Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 08 26, 09:17)
Išmaunu Žemaitijon.Liniuk,kažkur pro tave važiuosiu.
Mažasis čia mus iš namų išveža.Mažoji su pusženčiu apsirgo(vidurvasarį),tai negrįžta.Tai važiuosime senelių keliais. mirksiukas.gif
Aplamai dičkis su marčia liepia emigruoti pas juos,bet aš ne toks žmogus kad tokiame amžiuje kažką keiščiau. ax.gif

Labutes,

Liniuk,su gimtadieniu,jegu,sveikatos ir noru issipildymo.
Ingrida,as atsvenciau savo 50-meti ir sekancia diena isskridau pas vaika ir vyra.Spejau uzsidirbt angliska pensija,kuri,kad ir uz 10 mt.staza,bet yra vos ne du kartus didesne,negu lietuviska pensija uz atidirbtus 27 metus.

QUOTE(Merii @ 2017 08 26, 12:14)
Liniuk, su gimtadieniu  4u.gif
Sveikatos, sveikatos ir dar kart sveikatos bei gero ūpo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vakaras baigėsi ne kaip, matroskinas cirkinosi, daužė porceliano indus į itališką kraną, tas neatlaikė... Bobos ir tos šiais laikais indų nedaužo, ot, vyrai išsigimsta. Pinigų tai nima kitam kranui  biggrin.gif Gaila, mylimą mano puodelį sudaužė...

Ai, dar darbe vienas pikts dieds grasino ištraukt iš kiosko ir į galvą duot, kad lėtai kompas čekius spausdina, sakė, parodys man kaip dirbt. Ir pažėrė saują po vieną-du centus, kaip nuo bažnyčios vartų parėjęs, sako man, skaičiuok, padla, nieko čia neveiki, už visus talonų.
Toks jau tas gatvės kontingentas. Piktieji kol kas nusveria mandagius.
Galbūt save gerbiantys vyrai autobusais nevažiuoja, jau ir taip galvoju. Ir aplamai pomažu pradedu visų vyrų nekęst  rolleyes.gif Tuoj bus taip, kad prieis ko pirkt, o aš pradėsiu nerviškai purtytis  biggrin.gif
D., d. ir už ką man tokia koronė.., ai...
Pasisvėriau, 107    blush-anim-cl.gif

Merii ir kaip tu iskenti matrioskino toki elgesi?As jau buciau seniai ismetus von,vien del savo ramybes.Kiek suprantu,nedirba,geria ir dar velnius krecia?Ar teisingai supratau?Tai kam tau toks?Jei ne taip supratau,tada prasau atleidino.
Na,o mudu ryte apsitvarkem trobas,MB isvale balkona,as dulkes nusivaliau,jis nublizgino baldus su vasku ir isvaziavom prie juros.Pasidziaugem rugpjucio pabaigos saulute,galima ir maudytis,vanduo siltas,bet MB negali del ligos,o as del storumo,bijau,kad jura issilies. bigsmile.gif Pas mus 26 silumos ir be vejo,kas reta.Bet ir atsisviezino idegimas kazkiek.
Atsakyti
Dirba matroskinas, nesvarbu, kad už minimumą, kurio nedaneša irnesakyk.gif
Ne taip paprasta išvyt, jei pats nenori. Priešingai, tai jis mane veja biggrin.gif
Susinešiau adeniumus, visi miltuotais skydamariais užsikrėtę, kažko šiemet jiems laukas netiko. Susodinau atgal į vazonus. Vienas lyg žydėt nori, bet greičiausiai nepajėgs po persodinimo, džiovins žiedus.
Smagu Luety, kad Jums pavyko antrą pensiją užsidirbt, bet važiuot į niekur, kai nieks nelaukia, kur ras tiek drąsos. Dar ir sveikatos reik turėt juodus darbus dirbt.
Užteks man ir paprastos, jei jos sulauksiu, o tai vis ilgina pensijinį amžių. Na nenoriu spjaut į vandenį, kaip gyvenimas moko, niekada nesakyk niekada smile.gif Šiuo metu bent pavydžiu pensininkams, gėda pelėda. Išsiunčiau dvi CV, ale vilčių mažai, nieks nenori senių į kolektyvą. Aš suprantu, bet kur mums dėtis, ai..
Atsakyti
Ačiū, mergiukai.
Vakar vakare su draugais pasėdėjom lauke prie židinio, taip fainai, jaukiai.
Ingrida, tai važiavai pro Papilę?
Atsakyti
Labuka
Liniukau su tortadieniu

vartotojo įkelta nuotrauka

Dirbau šiandien,na papildomai,jei bus nuotaika ir reiks gal dirbsiu ir kitą šeštadienį,norinčių ne marios,kas ūkiškai gyvena,kas vaikų turi,mokyklos darželiai prasideda
Merii kitasyk kai pradės visaip koliot pasakykit,kad norint išvengt konfliktų su klientais viskas įrašinėjama yra,nu rupke pakeiktų mane,pasiūsčiau iš karto toli ir ilgam pasivaikščiot
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 08 26, 21:34)
Ingrida, tai važiavai pro Papilę?

