius vel naudot galima,ar reikia is naujo virt?

Ai,vienoj temoj pamokino,kaip atskirt gera alieju,kuriame nera priemaisu..NA ar visiems tinka,nezinau,ten kalba ejo apie alyvuogiu...TAi va,paimi buteli,greit apverti ir vel atverti-turi nebuti jokiu burbuliuku mirksiukas.gif Jei yra,vadinas yra priemaisu...As namie isbandziau 3 turimus aliejus,visi paburbuliavo...Dabar sakiau pardej visus isvartyysiu biggrin.gif

Varau i boksa biggrin.gif  biggrin.gif

As sildau ta pati mirksiukas.gif

Man irgi iskilo klausimas koki alieju pirkti. Anksciau turejau atvezto is Graikijos ir Ispanijos. O dabar kol galvoju naudoju kepimui- kiaules taukus, sviesta, salotoms- grietine ar jogurta. Nezinau kiek laiko galvosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 04, 12:46)
As sildau ta pati  mirksiukas.gif

Man irgi iskilo klausimas koki alieju pirkti. Anksciau turejau atvezto is Graikijos ir Ispanijos. O dabar kol galvoju naudoju kepimui- kiaules taukus, sviesta, salotoms- grietine ar jogurta. Nezinau kiek laiko galvosiu  bigsmile.gif

Pabandyk alyvuogių Iljada.
Atsakyti
Pavarčiau ir aš biggrin.gif, tai vienas burbuliavo, kitas ne, trečiam pasisekė, nes buvo supilta i metaline tarą tongue.gif

ant sviesto man neskanu, o daržovems naudoju kokosu, kai turiu bigsmile.gif
kitką kepam ant žasu ir kiauliu tauku, į salotas alyvuogiu arba bent man dar patinka toks saulegrazu nerafinuotas, labai skaniai kvepia ir tiek žiniu

einu set viska iš eilės mirksiukas.gif

a tiesa gal kuri išmanot pentiniu sejos ypatumus?

pridariau valgyti iš šaldiklio atsargu, reikia mažinti, mažinit ir dar kartą mažinti smile.gif

man šitas pats tas, padeda iš kart , dazniausia užtenka vieno pasitepimo

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 kovo 2017 - 14:17
Sveikos damos 4u.gif

laukiu kol ,,gražuolis,, išsikuis,dar sako,kad moterys dvi valandas kuičiasi ...,aš užtrukau penkiolika minučių,dušui,apsirengimui ir dar arbatą išgėriau,o laukiu jau valandą ... kiek laiko reikia plikai galvai ir seniem kaulam dušui? biggrin.gif

važiuosium į užsienį biggrin.gif ,po polsku pomuvič biggrin.gif

dėstykit kuo tepat paraudusią odą probleminėse vietose,po skutimo pažastų oda jautri,niežti,rausta...,peiliukus ko gero visus išbandžius kiek pirkt yra,sudirgina visi,depiliaciniam kremui alergija
gydytoja sakė tept vazelinu,negaliu,niežti
buvau parsivežus nuo grybelio,tas niežulį nuima,bet nežinau kiek juo saugu tepliotis

pagaliau,lekiu jau,dabar bėgte,nes vėlu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 04, 13:44)
Sveikos damos  4u.gif

laukiu kol ,,gražuolis,, išsikuis,dar sako,kad moterys dvi valandas kuičiasi ...,aš užtrukau penkiolika minučių,dušui,apsirengimui ir dar arbatą išgėriau,o laukiu jau valandą ... kiek laiko reikia plikai galvai ir seniem kaulam dušui?  biggrin.gif

važiuosium į užsienį  biggrin.gif ,po polsku pomuvič  biggrin.gif

dėstykit kuo tepat paraudusią odą probleminėse vietose,po skutimo pažastų oda jautri,niežti,rausta...,peiliukus ko gero visus išbandžius kiek pirkt yra,sudirgina visi,depiliaciniam kremui alergija
gydytoja sakė tept vazelinu,negaliu,niežti
buvau parsivežus nuo grybelio,tas niežulį nuima,bet nežinau kiek juo saugu tepliotis

pagaliau,lekiu jau,dabar bėgte,nes vėlu  doh.gif  biggrin.gif

Vazelinas- naftos produktas, tai ar ji iš viso verta naudoti? Aš tepu alijosiniu dezodorantu be aliuminio.…
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 04, 14:44)
dėstykit kuo tepat paraudusią odą probleminėse vietose,po skutimo pažastų oda jautri,niežti,rausta...

Salicilo spiritu patepu.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 03, 22:02)
MAn jos vakarienei labai gerai suejo biggrin.gif Ryte as neturiu laiko lauk kol iskeps...O is vakaro iskeptu iki ryto nelieka biggrin.gif

Is Kaimo,o kokio dydzio pas jus sandeliai,kad sitiek visko telpa bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na, truputį per maži pagal norus , prie mano norų turėtų tilpti apie 2000 tonų, bet dabar sukišame šiaip taip 700- 800 tonų. Kada laimėjus loterijoje reikės plėstis. ax.gif

Šiandien su šeima vėl suleidome keturias tonas. Pavargau, vos kvėpuoju.
Dar neišsimiegojau, greitukę merginai kvietėme. Naktį pradėjo dusti, rankos drebėti. Nieko baisaus nenustatė, pabuvo priėmime kelias valandas ir namo. Atseit, nuo streso. Gi egzaminai artėja, o maniškė trydalioja. blink.gif
Iš aliejų kepti naudoju Natura saulėgrąžų, salotoms kartais alyvuogių, o ypač kartais moliūgų. O prie ko burbuliukai? Viskas priklauso, kiek oro patenka. Kažkaip logiškai nepaaiškinu. tongue.gif
Atsakyti