Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
Kaimietuke biggrin.gif As nekalta, kad Ingrida 10km. spinduliu apie tavo dvara grybauja. Ale tu ir jautruole, kilometro nebenueis, nori is masinos grybaut?
Vakar vyras dar siule vaziuot, atsisakiau, nes vien grybais maitintis reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Eina eina baravykai,IK apie tave dygsta juodai,bet ir grybautojų tuntai.Priklydau,bet išėjau ant mašinos svetimos.Krepšį baravykų prakaliau,man svarbu grybauti,mažiukų prislaupiau ir užmarinavau kalėdoms.Kaip gražiai atrodo stiklainiuose. ax.gif
Atsakyti
Sveikos :0

šiandien buvom su vaikais galvas pravedint, tai mačiau išlindo iš miško su dviem kibirais žmogelis baravykų bigsmile.gif

Lyja toks kaip rūkas krenta, pečių užsikurem...smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taigi taigi. Ingrida Žvitrioji Akis kiaurai mišką mato ir išgrybauja. Šiandien nulėkiau pusvalandžiui, gal 8 baravykai ir puskibiris lepšių su gražiomis ūmėdėmis. Prastagrybiai verda, bus man valgymas. Baravykai džiovyklėje, MB dzūkas, jis pripažįsta valgomais keturis grybus. Visa kita šungrybiai ir neturi teisės pasirodyti ant stalo. Bus man patyliukais padažiukui pasidaryti.
Mašinų pilna, kas jiems leido MANo vietose grybauti. zoo_taz.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,nusiramink dygsta tavo miškuose baravykai,jau ir kelias rudmėses radau.Turi gi pasirodyti rudeniniai grybai,kelias guotes jau radau.Na jei grybai nepaskes po tokių liūčių? blink.gif blink.gif
Kaip šiandien susiskinti lauko pomidorus,mačiau vėliau sėtos šparaginės apsipylę derliumi,šiandien gi noriu paskirti dieną daržui,o toks oras. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Iš ryto papylė lietaus, dabar vėl lyja. blink.gif
Skalbiniai nedžiūsta, gal vakare židinį prasikursime.
Buvome su dukra pagrybauti. Pradžioje užklimpome tik įvažiavę į mišką. Sūnus atlėkė su džoniu, išvilko. Puskibiris grybų, pagrinde lepšiai, gal 7-8 baravykai, šilbaravykių ir kelios saujos voveraičių.. Pradėjo paliepės dygti.
Laukiu rudmėsių.
Laukia kibiras pupelių išskintų. Agurkų gyvas velnias dar mezga, kurie nepaskendo. Tik kur juos bedėti. unsure.gif
Atsakyti
verdu kriaušes su paskutiniais alyviniais smile.gif, ryt kažka su aronija darysiu
Atsakyti
O aš susirinkau geltonus slyvukus, 2 kibirai. Galvoju, išsimes kauliukai, gal nebus daug. Išrankiojau kaulus, nu kur tiek dėti? Ką tik grįžom, nuvežiau draugei gatavai sutrintų, tik išvirti bereiks. Apsidžiaugė žmogus biggrin.gif
Atsakyti
Kad neiškrisčiau iš vakuojančių būrelio,tai ir aš dar konservacija užsiimsiu,rytoj agurkų pusantro kibiro laukia,o jau kaip ir užtenka to ką turiu,bet nemesiu,teks padirbėt biggrin.gif
dar gyvenu ,,atostogų,, ritmu,vos prisiverčiau kampus apsivalyt,gėlės kampuose verkia,gert prašo...,rytoj gal? reikia pamerkt visas,apskabyt negražumus,o noro mažai 4u.gif ,visai perdegiau,daugiau jokių orchidėjų,aštuonis metus pasidžiaugiau,gana,aplamai bute nenoriu džiunglių,gražu tik kol žydi,o tas trumpai trunka,stovi salotom nukloti baldai

Jurginėli,vis užmirštu paklaust ar pavyko susidraugaut bent su kokia orche iš mano palikimo? pati nesigyrei žiedais,o aš vis su skleroze biggrin.gif

buvau pirmokėlę pasveikint su naujo kelio pradžia,akys dar blizga,kol kas džiaugiasi naujais draugais,mokytojom-jos po dvi čia dirba klasėse,o aš perverčiau vadovėlius,krūvis bus didelis,o jai dar kalbos kursas papildomai

pas mus oras geras,nustojo lyt pagaliau,gal spėsiu sodą sutvarkyt,nes kiekvienas savaitgalis skirtas bet kam,bet tik ne sodui ... ,pakeliavom,pailsėjom,galima padirbėt,bet... vyro gimtadienis šeštadienį,o ir kinderis jau bet kada pasibels,galvoju,kad liks gėlynų dalies tvarkymas pavasariui,vyras darbo dienom padėt negali,o vienai sunku,daug maišų sutampyt,šakų kalnas,o dar pakasinėt,žolė nupjaut

geltonų slyvukių kompoto viriau,man jis labai skanu per šventes,nuo vaikystės taip
Atsakyti
Nu va, susipilščiau, sutvarkiau, miegot. Ot ką reiškia, kad ryt užbizau palėkt grybų pažiūrėt. Gal ir pas mumi jau dygsta kas nors biggrin.gif Taip jau būčiau nebevirusi. Agurkų ir pas mane dar daug, bet leisiu augti, kalakutai gerai lesa.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,pas mus irgi pradinių klasių mokytojos daug kur jau dirba su padėjėja. mirksiukas.gif
Atidedamas spanguoliavimas rytdienai,pila........nuvešiu mamą baravykų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, patikrinimas padarytas. TUŠČIA. Dabar ramiai gyvensiu, ir ne tik aš. Dar keli kaimynai irgi tikrino biggrin.gif
Atsakyti