Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane irgi viena hortenzija jau apkasta. bigsmile.gif
Atsakyti
Nuo kitos savaitės rodo ilgą ir gerą atlydį. Sumažės to sniego.
Atsakyti
Labas rytas.
Kažkaip miestą reikia pasiekti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 14, 09:17)
Pas mane irgi viena hortenzija jau apkasta. bigsmile.gif

pas mane visos hortenzijos prie kiemo ir rožes apkastos iki ausų jokiu šaku nekyšo ...sniegu nuo įvaziavimo

kiek šaltuko turejot ryte? Pas mus -10 o vadrauge iš Kedainiu rašo kad -18 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gruodžio 2022 - 08:50
Gismeteo rašo,kad pas mus -12,pojūtis kaip -16. bigsmile.gif
Atsakyti
18 turėjom, gerai, kad galim namie prie pečiaus gyvent biggrin.gif
Ryt reiks važiuot pasižmonėti. Dabar 13 rodo
Atsakyti
Labas rytas.
Nesinori nosies kišti laukan.Atrodo sėdėti tik prie pečiaus.Bet reikia malkų atsinešti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingirda o kaip svečiai davaziuoja į jūsų ta jaukųji nameli? atsikaset kelius?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 12 16, 09:42)
Ingirda o kaip svečiai davaziuoja į jūsų ta jaukųji nameli? atsikaset kelius?

Ūkininkas po pūstymo pravalė,dabar kaip ir normalu.Patys vakar važiavome iki miesto.Teritoriją,takus valome jau kastuvu. ax.gif
Atsakyti
Vakarais išvežioju darbininkes, vieną vežu visus 5 km. Apie 17 val išvažiuoju, pas mus -14 , toliau nuo namų - vis šalčiau. Upelio slėnyje jau - 18 buvo. Paskui greitai atšilo.

Šiandien kėdes atvežė virtuvines. Atsinaujinu.
Dabar vos ne su pincetu virtuvę valau. Ko tai ant tvarkos patraukė. reikia išsimėtyti nenaudojamus rakandus. Aišku, ne ant galvų praeiviams, kaip Italijoje, bet į šiukšles. Ko tik neprikaupusi esu...Reikės pradėti nuo indų. Kad ir kaip gaila, teks išmesti Jiesios porceliano arbatinuką, ąsotėlį pienui. Tik jie ir liko per 40 metų iš kavos servizo. Dar mamos gautas už talonus...
Kažin, Jiesia dar ką nors gamina ? Labai jau dailūs buvo jų kaurinio porceliano gaminiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 16 gruodžio 2022 - 17:59
IK, manau, kad gamina. Kaip tik prieš porą dienų mano pusseserė buvo įkėlusi servyzo nuotrauką, jos sukurtas ir dar dabar gaminamas jau kelias dešimtis metų. Tai rašė, kad turėtų priklausyti jai autorinės teisės. Dabar ji žymi menininkė, porceliano gaminiai ir gražūs paveikslai
Atsakyti
Labas rytas.
Turiu ir aš dar kelis porceleninius puodukus,vestuvių dovaną.Nežinau laikau kaip prisiminimą.Neseniai dar grietinėlei arbatinuką išmečiau mamos palikimą čekišką porcelianą. ax.gif
Atsakyti