Vakarais išvežioju darbininkes, vieną vežu visus 5 km. Apie 17 val išvažiuoju, pas mus -14 , toliau nuo namų - vis šalčiau. Upelio slėnyje jau - 18 buvo. Paskui greitai atšilo.
Šiandien kėdes atvežė virtuvines. Atsinaujinu. Dabar vos ne su pincetu virtuvę valau. Ko tai ant tvarkos patraukė. reikia išsimėtyti nenaudojamus rakandus. Aišku, ne ant galvų praeiviams, kaip Italijoje, bet į šiukšles. Ko tik neprikaupusi esu...Reikės pradėti nuo indų. Kad ir kaip gaila, teks išmesti Jiesios porceliano arbatinuką, ąsotėlį pienui. Tik jie ir liko per 40 metų iš kavos servizo. Dar mamos gautas už talonus... Kažin, Jiesia dar ką nors gamina ? Labai jau dailūs buvo jų kaurinio porceliano gaminiai.
IK, manau, kad gamina. Kaip tik prieš porą dienų mano pusseserė buvo įkėlusi servyzo nuotrauką, jos sukurtas ir dar dabar gaminamas jau kelias dešimtis metų. Tai rašė, kad turėtų priklausyti jai autorinės teisės. Dabar ji žymi menininkė, porceliano gaminiai ir gražūs paveikslai
Labas rytas. Turiu ir aš dar kelis porceleninius puodukus,vestuvių dovaną.Nežinau laikau kaip prisiminimą.Neseniai dar grietinėlei arbatinuką išmečiau mamos palikimą čekišką porcelianą.