Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 07 17, 16:26)

proga irgi tokia daugiau popierinė,tikroji diena dar toli,dar tik planuojama,o dabar tiesiog parašai ant popieriaus,kad gyvenimas lengvesnis būtų,taip sakant iš išskaičiavimo biggrin.gif

kelionė iš anksto suplanuota,be progos,bet gausis,kad taip ir turi būt biggrin.gif

filmas,tiksliau trys serijos šiandien 21 val.per RU1 kanala, Rossia tv ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 07 17, 16:57)
proga irgi tokia daugiau popierinė,tikroji diena dar toli,dar tik planuojama,o dabar tiesiog parašai ant popieriaus,kad gyvenimas lengvesnis būtų,taip sakant iš išskaičiavimo  biggrin.gif

kelionė iš anksto suplanuota,be progos,bet gausis,kad taip ir turi būt  biggrin.gif

filmas,tiksliau trys serijos šiandien 21 val.per RU1 kanala, Rossia tv ar pan.

Aciu, rusu visiškai nebežiūriu, tai nebezinau nei tu kanalų. "Mokausi" kiekviena diena žinias mintinai hihihi.gif vietoj fonines muzikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 17, 07:45)
Meri, ežiuolių gausi. Prisisėja jų kaip maro.

liuks biggrin.gif

Ir vėl man nuotykis. Vagis praeidamas pro šalį staigiai kišo ranką pro langelį, trenkė į cigarečių stendą virš langelio blink.gif Ir dar koks įžulus, juokėsi, kad cigaretės nenubyro žemyn. Mat jį pralinksmino.
Blyn, pas mane taip sudėtos, kad kai reik pakeist, dar iš pirmokart pati nenuplėšiu kaip prilipdytos, vo ax.gif Tas vagių triukas jau buvo žinomas. Gerai, kad atlaikė.
Eina sau, kokie įžūlūs ir be sąžinės.
Tie rūkoriai jau užpypino. Šiandien LM perkainavau po darbo. Bus pilna kaina, bet ne visi. Pas mane bus ir pigesnių, bet stende sudėjau didesnių kainas. Pirma baigsiu likučius, o kainos tegu kabo, nes ir tokių ir kitokių yra, kol išsirankiosiu.
Ai, dar nuo konteinerio kompiuterinę kėdę ant ratukų parsitempau, biski suplyšus, bet pataisomai, žurnalinio stalo rėmą, irgi ant ratukų. Išsivaliau, užsidengiau plokšte ir turėsiu kaip žmogus kur pavalgyt. O tai niekur negalima prie prekių.
O ką daryt, nieko neduoda, o norisi žmoniškai, vistik po vienuolika valandų toj budoje biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif bigsmile.gif nugrybavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 17 liepos 2017 - 18:48
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O aš važiuoju grybauti.Kadangi vakar abu grįžome dviem mašinomis,aš po turgaus vėlai,tai kol mb miega maunu miškan. ax.gif mirksiukas.gif
Luety,su Tavo švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 liepos 2017 - 04:52
labas 4u.gif

Luety, su gimtadieniu 4u.gif gražios šventės 4u.gif

Frau, tai pasodinai mane ant serijolo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ingridėl, jei rasi daug-parnešk nors paveizėt ax.gif vakar mama miške buvo-pora saujų voveruškų ir net 10 mėlynių blink.gif blink.gif

saulė šviečia, eisiu turgun pavyšniaut bigsmile.gif
Atsakyti
Luety, su gimtadieniu wub.gif
sveikatos ir pasisekimo visuose darbuose.
Vakar suzinojau, kad uzvakar avarijoj zuvo mano pusbrolis, 10m. uz mane vyresnis. Susitikdavom, po zodi persimesdavom. Situacija ten seimoj labai sunki, zmona po galvos auglio operacijos ligoninej, sunus turi invaliduma, vienas nepagyventu. Mano pusbrolis toj seimoj viska vairavo, priziurejo ir zmona, ir sunu. Motinai virs 90metu, sesuo mirusi. Net neisivaizduoju kas ji laidos.
Atsakyti
Laba,

Luety, sveikinimai nuoširdžiausi

Sapniuk 4u.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 liepos 2017 - 13:18
Labutes,mergaites,
aciu uz geles,uz grazius zodzius,lyg buvau ir uzsislaptinus pas jus,su data gimkes,bet siais laikais greit issifruojama viskas. biggrin.gif
Vaisinu visas:

linkejimai te issipildo visi,busiu laimingiausia,sveikiausia,turtingiausia ir visokia paciausia biggrin.gif
Sodas klesti,vasara labai karsta siemet,siltnamis polikarbonatinis naujas,negaliu atsidziaugt,jau prasidejo pomidoru sirpimas,ragaujam,megaujames,bulvytes sviezios savo,morkytes,burokeliai,kaliaropes ir dar daug daug ka turiu savo,labai gardu,ir nuostabaus skonio,nesulyginamo su parduotuvinem darzovem.Bet neturiu gelinio manikiuro,nes nagai istisai sugrusti i zeme,o su pirstinem dirbt nemoku.
Aciu visom mergaitem,visuose forumuose uz patarimus,o ypac Iš kaimo.
Vaisinkites,juokites,linksminkites,gyvenimas grazus!!!
Atsakyti
LUETY-su gimtadieniu.Suteik kiekvienai dienai šansą tapti gražiausia tavo gyvenimo diena. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli,dar palauk šeštadienio,jaunas stos.Pavargau juodai,o dar kardiologė sakė pasivaiščioti reikia kasdien.Aš šiandien praėjau nežinau kiek km,už pusę metų. ax.gif
Voveraičių 1.50 litro,8 raudonikiai,du baravykai netikėtose vietose ir skustagalvių,kaip mama vadina kazlėkus,lepšiai sukirmyję net maži.O ėjau kelis km voveraičių į vieną vietą,bet siūtas paėmė,samanos net išplėštos,ką po tomis samanomis grybai auga?Juk tos voveraitės manau po samanomis bus ten smulkios labai. ax.gif Nusispjoviau ir vėl atgal kelis km.Litrą voveraičių pardaviau benzinas atsipirko. mirksiukas.gif Daugiau viskas vakarienei. ax.gif Fotkinti nemoku su senu telefonu. mirksiukas.gif
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif
Liko pusantro kibiro serbentų,suverčiau į vyną,kai parduotuvėje toks brangus. ax.gif Jėgų nebe buvo ką daryti. bigsmile.gif
Gerai jau irgi kaliaropės savos,salotos nuostabios,pomidorai savi su baziliku ir mocerela,jau ir grybai nebe būtini.Turime gal 20 kelmų bulvių,mūms pakanka pasikiaušiniauti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Luety, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti