O pas mane 8,5 rodė. Nors gal pramiegojau patį šaltį.
Mb ardo indaplovę. Kad ją ištraukti, pusę virtuvės išgriovė. Na gerai, gal ne visai griovė, bet spintelių visas apačias atlupo, vandens padavimus - nutekėjimus išardė. Visokius atsarginius puodus iškraustyti turėjau. O po spintelėmis dar panaikinti 15 metų vorų ir kitų gyvių kurtus gyvenimus

Atrodo, naudojau visokius indaplovių valymo skysčius, bet viskas juodai ir nepratekamai taukais apėję.
Tai prie to pačio pabandžiau ir orkaitę nuo degėsių vaduoti. Jau tris kartus išpurškiau, eisiu galutinai nuplausiu. Šiaip tik kur pasiekiu valydavau, o dabar išmontavau ką galėjau.
Kadangi dar tas Balck penktadienis šeštadienis, tai tupėjau internetinėse parduotuvėse. Papirkau tris megztinius , o tai jau kaip Pelenė pusę metų neatsinaujinusi buvau. Ai, dar medvilninę antklodę pagriebiau. Negaliu miegoti po visokia sintetika, man per karšta. Pernai užsifundijau minkštutėlę švelnutėlę su kokiom tai super duper kvėpuojančiomis granulėmis . Tai nebent per arktinį speigą išsitraukiu. Neįmanoma miegoti, per karšta , visa šlapia pabundu. Netinka ir pūkinė. Reikia grįžti prie senos geros vatinės. Turėjau labai gerą, skalbiamą, bet sudrožiau per tiek metų.