Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

mums nelaimė, Čiaumuko galinę letenėlę rinko... Toks mažiukas ir tiek skausmo. Gerai kad namo sugryžo, sakė su atvirais kauliukais, kabančiom skurom, kitaip nežinotume nei kur nei ką, būt nusilpęs ar net žuvęs... Nabagas kaip jam skaudėjo su trim kojom per tvoras namo...
Gerai, kad dukra staigiai nuvežė pas vetę, aš tai darbe, niekaip išeit negalėčiau. Po poros valandų pasiimsim.
Atsakyti
Meri, vargšiukas katinėlis. Ko gero, šuniui pakliuvo blink.gif Jei būtų kaimas, sakyčiau, lapės darbas. Jos dažnai konkurencinėje kovoje katinus nugali. Ir net papjauna dažnokai.
Maniškiui ankstesniam kaciui buvo kiaurai letena pervaryta, supūliavo. Irgi operavo.
Atsakyti
vargšiukas katinėlis unsure.gif unsure.gif

Ate, bet gerai čia sugalvojot mirksiukas.gif

tinginys užpuolė ax.gif ax.gif
Atsakyti
Laba,tikrai kas tie geršvinai?Su bulbų purškimu nuo maro pavėlavom,bet su koloradų ne angel_not.gif doh.gif biggrin.gif
Pirma diena po atostogų neblogai praėjo
Ryte truputį nulijo,o šiaip saulėta ir šilta
Merii vargšiukas katukas,bet gerai,kad nuvežėt gydyt
Mūsų katė buvo į kilpas pakliuvus,neteko pusės galinės kojytės tada,bet ir 3 gerai striksėjo.Kiek ji vargšiukė tada kentė skausmą,nes kilpa buvo iš dviračio stabdžių troselio,o ji su juo visu parėjo namo nutraukusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 24 liepos 2017 - 20:22
tinginys pasibaigė biggrin.gif biggrin.gif gavau stirnos šonkauliukų - susitvarkiau
po to ūpas atsirado, patalus pakeičiau, namus išsiurbliavau, galvoju eit grindų plaut, ar rytojui jau palikt rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Agurkai ghershwin, mezga lyg pasiuntė, klimatas tas pats, tik gal žemė nebloga. Kauliukai po kibirą pieno jau suvalgo, kuo labai džiaugiuos, nes pieno daug, o pirkimo nelabai. Sviesto išvis niekam nereikia. Šeštadienį ekskursija į Rusnę, bet teks praleisti, kiaulei vaikuotis terminas, negaliu palikti.
Atsakyti
net pasigoglinau agurkus biggrin.gif biggrin.gif

gal katra turit gerą grybų pyrago receptą, pats didžiausias užsisakė, o aš niekad tokio nekepus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 24, 21:21)
tinginys pasibaigė biggrin.gif  biggrin.gif  gavau stirnos šonkauliukų - susitvarkiau
po to ūpas atsirado, patalus pakeičiau, namus išsiurbliavau, galvoju eit grindų plaut, ar rytojui jau palikt rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ką gali daryt rytoj, niekad nedaryki tuoj. biggrin.gif
Pas mane šiemet Geršvinai lyg ir kartoki. Pirmieji. gal kad šalta buvo blink.gif Nors ir Octopai nieko gero.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,googlas nieko nsako apie pyragą? mirksiukas.gif Bandyk mielinį kokį?
Aš vakar šilbaravykių krepšelį neblogam žmogui atidaviau,žmona išvažiavųsi į Palangą,tai dar ir nuvaliau ir supjauščiau,beliks jam itk į puodą suversti. mirksiukas.gif O raudonikius ir vovevraites apviriau šiandien pažystamai užvešiu stiklainį.Nevalgome mes,o grybauti malonumas.Žiemai sakiau tik baravykus pasidžiovinsiu,voveraičių jau padėjau į šaldiklį apvirtų. ax.gif
Aviečių nerasta,gal saują tik.Tai grįžųsi dasiskyniau savų vasarinių ir apviriau puslitrį stiklainį.Teks žiemai tenkintis remontantinių aviečių arbata. ax.gif Reiks stumbų pasiskinti.Liūdna šiemet su uogomis miško.Kiek žiūrėjau nemačiau ir bruknių daug,o sako žydėjo nemažai.Dabar radau žydinčių dar. blink.gif
Už tai parsivežiau dėžę čiobrelių,iš tokio vidurio miško. blink.gif
Ir kaip aš neužeisiu kažko tokioje didelėje girioje,o baisu,vis einu kol mašina matosi.Tai užėjau plantaciją girtuoklių ir mėlynių nemažai.Kokį ketvirtadienį reiks nuvažiuoti susirinkti,nes jėgų nebe buvo.Parvežiau puokštę mb priskynųsi,na žinokite ne daug skiriasi nuo mūsų šilauogių,šiek tiek mažesnės. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

rūkas mirksiukas.gif

Ingridėl, Tu juk geruolė biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
tai aviečių visai nėr?
šeštadienį su dieduliu kai davėmės po mišką buvom nuėję ten, kur dar nesam buvę. Man nejauku buvo, nors žinojau, jei ten eisim-gelžkelį rasim, jei kitur eisim-į kokį kaimą užeisim, bet vistiek smagiau pasijaučiau ant savų takų užėjus bigsmile.gif
nors grybaut uogaut man labiau patinka vienai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 25, 07:13)
nors grybaut uogaut man labiau patinka vienai tongue.gif

bis.gif clap.gif Draugė.
Apvažiavau dvi vietas aviečių,atauga jauni uogienojai,o seni nugeltę.Ar išdegė birželį,kai sausa buvo? bigsmile.gif
Atsikėliau ryte,rūkas, taip ir girdisi kaip grybai auga. mirksiukas.gif Teks purkšti pomidorus profilaktiškai,oras nebe gražus. ax.gif
Atsakyti
http://www.sonatinos...grybais-ir.html
http://susaukstuapli...bu-pyragas.html

radau šiuos receptus, bet katrą kepsiu dar nenusprendžiau rolleyes.gif

tai va, kad viena išėjus sau ramiai renkuos, o kai su kuom nors - vis žiūrėk kad kur nenuklystų, kad pati neatsilikčiau, rėkioju kaip išprotėjus žvėris gasdindama........ ai ax.gif
Atsakyti