Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Jau malonu išeiti į vieną ir kitą kiemelį, žiedų ne gausybė, bet vienas kitas yra. Kaip visuomet džiugina sibiriniai irisai, dar vienas kitas kitoks, pradeda skleistis bijūnai, o labiausiai džiugina naujokės raganės, senosios dar be žiedų.
Gaila, kad perkeltas mėlynas snaputis nudžiuvo, bet dar turiu vilčių, kad šaknelės prigis. Ružavi, dovanoti Paros, žydi, taip pat buvo surinkti į vieną plotą.
Galvoju, po pensijos, astilbių užsifundyti, neturiu nei vienos, turėtų pasiteisiti.
Ne kažką tas mano gėlynėlis, bet vistiek dūšiai atgaiva. Šiemet turėsiu ir ramunių wub.gif
Atsakyti
Meri, astilbės gražu. Beeeeet... Joms reikia minkštos ir labai drėgnos dirvos bei pavėsio. Nors jei mirksta vandeny, gyvena ir saulėje.
O man sibiriniai vilkdalgiai ne kažką. Už tai barzdotieji ir kvepia, ir vaizdų duoda. Bijūnai pirmieji skleidžiasi. Coral Charm ir dar vienas kažkuris Coral.
Atsakyti
Labas rytas.
Įsigijau astilbių kolekciją,keli ne vietoje pasodinti suprantu,po daliniu pavėsiu ir sausoka nuo medžio jimes.Teks persodinti,gal ne dabar? ax.gif
Snaputį kažkada atsinešiau iš pievos.Dabar sėjasi visur.Matau iš tolo jau žydi.Po kavos eisiu ūkį apžiūrėti.
Atsakyti
Tai pas mane pavėsio pusė gėlių darželio, nes vakarų pusė.
Sibiriniai atiduotii, kai tik atsikraustėme, a.a. jau kaimynėlė. Kai dirbau prie turgaus, buvau daug įvairių spalvų irisų nupirkus, bet, neišgyveno. O sibiriakai gyvi. Gal reiks naujai užsipirkti.
Tai sudvejojau dėl astilbių unsure.gif
Atsakyti
Meri, o apie flioksus negalvojai? Jie puikiai auga pusiau pavėsyje.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 06 07, 21:35)
Meri, astilbės gražu. Beeeeet... Joms reikia minkštos ir labai drėgnos dirvos bei pavėsio. Nors jei mirksta vandeny, gyvena ir saulėje.
O man sibiriniai vilkdalgiai ne kažką. Už tai barzdotieji ir kvepia, ir vaizdų duoda.  Bijūnai pirmieji skleidžiasi. Coral Charm ir dar vienas kažkuris Coral.

sibiriniams reikia pataikyt vieta, as dabar pataikius na ura kaip sakoma kokie gražūs krūmai o seniau kitur augo vieni skurdo o kiti tik lapų kalnus išaugindavo, jau audžiau minti mest ir daviau paskutini šansa pasirodo patiko smile.gif Barzdotuosius tai laikas nuo laiko reikia išskirstyti mano turbut ? 8 metai augo lysveje vieni prie kitu tai dabar vien ju saknys, pradejau iškasinet kurie žydi kad bent spalvas atsirinkt ...neimanoma kastuvu idurt unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai šalsime savaitę?
Bet jau geriau,nei kasiti.Nenoriu grįžti. mirksiukas.gif
Suksime medų šiandien.
Atsakyti
Flioksai gražu, bet trumpalaikiai, vėliau lapai apsivelia baltais kažkokiais, nlb man jie praktiški.
Nesuprantu, fb man vis meta šuniukus beglobius, vieną už kitą vargesnius, kai pagalvoju, bet aš net nemokėčiau jų auginti ir net neturiu supratimo ką jie ėda be sausiuko, o dar ir maudyti juos reikia, išvedžioti.
Susiradau vaikystės draugę. Nepatikėsit, susapnavau jos dabartinę pavardę bigsmile.gif
Einu katlėją pernešiu į rytinę namo pusę, nlb jai tas atvėsimas, bet namo nenešiu, lai pratinasi. Negavus temperatūrų skirtumo, gali nežydėti.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar sukome medų.
Atsakyti
Gėris medus, pabarstytas cinamonu nestuke.gif
Nu ir atvėso, toks kontrastas smile.gif
Atsakyti