QUOTE(Frau J* @ 2017 07 20, 19:25)

laukiau kol parašysi
nes kažkaip nesiderina toks laukas pas tą kur tv karavanais traukia

mes čia kiek matom laukų pravažiuodami,tai aguona viena kita pasėliuose,kiek daugiau jau palei kelią ar keliuką,ten ir ramunę pamatysi,bet tos vietos nekuliamos
nors link Berlyno pernai matėm raudoną didelį lauką,toli nuo kelio,nesigavo fotosesija

kaip gražiai lietus nušniojo,drebėjo žemė,balos vėl kieme,dievaži išplauks sodai,dar gelbsti,kad nėra molio,greitai nudžiovina paviršių,bet rožėm nepatinka toks lietus
Taigi taigi, mano virtuvė gali būti trupinių prikritusi, bet laukai turi būti švarūs. Va, vakar koks tai fotoreporteris valkiojosi. Ir tai užgriebė, kur blogiausiai atrodo.

https://www.naujieno...resnio-dangaus/
O čia mano namų augynai. Į amžinasias statybas prašome dėmesio nekreipti.

Labas, jei apie šparagines, labai skanu virtos+ pomidoras+ kietai virtas kiaušas+ svogūniuko, druska, pipirai, apmaišai majonezu. Neatsivalgom, kai pomikai su šparaginėm prasideda.
Dar jei karštas, tai pakepinu šiaudeliais svogūno aliejuje, morkytes šiaudeliais, bet tik tiek, kad būtų galima pakramtyt, toliau verčiu luptus, skiltelėm pjaustytus pomikus, jei turiu, prieš pomikus dar paprikos dedu ir kepinu. Kai košė su pomidorais nugaruoja sudedu virtas šparagines, druską ir pipirus. Užverdu ir duodu su skrebučis ar šiaip batonu. Jei turiu su čiabata. Skanatas.
Dar jei karštas, tai pakepinu šiaudeliais svogūno aliejuje, morkytes šiaudeliais, bet tik tiek, kad būtų galima pakramtyt, toliau verčiu luptus, skiltelėm pjaustytus pomikus, jei turiu, prieš pomikus dar paprikos dedu ir kepinu. Kai košė su pomidorais nugaruoja sudedu virtas šparagines, druską ir pipirus. Užverdu ir duodu su skrebučis ar šiaip batonu. Jei turiu su čiabata. Skanatas.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 20, 21:56)
man ir ten,ir ten gražu,nesikabinėk prie niekų

kaip noriu į kaimą

nieko neatvėso,matyt jau stogas užkaito,nors dar tik dvi dienos karštos,nenormali vasara
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 20, 20:48)
Ingridėl, o kas per skonis šalavijas plakinyje? nesu ragavus, nu ir šalavijo gi neturiu

Kažkada mačiau per tv,taip užsinorėjau pabandyti,sako delikatesas.Bet spyrio reikia rūron,kad pabandyčiau.

Meri,kas gi daugiau aš.Tik galva neskalbta,kirpykla seniai laukia,šiandien kirpėjai skambinau,atostogauja turbūt,telefonas už ryšio.Kentėsime toliau.

Užkabino detektyvas,80 serijų,turėsiu ką veikti vakarais.

Kaimietuke, nematau statybų
o vat cibulių laukas bais bais gražus
Ingridėl, koks serijolas? mane jau Frau ant vieno užsodino

Ingridėl, koks serijolas? mane jau Frau ant vieno užsodino

QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 20, 22:36)
maniškis baigiasi šiandien,nebuvo šimtų serijų,nemėgstu ilgų ir apie nieką

QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 20, 21:36)
http://vkino-tv.ru/l..._07/18-1-0-6644
Nežinau ar patiks?Bet visą gyvenimą nei knygos nei filmai pro liubov nežavėjo.mATYT SENATVĖJE BANKĄ PLĖŠIU TIEK DETEKTYVŲ PRALEIDŲSI PER SAVE.

Labukas
Kaimynai fejerverkus šaudo,matyt gimtadienį švenčia,gerai kad šuo jau nelabai begirdi,0 reakcijos,dar degutis dangtuką uoliai barškina į narvelio groteles,triukšmelis kaip reikalas
Kaimietuke ir man visur gražu ir laukuose ir namuose
O jau foto tarp aguonų ir rugiagėlių
Kaimynai fejerverkus šaudo,matyt gimtadienį švenčia,gerai kad šuo jau nelabai begirdi,0 reakcijos,dar degutis dangtuką uoliai barškina į narvelio groteles,triukšmelis kaip reikalas
Kaimietuke ir man visur gražu ir laukuose ir namuose
O jau foto tarp aguonų ir rugiagėlių

Labas rytas.
Mausiu miškan grybų pasidairyti.

Nuolatiniai klientai skambina kada agurkų,pomidorų turėsiu?O kad tie agurkai tik tik auga,pomidorai irgi tik vaikams noksta.

Kiaušinių irgi didelis poreikis.Kažin ar nepirksim rytoj dar vištų?

labas rytas
Ingridėl, sėkmės paieškose
mažu ir man pasiseks ką aptikt
man diedulis irgi pareiškė, kad su mašina po jokius miškus daugiau nebevažinės ir savo uošvienės mašina nebevež, bo paskui tik remontai ir ypač genda ta pusė kur ana sėdi
ir dar, suvalgau visą keksą, iki pat trupinėlio, nes čia kaip ir su bulviniais blynais - viską parduočiau

man diedulis irgi pareiškė, kad su mašina po jokius miškus daugiau nebevažinės ir savo uošvienės mašina nebevež, bo paskui tik remontai ir ypač genda ta pusė kur ana sėdi

ir dar, suvalgau visą keksą, iki pat trupinėlio, nes čia kaip ir su bulviniais blynais - viską parduočiau

QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 21, 07:29)
labas rytas
mažu ir man pasiseks ką aptikt

Laba.
Rimtas reikalas, reikalauja išsamesnes analizes

Skanaus

Šiandien jau šiltnami apsitvarkiau- apgenejau, pasilaisciau, prisiraišiau. Pasejau žirnius, eksperimentuosiu ir aš. Dar į kompanija salotu, špinatu pasėjau. Radau trukažoles, net bandzius neesu

Dar prisipazinsiu, sugriešijau, neatsilaikiau pagundai ir vakar 4 rožes parsitempiau, o nuejau pažiūreti ar besidriekiančių kokių turi

Frau serialo taip ir nepaziurejau, tokiu laiku man pats darbymetis lauke, pražioplinau