Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2022 02 07, 10:54)
Labas

pasiskambinau i Komunalininka, nieko moket nereikes, nes nera nieko deklaruota.

Meri, velnias toks buinas, velniskas.

Sapniuk,gal Kupiškyje kiti įstatymai?Aš jau mb zyziu,kad niekas nepraneša nieko,kol pakvies į teismą,kai prisikaups.Naujame sklype,nors namukas ir neregistruotas registrų centre,bet kaip atskiras sklypas jau gal skaičiuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau, bet gi negalejau sakyt: neali but, bukit gera, paskaiciuokit man, as noriu moket biggrin.gif Man idomiausia, kad ten, kur sudege trys moterys tame name, ir ta troba sudege, dar yra deklaruotas zmogus. Va cia tai man kosmosas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na bet kaip skiriasi tvarka rajonuose?Jaučiu čia mūsų rajono taryba priėmųsi tokį nutarimą?Tai gi pas mb sesę,nėra net namo,ten nėra niekas deklaravęs,žemė net neišpirkta(dabar tik tvarkosi),o reikia mokėti. bigsmile.gif
Atsakyti
sito nezinau. As FB skaiciau, kad zmones moka uz siuksliu isvezima kur tik pamatai sodybos telike. Galvoji as buciau ieskojus kam sumoketi biggrin.gif cia viskas is baimes.

Labas
Atsakyti
O aš paieškojau Merės, matyt drauguose neturiu. Tai ir velnias liko nepamatytas.
Atsakyti
mums tai nusimato kelione i Kopenhaga apie viduri balandzio. Sakyciau ne turistavimui, o darbine rolleyes.gif Vaikis sugalvojo i Norvegija keltis, tai lova, sofa, telika ir tt. nori mums atiduoti, pirkta viskas nauja, gal dar net metu ner. Po paskutinio gyv. vietos keitimo ax.gif Teliko deze, sake 2 metrai ilgio, kazkoks ten paskutinio modelio.

Ieskom mikriuko, bet nezinau kaip i mikriuka paziures Danijoj. Geriau butu su sava, bet niekaip neismatuojam vietos uz dvieju sedyniu. Su vyru vaziuosim i masinu turgu bagazines ieskot.
Apziurim keltu bilietus, brangiojo tunelio kainas. Su savo masina butu paprasciau, nes mikriukas kelto kainas pakelia, o ir su tuneliu neaisku.
Atsakyti
Labas rytas.
O Sapniuk,kokie pasikeitimai?Sūnui Norvegijoje geriau bus? ax.gif
Kovosiu toliau su šiukšlininkais.Antradienį praeitą turėjo išvežti,neišvežė,skambinau,žadėjo vadybininkė kaip vakar,neišvežė.Čia principo reikalas,kelsiu balsą šiandien jau tikrai.Svarbiausia iki administracijos neprisiskambinu,jau pavasarį bandžiau,kai du mėnesius laukiau konteinerio.
Atsakyti
nezinau ar eriau, bet jis taip zada daryt. Ten mokesciai mazesni. Dabar sako: puse algos mokesciai, kas liko dar puse buto islaikymui, nuomai. Sefas siule jam vaziuot su danisku kontraktu i Varsuva arba i ...Vietnama. Jie ten ofisus turi.Na, jei gautu nuomai buta apie 50kv., gal ir pasiliktu. As nepatarineju nieko, jei manes nepraso.

Labas
Atsakyti
Sapniau, o ne geriau sūnui būtų grįžti į Lietuvą ?
Kai pagalvoji, gerai ten, kur mūsų nėra.
Atsakyti
IK, jam geriau ten, kur manes nera biggrin.gif Tegu pasiblasko po pasauli, patirties igaus, nors apziurinejo kiek itisnikai Lietuvoj uzdirba. nusprende, kad mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 vasario 2022 - 18:06
Šįryt cukrus kad užkilo, net iki devyniolikos, kai septyni devyni man gali būti. Ir nesuprantu nuo ko, nei saldziai ką valgiau, nei ką. Vos atidirbau. panašu, kad blogėja sveikata. Gerai, kad žmonių buvo mažai.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri- 4u.gif 4u.gif O biuletenio nenori pasiimti? 4u.gif 4u.gif
Sapniuk,aišku mes ne patarėjos,bet LT juk pigiau pragyventi,vien buto nuoma,palyginus su Danija ir Norvegija. mirksiukas.gif O dar tavo jaunikaitis turtingas nekilnojamu turtu? ax.gif Tik ar klausys kas mus? ax.gif
Atsakyti