Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida o kaip apsaugot vyšnias ir kitas uogas nuo varnenu?

Frau imk visko po truputi, tik kailiniu gali neimt biggrin.gif

pasakykit gėlininkes kas čia per monas žydi, pirkta kaip pilnavidure žydre, bet anos jau seniai nužydejo:)

https://scontent-waw...amp;oe=59D12276
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2017 - 06:26
Aš braškes dengdavau agroplėvele,kažkiek palysdavo po danga.Vyšnių nedengiu,kai jau būna uogų,ytai užtenka visiems.Bet šiemet dingo varnėnai,tie dar ne tokie baisūs,strazdai baisiau.
Atsakyti
Labas rytas
mano varnenai gerieciai, neliecia uogu. Bet nuo upeliuko ir garazu nepjaunu zoles, nes uzmatytu dvikojai varnenai. O tai butu blogai ir ilgam. Baisiau nei skeriai biggrin.gif
Atsakyti
gal koks varnenu maras parėjo, nes jau paskutiniais metais taiju net tiršta budavo, pievos visos nugulta, šunio pašert negalima buvo per ju atakas, o uogas surydavo dar pužales
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 15, 09:00)
gal koks varnenu maras parėjo, nes jau paskutiniais metais taiju net tiršta budavo, pievos visos nugulta, šunio pašert negalima buvo per ju atakas, o uogas surydavo dar pužales

tai pas mane gal Ryzikas isgaudo, juokauju biggrin.gif
Pas kaimyna tresnej ispereti jaunikliai, tai sliekus tik nesa ir nesa, nemaciau, kad uogas snape nestu ax.gif Ju inkilas trys metrai nuo mano braskiu. Gal kaip cigonai is savu nevogia, nu is kaimynu.
Laukiu skambucio nuo 8, skambinau, parase zinute, kad tuoj. Laukiu pikta.
Atsakyti
Nus ką smile.gif, lyjam toliau bigsmile.gif ir dar su dunduliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2017 - 15:06
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 15, 15:55)
Nus ką smile.gif, lyjam toliau  bigsmile.gif ir dar su dunduliais

nu jau, sviecia saule, tiksliau plieskia, karstuma vacation1.gif
jokiu lietu, jokiu dunduliu.
Atsakyti
Lyžuka, gal ta gėlė - tai kokia super mondra nerinė??
Varnėnų sočiai. Braškės žolėmis apaugę, nes naikinsiu, net aš pati uogas sunkiai randu. smile.gif Šiaip tai trešnes labiau saugome. Dedu didelį tinklą, iš kelių susiūtą. Iki žemės. Apačią plytomis prispaudžiu. Būna , kad pėsti ateina ir palenda, o tada atrakcija sugauti viduje.

Nusikaliau kaip šuva. Važiavau, vadovavau, kalbėjau, kalbėjau, popierius pildžiau, atmetė, vėl pildžiau. Einu gal paravėti, atsigausiu.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Puola strazdai.Braškes apdengėm tinklu.Gal leis paragauti,nes šiandien radau kur prie tinklo krašto uoga tai suėsta biggrin.gif
Mano eglėse peri balandžiai,va čia tai bjaurastis.Kur tupi ten š..a.Gerai kad kažkur netoli vangas gyvena,tai pamažina kažkiek.Kaimynų sode tai obely lizdus krauna,tai obuoliu pasirinkt iš š.. tenka.Ir negalima naikinti jų,kažkoks košmaras.
Atsakyti
Pas mus vienas kaimynas pasimirė,o kitas kaimynas panaikino inkilus,nes jo vyšnios būdavo kasmet ankstyvos sutvarkytos,kad ir dengdavo.Tai dabar tik kelis varnėnus matau.Už tai darbe paukščiukai pastogėje išsiperėjo,tai kai pietaujame klausome koncerto,cypsėjimo. wub.gif wub.gif
O lesa,tai jo nauji strazdai atsiradę,bet ir tų tik vieną pastebiu.Pernai būdavo nueinu į braškes,pakyla būrys,šiemet nei vieno.Kovoju už ti su skruzdėlėmis. ax.gif
Ot turime klientą,nu tikrai jaučiuosi skolinga,reiks nusivežti kokią skarą padovanoti žmonai.Atvažiuoja menkniekio,o atveža......Tik atvažiavo iš karto briedienos konservus padavė,paskui kišo mb pinigus,tas neėmė,grįžo namo,vėl atvažiavo, pasikvietė mane ir stirnienos dešrų,brendžio ir dar mb bitėms vaško plokštelių maišiuką atvežė. bigsmile.gif Nu žinokite jaučiuosi tikrai nepelnytai. ax.gif ax.gif O kiek prašome parduoti dešrų,sako neužsiima tuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ir sakau, kad klientas teisus, bet kad nuo to kompas greičiau nesisuka ir e-bilietų nepildo. Bet vat pyktį tai būtinai ant vargšės pardavėjos kažkodėl išlieja, juk kvitas per dvi įmones eina, mūsų ir autrolio. Jei sutaiko tą momentą daug pildymų ir taip gaunasi, visas procesas suletėja, nes apsikrauna kompiuterinis tinklas. Nors ką čia aiškinu, jūs mašinuotos ir autikais nevažinėjate biggrin.gif
QUOTE(Luety @ 2017 06 14, 21:52)
Nu skaniai prajuokinot.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Merii,man baisu but dirbt uz tiek ir dar bankams duot.O tu negali dirbdama dabar ieskotis kito kokio darbo,kur galetum jaustis zmogumi,o ne kazkieno nervu nuleidimo objektu?

tai kad ieškau. Kaune ne taip paprasta be pažystamų kur įsidarbinti. Valytoja neturiu sveikatos, o kitko negaunu. Be to, jau įsidirbau, gaudausi buhalterijoje ir visoje darbo specifikoje, patinka man prekiauti ir su žmonėmis bendrauti. Ot, kad gavus kur vadybininke dirbt, kokioje elektros prekių parduotuvėje wub.gif Parėkavau garsiai biggrin.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 15, 15:55)
Nus ką smile.gif, lyjam toliau  bigsmile.gif ir dar su dunduliais

Smagiai lyja.
Šiandien neatlaikė nervai, nusigriebiau vokiškų levandų vazoną motulėje maksėje, įsodinau prie rožių, gražu man jos net kai ir nežydi.
Para, o taviškės palergonijos kažko vargsta, gal joms žemės nepataikiau, gal persodinti į specialią? Nei auga, nei žydi.
Atsakyti
Labukas
Pas mus nelijo šiandien,miestas šventei ruošiasi,vaikai šokius repetavo net per lietų,pro siuvyklos langus matosi slėnio estrada,kur bus pasirodymai
Sunki savaitė,tenka siūt ne su "savo" mašina,kadangi sutelpa abi pamainos,tai sėdi ten kur laisva
kaip bus kitą savaitę nežinau,giminaitė išeina atostogų 2 savaitėm,nors dirbu iš ryto,bet ištempt po 10 valandų per dieną...nežinau,gryžinėčiau su vyru kartu
Vakar mažės gimtadienis buvo,bijūnas išstenėjo žiedą,nespėjo šiaip pilnai pražydėti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti