Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

Kaimietuke, dėkui 4u.gif sėkluva už turgaus, pro langus matau biggrin.gif bet kaip suprantu, jei užaugs šaknis, ją reik palikt žiemot ar kaip?

jokio lietaus, buvo kiek sniego, buvo bais didelis vėjas su beveik pūga, kurios metu praskrisdamas paukštis visą balkono langą išgražino ninja.gif

pasėjau laukui pomidorus biggrin.gif
nusipirkau šokoladinės mėtos daigelį biggrin.gif
prikirtau vėdarų tongue.gif
soti, laiminga, visi namie wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Stovi vietoje pomidorai.Gal kai atšils,dar ūgtelės,o tai neturėsiu ką sodinti. ax.gif Viliuosi,bet neišstyps.
Atsakyti
Jurginėli, pastarnoko šaknį gali palikti žiemojimui. Pavasarį ataugs, sužydės. Tik su ravėjimu apie jį atsargiai. Degina ne prasčiau už Sosnovskio barštį. Vienais metais liekanų buvo pridygę tarp bulvių, pasiunčiau darbininkes išrauti. Liepiau eiti su megztiniais. Bet tai ne, neklausė dauguma, mol karšta. Atsirado anr rankų tokie odos nudegimai, dėmės laikėsi per vasarą.

Pastarnokai daigūs 1 metus.
Dėl visa ko dar Šetelinge pasidairyk, jie irgi netoli tavęs, prie buvusio "Minsko" prekybcentrio anksčiau buvo. Lyg tai jie prekiauja Agrimatco produkcija. Pasisėk dvejų gamintojų dėl visa ko jei kurio neišdygtų.

Pas mus sniego kalnai. Va, iki šiol neištirpęs. Nors saulė spirgina.
Ingrida, pomidorai paaugs. Rodo kitą savaitę +17.
Atsakyti
Labas

pasiskaiciau apie pastarnokus ax.gif ir man visai ju nereikia.

Vakar turejau pilvo organu echo, 18 val. pries ji 8 val. reik nevalgyt. kadangi as ryte valgau anksciausiai 10, tai buvau alkana. Echoskopuotoja prieme pries 5. Priputau sriubos su mesa grizus, vel pasaulis nusvito.

Mano pomikai po ispikiavimo irgi stagnacijoj. Teko visua is balkono parsitemt augalus.
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietukei ačiū 4u.gif

Sapniuk, ar pilvelyje viskas ok?ar čia tik profilaktiškai?
man reik kažkaip išsiprašyt kad inkstus patikrintų ir šiaip technikinė nepamaišytų prieš vasarą

Ingridėl, ar darai kokias grožybes Velykoms? pasirodyk ax.gif
Atsakyti
Jurginėli vis nėra kada.Parsinešiau beržo šakų,pradėjau pinti,prisipyliau vazoną žemių ir stop. ax.gif Gal dar spėsiu?

Dar vargstu su šiltnamiais,dar taką susikasti viename ir ketvirtas laukia,na tas neskubu. mirksiukas.gif

Kur tau atvažiavo vakare ekskavatorius iškniso visą sodą,dabar gyvensime kaip po karo.Visas šaknis senų medžių išvertė.Nesikišau,net mano didelį buksmedį su mb kartu iškniso.Kur aš tokį didelį bepersodinsiu? bigsmile.gif Dar mb kusina,tu gi naujo gėlyno norėjai. ax.gif Nors persiplėšk. blink.gif
Atsakyti
Ingrida, sodą naikinate ?

Buvau šiandien dėl skaudančios čiurnos vėl pas ortopedą. Išrašė siuntimą į Skausmo kliniką. Skamba baisiai. Bet ten echoskopo priežiūroje suleis vaistus tiesiai į sąnarį. blink.gif
Tai va, ir man reikia remonto prieš vasarą. Dar gerai būtų kelio sąnarį pasikeisti. Nemokamiems eilės po metus ir daugiau, o kadangi pati sau pirksiu, tai palauksiu rudenio , kai piniginė storesnė bus. Virš 4 tūkstantėlių kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 04 06, 19:51)
Ingrida, sodą naikinate ?

Buvau šiandien dėl skaudančios čiurnos vėl pas ortopedą. Išrašė siuntimą į Skausmo kliniką. Skamba baisiai. Bet ten echoskopo priežiūroje suleis vaistus tiesiai į sąnarį. blink.gif
Tai va, ir man reikia remonto prieš vasarą. Dar gerai būtų kelio sąnarį pasikeisti. Nemokamiems eilės po  metus ir daugiau, o kadangi pati sau pirksiu, tai palauksiu rudenio , kai piniginė storesnė bus. Virš 4 tūkstantėlių kainuoja.

Nenaikiname,baik tu.Kad ir nevalgomos kriaušės,bet tokie medžiai.Naikiname senas vyšnias,slyvas.Gi visas sodas kažkada buvo apsodintas vyšniomis.Kaip kaimynė pasakojo pakelė visa buvo apsodinta vyšniomis. bigsmile.gif Gyvename kaip apkasuose dabar. bigsmile.gif

Oho kaina.MB keitėsi klubo sąnarį už savo pinigus,bet pigiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Eisime tampyti šaknų.Na bet kokia gera žemelė išsivertė.Aš negaliu žiūrėti,užleisti pievą.Taip norisi kokio rožyno,kaip pas IK. ax.gif
Atsakyti
Jurgineli, rado cista kairiam inkste, kepenyse cistu yr gal 10 metu, dar kazka nesuprantamo apie kasa sake, seimiste isaiskins ax.gif

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,turtingos mes tomis pūslėmis. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Dvi savaites nebuvau mieste. bigsmile.gif Ir žinokite nepasigendu.Sesuo vakar su švogeriu buvo užvažiavę,šyptelėjo nuo mano aprangos.Aš kartais pravaikštau net nesišukavųsi visą dieną. mirksiukas.gif Dabar nuo ryto galvoju kaip čia išskirstyti dienas?Reiktų rimčiau užsipirkti maisto,dabar iki Ramygalos IKI palekiu ir pakanka. ax.gif Ir nepasigendu miesto.Ryte atsikeli kaip šiandien ,roletus atidarai paukštukai pusryčiauja mano rutuliukus,šiandien prie pat kėkštas nusileido dar,dvi stirnos varo priešais lauku. wub.gif
O varnėnai rytais,vakarais kokius švilpavimus rengia.Keiksiu aš juos vasarą,nu ką padarysi? ax.gif O miškas iš viso aidi jau nuo balsų. bigsmile.gif
Atsakyti