Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka,šalia Tavęs Rojaus medelynas?Siunčiuosi iš jų dvi abrikosines slyvas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2025 03 03, 08:49)
man tai eleborai ne draugai, nu niekaip nespr aš ju..kur besodinčiau sunyksta

maniau, kad tik man jie taip, gal tuomet neišlaidausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 03, 10:43)
Lyžuka,šalia Tavęs Rojaus medelynas?Siunčiuosi iš jų dvi abrikosines slyvas. ax.gif

Negirdetas bent man smile.gif bet pažiurejau adresa tai i mano pusė tik kitas jau rajonas smile.gif
Atsakyti
Turiu baltą eleborą. Tik irgi nervuoja, tai žydi, tai nenori, tai lapai džiūsta. Gal jau palauksiu pirmųjų svogūninių. Mačiau, įsaulyje jau snieguolės pradeda. Pas mane hiacintai jau gerokai išlindę.
Atsakyti
Na pas mane gėlynai paprasti, nedideli, bet šiemet tai nežinia, kas iš jų bus. Šuo gėlininkas pasirodo biggrin.gif Jau kieme tai iš viso nieko nebus, aptvėriau kažkiek tinklu neaukštu, bet negelbėja, o ir negražu. Jukas išgulėjo, rododendrą, rožę nugraužė. Vis tulpių ar narcizų svogūnėlius kasė, graužė, kurie gražesni, sodinau į didelį vazoną prie durų. Jau gražiai lindo, ištraukė, sudraskė biggrin.gif Nu banditas, ale ką jau padarysi, gal suaugs kada nors.
Atsakyti
Tai šunis jei laikyčiau taip laisveje turbut irgi tas pats butu plius šviestuvus išvartytu. Jie arba kambaryje arba voljere kai paleidziu su priežiura tik, nors turejom vokieti be galo protinga nieko neliete jis, nebent kai aš kasdavau zeme ateidavo padet biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka,žilakrūmį panaikinai?Aš išskirščiau į tris.Bus kaip bus.Labai jis užgožtas kitų medžių buvo.
IK,tu visažinė,pas ką tujos smaragdinės pigiausios?Galvoju gal į Pelėdiškių medelyną skambintis?Į Šilagalio,pažiūrėiu,bet pas juos man kainos kandžiojasi.Reiktų 100.
Gerai sodinasi krūmai,laistyti nereikia,žemelė šlapia. mirksiukas.gif
Atsakyti

Lyžuka, mes prieš tai turėjom vokiečių mišrūnus, tai irgi buvo protingi, graužė sau kokius pagaliukus, visur kartu į laukus eidavom, tvora buvo, bet vartai visad atkelti, niekur neidavo be žmogaus. Šitas tai per minutę atsiduria prie kaimo. Ir vaikštom po porą valandų laukais, kažkiek palaidas, kur galima
Bet jam viskas įdomu, tai pauštelį vytis, tai nosis prie žemės ir pirmyn. O visur tų pėdsakų pilna. Įmaus į mišką ir papūsk į uodegą. Jau kartą ieškojau ir laukiau daugiau nei pusvalandį, kol atsiras, tai dabar žiūriu, kur galiu saugiai paleisti. Mašinas irgi mėgsta vytis. O šiaip tai gerietis ir fainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 04 kovo 2025 - 19:28
QUOTE(IngridaB @ 2025 03 04, 15:45)
Lyžuka,žilakrūmį panaikinai?Aš išskirščiau į tris.Bus kaip bus.Labai jis užgožtas kitų medžių buvo.
IK,tu visažinė,pas ką tujos smaragdinės pigiausios?Galvoju gal į Pelėdiškių medelyną skambintis?Į Šilagalio,pažiūrėiu,bet pas juos man kainos kandžiojasi.Reiktų 100.
Gerai sodinasi krūmai,laistyti nereikia,žemelė šlapia. mirksiukas.gif

pats išnyko, tiklsliau augo neblogai bet kažkokia trapi jo mediena, kaip tik didesnis vėjas ilgiausias šakas iš pagrindo išlaužo, ant galo išlužo paskutines..daugiau neekspermentavau, genek negenejus ugliai keli išvaryti per vasara ilgiausi gal veisle pakliuvo tokia, skaičiau jo yra kelios rušys žodziu man nepasiteisino

kaktusus kaip miltilige? užpuole tokie balti trupiniai, atsiskiedzau i 1l scoro nupurškiau ziuriu dar gyvi biggrin.gif kaktusai...po keliu dienu pakartojau vel nzn kuo čia dar juos nakint reiktu ...matyt su kažkokiu pirktiniu užsineše verysad.gif taip kažkada ju negydžius sunyko visa kolekcija ...
gal pasidalinsit kuom jus gydote jei aplamai tai darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2025 - 07:22
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi pas mane drūtas žilakrūmis.Kelis kartus ju mb nupjovė su trimeriu,ne vietoje tikrai augo.Tai kamienas toks tvirtas.Bet dabar išdraskiau,matysime.Jis apatinėse šakose net lapų šiemet nenumetė. bigsmile.gif

Šeštą nubudau,nors miego labai norėjosi,tokie gūsiai vėjo pas mus.Vis galvojau kubilo kaminas atlaikė? ax.gif Medžių neprilaužė.Kol per langus matosi,viskas vietose.
Lyžuka,Tau ne patarėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, pas tave greičiausiai miltuotieji skydamariai. Scoras nepadės, tik Actara. Pirma reikia apvalyti sankaupas. sumaišai lygiomis dalimis indų ploviklio ir spirito, imi kokį ausų krapštuką , mirkai į skystį ir patapšnoji tas sankaupas. Spiritas tirpina jų chitininį apvalkalą, o ploviklis užkemša kvėpavimo alveoles. Gali dar polietileno pakeliu apgaubti. Po kelių valandų nuplauni. Arba per naktį laikai. Kas kelios dienos kartoji. Paskui jau gali purkšti. Pasižiūrėk, ar ant kitų augalų neišsivaikščiojo, sulenda į lapamakštes, tik vėliau pasimato. Ten reikia su pipete įlašinti tirpalo.

Gal užsisakinėji ką iš Floribundos ?

Ingrida, kokybės ir kainos geriausias variantas per akciją Mokvežoje. Arba jei neskubi su auginimu - pasižiūrėk turguje privežta lenkiškų būna, gali tokių mažučių po 1-2 eurus rasti.
Dar pereik per skelbimus.
https://www.skelbiu....s-71278946.html
Atsakyti