Kad neiškrisčiau iš vakuojančių būrelio,tai ir aš dar konservacija užsiimsiu,rytoj agurkų pusantro kibiro laukia,o jau kaip ir užtenka to ką turiu,bet nemesiu,teks padirbėt
dar gyvenu ,,atostogų,, ritmu,vos prisiverčiau kampus apsivalyt,gėlės kampuose verkia,gert prašo...,rytoj gal? reikia pamerkt visas,apskabyt negražumus,o noro mažai

,visai perdegiau,daugiau jokių orchidėjų,aštuonis metus pasidžiaugiau,gana,aplamai bute nenoriu džiunglių,gražu tik kol žydi,o tas trumpai trunka,stovi salotom nukloti baldai
Jurginėli,vis užmirštu paklaust ar pavyko susidraugaut bent su kokia orche iš mano palikimo? pati nesigyrei žiedais,o aš vis su skleroze
buvau pirmokėlę pasveikint su naujo kelio pradžia,akys dar blizga,kol kas džiaugiasi naujais draugais,mokytojom-jos po dvi čia dirba klasėse,o aš perverčiau vadovėlius,krūvis bus didelis,o jai dar kalbos kursas papildomai
pas mus oras geras,nustojo lyt pagaliau,gal spėsiu sodą sutvarkyt,nes kiekvienas savaitgalis skirtas bet kam,bet tik ne sodui ... ,pakeliavom,pailsėjom,galima padirbėt,bet... vyro gimtadienis šeštadienį,o ir kinderis jau bet kada pasibels,galvoju,kad liks gėlynų dalies tvarkymas pavasariui,vyras darbo dienom padėt negali,o vienai sunku,daug maišų sutampyt,šakų kalnas,o dar pakasinėt,žolė nupjaut
geltonų slyvukių kompoto viriau,man jis labai skanu per šventes,nuo vaikystės taip