Buvom buvom,Papilės apžvalgos bokšte,Daukanto aikštėje.Tada ieškojome Daubiškiuose giminių,nematytų mažiausiai 40 metų,pardavėja visada viską žino,bet pasakė tokių nėra.Dieve kokie draugiški žmonės žemaičiai,tiek nuoširdžiai palinkėjo geros kelionės.Vos neatsibučiavome. ax.gif Pasirodo dar yra toks kaimas tokiu pavadinimu,tada išsiaiškinome kad Palnosių kaime giminė gyvena.Liniuk tau toli? mirksiukas.gif
Ir Tryškius aplankėme,gimines ir Luokės kalne pabuvome,gaila temti pradėjo nepasiekėme Telšių.Labai gražus miestelis Venta,kas pro šalį važiuosite,prasukite,tikrai gražiai sutvarkytas. bigsmile.gif
Nu gi puiki diena buvo ir oras pasitaikė geras. ax.gif Gaila žemaitiškai grynai kalbant nieko labai nesutikome. ax.gif
Atsakyti
Liniuke, kad tau gyvenimas jei ne rožėmis klotas, tai bent gerais linkėjimais barstytas. Ilgų ir laimingų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Meri, geras tu žmogus, man pasišakotų, tai policiją kviesčiau. Sakyčiau , neblaivus ir pažeidė viešąją tvarką. Tegul paskui įrodinėja, kad baltas ir pūkuotas.
Pagrąsink savo diedui, kad įpilsi ko nors į ėdalą. Ech, nebijočiau kalėjimo, atvykčiau ir mikliai sutvarkyčiau. biggrin.gif Būtų vienu nelaimingu atsitikimu daugiau. pleasantry.gif
O beje, gali mentus kviestis jei ką. Smurtas artimoje aplinkoje. Tai jam reikės nesiartinti , jeigu jau iki indų daužymo .
O dėl kg labai nesinervuok. Vis į atsargas. O jei kokie kataklizmai, tai tokios riebios kaip mes liosei išgyventume, o visos manekenės seniausiai kojas patiestų.

Vėl prasigrūdau virtuvėje. Verda dar viena partija ketčupo, obuolienė jau rūsyje. Pomidorai kaip išprotėjo, visi vienu metu.

Ingrida, na kam tau nuo dvejų vaikų lėkti pas vieną. Čia visi draugai, giminai ir aplinka. Ir kas svarbiausia : grybai gal nedygsta GB. biggrin.gif Uogauti grybauti gal tik su spec leidimais. Mirtis alyvose tau būtų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 26, 22:36)
Buvom buvom,

5 km nuo Papilės mano bakūžė
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 08 26, 23:57)
5 km nuo Papilės mano bakūžė

Labas rytas.
Į kurią bent pusę? mirksiukas.gif
Atsakyti
Papilės apžvalgos bokštas.Tik prieš saulę atrodo,kad visai akių neturiu. ax.gif biggrin.gif

Na ar negraži Lietuvėlė nuo Luokės kalno? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 rugpjūčio 2017 - 15:03
Ingrida, kai sukot į Daubiškius, tai man į priešingą pusę, per geležinkelį pervažiuot. Gaila, diena trumpa, galėjot užsukti.
Viriau obuoliene,kriaušiene,avietiene viename,vakar pradėjau,bet prasaldinau, tai teko dar pjaustyti, atskirai išvirti ir sumaišyti. Tai dar ir aviečių dadejau.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 27, 16:00)
Na ar negraži Lietuvėlė nuo Luokės kalno? wub.gif

Graži ir dar kaip graži wub.gif
Graži foto wub.gif

Kaip ir šalta darosi, dar ne vakaras, o jau prieblanda.
Ryt vaikis išvažiuoja, baigsis katino gastrolės, liks namuose kol mes darbuose. Ai, matroskinas dvi savaites atostogaus, tai gal išleis.

Rytojaus bijau iš vakaro, ypač alkašų, lyg savų būt mažai. Sunki bus savaitė, paskutinė, visokie perkainavimai, inkasacija, kasos pridavimai, paskui prasidės vaikai, teta, cigarečių tėvas prašė, teta, energetinio... ax.gif Vaikai yra vaikai, nori visko, ko negalima biggrin.gif
Jau dabar spauda sudrėkusi, tai kas bus, kai bus vėsiau rolleyes.gif , tokios sekmadieninės baimės pilnos akys.
Atsakyti
Ingrida ar nebus ten Šatrijos piliakalnis?

Ale ir aprašinetas Papiles bokštas biggrin.gif, gal ten kokia ala lankytoju knyga bigsmile.gif

o mes buvom vietiniam restoranelį salotu suvalgyt, prie ju dar kas kavos kas mojito bigsmile.gif ir praslinko geras gabalas dienos mirksiukas.gif
Atsakyti