Man vienos pėdos kauliukas jau iškrypo .Per mano durną galvą. Labai seniai, kai dar bute gyvenome. Nešildavo pastoviai vieno kambario radiatoriai. Reikėdavo juos plaktuku gerokai padaužyti, matyt, kokios nuosėdos susinesdavo ir užstrigdavo. Vieną dieną MB nebuvo, vaikams šalta. Daužiau daužiau suplukusi, paskui iš tų nervų iš visos sveikatos spyriau į tą vamzdį. Bet taip pataikiau, kad staugdama ant vienos kojos šalin nušokavau. Nuo to laiko man kažkaip vis skaudėdavo padą arba batai netikdavo. O prieš gerus metus pradėjo krypti.
Frau, bet tavo dovanotojų protas
Batai dovanų. Kiek suprantu, pirko tau nematavę?
Man vienos pėdos kauliukas jau iškrypo .Per mano durną galvą. Labai seniai, kai dar bute gyvenome. Nešildavo pastoviai vieno kambario radiatoriai. Reikėdavo juos plaktuku gerokai padaužyti, matyt, kokios nuosėdos susinesdavo ir užstrigdavo. Vieną dieną MB nebuvo, vaikams šalta. Daužiau daužiau suplukusi, paskui iš tų nervų iš visos sveikatos spyriau į tą vamzdį. Bet taip pataikiau, kad staugdama ant vienos kojos šalin nušokavau. Nuo to laiko man kažkaip vis skaudėdavo padą arba batai netikdavo. O prieš gerus metus pradėjo krypti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 17, 17:30)
o kas baisaus?
pirko nematuotus,nes norėjo staigmeną padaryt,ėmė pagal išmierą,buvo sutarus,kad atneš atgal jei netiks,o sugadinau pirmu išėjimu,mat po gimtadienio pietų išėjau pasivaikščiot,vienur užėjom,kitur,parėjau jau ašarodama...,tokių atgal nenuneši,sunešiojo mama,o man po kurio laiko auskarus nupirko,kad be dovanos nelikčiau
Nematau ir aš čia nieko nei durno, nei juokingo,man taip vaikystėj batus pirkdavo tevai, pagaliuku ilgį pamatuoja irvisa miera o jau kaip ten į plotį ir aplamai spaus, nespaus niekas galvos neapsikraudavo, pastoviai ant koju kokia pora pūsliu būdavo, po šiai dienai stebiuos kaip jokių kauliuku neišvarė ir šiaip pirštai neišsikraipe bile kaip
Jauciu tie tarybiniai laikai ir sugadino kojas.. Juk tikrai audavais beleka.. Jei pinigu turi,tai pirkt nelabai pasirinkimo buvo,jei neturi,nesioji jau nesiotus,iskraipytus..
QUOTE(giega @ 2017 03 17, 17:30)
Jauciu tie tarybiniai laikai ir sugadino kojas.. Juk tikrai audavais beleka..
O jei koja 41 ar 42 ir gyvenai kaime, tai iš viso nėr ką kalbėti. Iki šiol vienoj mokyklinėj nuotraukoj pastebiu save su negražiais berniukiškais batais. Aišku tada ne 41 buvo, bet irgi didoka, tai ką gražaus gauti be šansų. O reikėjo ir rajonan važiuot dainuoti, ai, bet gal ne tiek galvon ėmėm tada. Neprisimenu, kad kas tyčiodavos. O gal ir nusirašyt tada neduotum
Papildyta:
Vakar 32 metai, kaip kartu, tai jau, matyt, iki gyvos galvos
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 17, 15:56)
O jei koja 41 ar 42 ir gyvenai kaime, tai iš viso nėr ką kalbėti. Iki šiol vienoj mokyklinėj nuotraukoj pastebiu save su negražiais berniukiškais batais. Aišku tada ne 41 buvo, bet irgi didoka, tai ką gražaus gauti be šansų. O reikėjo ir rajonan važiuot dainuoti, ai, bet gal ne tiek galvon ėmėm tada. Neprisimenu, kad kas tyčiodavos. O gal ir nusirašyt tada neduotum
Gerai mokiaus 
Papildyta:
Papildyta:
Ilgiausiu metų, ilgiausiųųų kartu
Ačiū, Para, ir dar vaisingų
Liniau, mes dainuosim "Karti, karti..." Čia mums karti, o jūs tik bučiuokitės.
Nežinau, gal kad augau palyginus pasiturinčioje šeimoje, koja didelė, tai bet kokiu atveju veždavosi mama į Vilnių, dėdė padėdavo apeiti geresnes parduotuves, kažkaip nešiodavau normalius batus. Vienais metais labai norėjau tokių supermadingų, su įsiūtomis gėlėmis iš šonų, tai išverkiau, kad nuvežtų pas batsiuvį. Pasiuvo būtent man.
O studijuojant tai Kaune buvo toks nelegalus blusturgis "prie fontano" , tik pinigų turėk, pirmieji džinsai iš ten, paskui batai.
Nors labai didelio pasirinkimo nebuvo, bet Kaune kažkaip dykinėdamos užtaikydavome , kada "išmeta" kažko gražesnio. Ketvirtame kurse kažkas parvežė superines austriškas basutes toookiais kulnais.
Dabar pasižiūriu į senas nuotraukas, taigi stoviu pana kaip liepa su savo 1,7 metro ir dar kablai 15 cm.
Aina sau, kokios smagios buvo. Kiek atšokta su jomis.
Nežinau, gal kad augau palyginus pasiturinčioje šeimoje, koja didelė, tai bet kokiu atveju veždavosi mama į Vilnių, dėdė padėdavo apeiti geresnes parduotuves, kažkaip nešiodavau normalius batus. Vienais metais labai norėjau tokių supermadingų, su įsiūtomis gėlėmis iš šonų, tai išverkiau, kad nuvežtų pas batsiuvį. Pasiuvo būtent man.
Nors labai didelio pasirinkimo nebuvo, bet Kaune kažkaip dykinėdamos užtaikydavome , kada "išmeta" kažko gražesnio. Ketvirtame kurse kažkas parvežė superines austriškas basutes toookiais kulnais.
Liniau
Labas vakaras
Labas vakaras
Liniuxxx,sveikinimai
TAi va,ir rengdavomes ir audavomes is to ka ismeta
Tevai turejo tu cekiu,tai vis i Vilniu nuvarydavom apsipirkt...MAmos sesuo Silales universalinej vedeja buvo,tai ir bunant sveciuose apsipirkdavom..Mociute mano mezge,tai visi megztukai,sijonai naminiai budavo
Bet vistiek-tokio pasirinkimo,koks yra dabar,tikrai nebuvo
BAtus tikrai tik pagal ilgi pirkdavom-ikisi,pirstas nesiremia,vadinas tinka
TAi va,ir rengdavomes ir audavomes is to ka ismeta
Tevai turejo tu cekiu,tai vis i Vilniu nuvarydavom apsipirkt...MAmos sesuo Silales universalinej vedeja buvo,tai ir bunant sveciuose apsipirkdavom..Mociute mano mezge,tai visi megztukai,sijonai naminiai budavo
Na kai jau išėjom kažkur studijuoti tai jau aišku labiau prie deficitu pripuldavome, o ten gilios vaikystes laikas audavomes ka tevai nupirkdavo pagal pagaliuką
, tiesa dar labai populiarios suvejos buvo, praktiškai kiek pamenu sukniu ir sijonu viis buvo siuta