Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas 4u.gif
Merii, laikykis, tokie stresai sveikatos nepagerina, bet tu atlaikysi ir ateis diena, kai į darbą nereikės.
Laukėm lietaus, o dabar man jau jo per daug, saulutės noriu. Buvo labai sausa dirva, bulvių neįmanoma buvo išarti, o dabar gal bus per drėgna. Viena vagą nusikasėm, bulvių turiu, pagaliau išsikepsiu bulvinių apskrudintų blynų, nesveikų, riebių, bet jau kelias dienas apie juos svajoju. Kai jau būsiu soti ir laiminga, marinuosiu šparagines pupeles, jos kad pavarė derlių, bet aš ant jų nepykstu, sumarinuosiu, suvalgysim. Niekada nesu marinavusi česnakų, noriu pabandyti, gal patiks.
Atsakyti
Nėra sraigių, botijos jas patvarko, nekenčiu sraigių, net žiūrėti į jas negaliu. Yra ancitrusas albinosas, bet tas tik ant švaraus stiklo vakar teikėsi lipti, ką jis durnas biggrin.gif Dar naujų žuvų neleidžiu, gal ir visai šiemet neleisiu, bus matyt pagal situaciją. Kol kas yra ne kokiaDėl darbo, kai lieps ir šeštadieniais dirbti, tuomet ir išeisiu. Be to, biudžeto susitraukimas šiuo metu man ne į temą.
Katė išmandrėjo, reikalauja konservo, išlaižo padaža, o likusį neša vyras lauko katinam. Gal jau ir nebereik, panelė liks ant sausiukų ax.gif
Atsakyti
Vasarema ,daug lietaus gavote?Pas mus kol kas mizeris.Galėčiau per tokį lietų grybauti.Bet tiek sušalau turgelyje,kad svajose tik pirtis. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mažai gavome lietaus.Tokia dulksna praėjo,geriau nulytų žmoniškai porą valandų,negu visą dieną dulkė. ax.gif
Atsakyti
Mes vakar gavome tokio ramaus gerolietaus, aišku kai taipviskasdžiūvę, perdžiuve tai čia min savaitę taip turetu lyt, bet aišku ačiu dangui ir už tai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,sedula krenta?Vakar išsigandau pilna žemė.Bandžiau ieškoti receptų,visur kauliukus išimti.....eina sau. bigsmile.gif Bandysiu šaldyti nebent? ax.gif
Varau pelkėn spanguolių.
Atsakyti
krenta... valgau tiesiai nuo žemes kokia ji man skani smile.gif mano nedideli krūmeliai tai ir tu uogų neitin daug smile.gif, bet visumoj puikūs medeliai, gražiai ryškiai anksti pavasarį žydi, dar ir derlių duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin kaip ta sedulinė darosi ? Gi buvo firminė lietuvių degtinė.

Na, jau namai prašosi šilumos. Vakar siūliau MB pasikurti židinį. Bet ne, mol , malkos nėra. Bliamba, imi Varną į nagus ir tuos pagalius, kur katilui, pjauni per pusę. blink.gif Ai, atmazkės ir tiek.

Pagaliau pomidorai nustojo nokti ir mane nervinti.
Parsivežiau iš draugės glėbį visokio skonio ir kvapo bazilikų. Nusipirkau saulėgrąžų, arachisų. Bandysiu visokius pesto makaluoti.
Atsakyti
Labas rytas.
Patinka tokie augaai kaip sedula,nei ją kokios ligos puola,dera kasmet.Pamatysi Lyžuka kasmet bus vis daugiau.Abu krūmai aplipę uogomis. bigsmile.gif
IK,ale ir žinai tokias degtines? bigsmile.gif mirksiukas.gif Kasdien prasikūriame arba pečių sename name,arba židinį namuke,žiūrint kur miegame.Na bet rugsėjo pradžioje jau kūrenti,kosmosas. blink.gif
Atsakyti
Aha kosmosas šiemet su ankstyvu kūrenimu, mesnuo rugsejo 2 pasišildome bigsmile.gif , koks gėris neišpasakytas ta šiluma, o va sūnus dabar Atenuose tai +30 tvanku sake ten labai , nepalygint su musu +30 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Trečią dieną kasam bulves. Lėtai mums eina: kašikas bulvių, krūva varpučio ir krūvelė akmenų. Tiek varpučio prisiauginom, kasamoji kemšasi. Pavasarį buvo laukas kaip laukas.
Lietaus dar nedaug gavome, dirbti netrukdė, lijo labiau naktimis, dirva dar nepermirko, bet jau ne tokia kaip buvo iki savaitgalio, nes buvo sudžiuvusi kaip uola.
Reikėtų iš slyvų kažką padaryti, bet vis nėra kada.
Atsakyti
Aš su savo nuotykiais, šiandien vagį gal keturiasdešinties su biškiu nupurškiau pipirinėmis dujomis. Sakiau jam jei nemoki už prekes, padėt į vietą, tai jis toliau krovėsi saldumynus ir kramtuškes nuo prekystalio. Paėmiau balionėlį, sakau, jei nepadedi, nupurkšiu, jis sako, puršk, tai ir pavariau. Dešimt eurų, ale vistiek iš mano kišenės. Nekviečiau policijos, o tai būtų uždusinę su tais atpažinimais, liudininkų kaip visada, nebūta, o ir senis greit su troliu nuvažiavo. Beviltiškas reikalas.
Ai, pirkėjas policininkas vėliau jau čia, patarė kitą kartą taikyti į galvą.
Kažin ar užmigsiu be tablietkos po tiekos nuotykių.
Spaudžiau apsaugos mygtuką po stalu, pasirodo, jis neveikia, nes apsaugos pultas negavo jokio signalo. Na dabar gal pakeis jį.
Jau taip savo depresijų nukamuota, dabar dar labiau. Blyn, kiekvienas taip ir taikosi ką pavogti ir įlysti į kišenę. Kažkada bus revizija, bus matyt kiek išnešta aplamai. Šias prekes iš karto apmokėjau.
bais nemalonu, kokie žmogai...
Atsakyti