Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

matet nojuje visom svogūninem -50 proc mirksiukas.gif , keista tokias nuolaidas meto, gal poto dar nupigins? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugsėjo 2017 - 10:13
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 08, 11:01)
matet nojuje visom svogūninem -50 proc  mirksiukas.gif , keista tokias nuolaidas meto, gal poto dar nupigins?  unsure.gif

nemaciau ax.gif
vyras nuvaziavo sodan bulviu kast. Dvieju vagu neteko kast smile.gif Jei butu nuvaziaves po savaites, bulviakasio visai nebebutu. Sake ar vakar, ar snd. kastos rolleyes.gif
Labas
bet kaip gerai turet mergaite biggrin.gif Uzejo drauges dukra grizus is Londes, atsiglebesciavom, saldainiu deze lauktuviu gavau. Susitvarkys valdiskus reikalus, uzeis, desim kalbos. Kiek ana man pripasakojus, tai net motina nezino tongue.gif
Labai gerai mergaites wub.gif
Atsakyti
Labukas
Sako kažkokios audros šiandie buvo,nu nežinau ale siūt sekėsi paturbintai,normelę net anksčiau laiko pasiuvau,ir jokio nuovargio
Ryt geras oras turėtų būt,bulbas nusikastumėm,nedaug turim,bet gi nepaliksi iki žiemos
Dar reik KT diską surast,ale atsimink kad gudri kur paslėpiau
Atsakyti
o mane siutas ima panašu kad dirzas nukrito traktoriuko bet dar neaišku ar ka nesulaužiau ...fui, tai šiandien šienamvimus pribaigiau su trimeriu beliks užporyt pagrebot ir jei kas negerai padailint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 08, 09:08)
Frau, čia reikia suprast sukūdai ?  bigsmile.gif

ech kad taip man tokią valią atsikratyt nenešiojamu rūbų biggrin.gif, užtat kiek priežasčių juos pasilikt  bigsmile.gif  : gal kada tiks, sugrįš i mada tongue.gif, daug moketa, šiaip gražus nu žodziu ...

aga..... norėčiau ax.gif
nesukūdau,tik pamečiau truputį,per du tris dydžius,vieną dieną numetus 17 su kapeikom,kitą 18 ...,priklauso nuo to kiek iš vakaro įsimetu ir kiek ... biggrin.gif ,dar yra laisvų,galiu atiduot jei kam reikia,dykai

atsikratau viskuo ko nereikia,rūbais,indais,vazom,gėlėm,ir t.t. ,visai nesuku galvos,netiko,nenaudojau ir čius,namai ne sandėlys,bet net ir netaupant va ima ir atlieka vėl kažkas...,sukroviau dvi dideles dėžes išvežimui,dar į labdaros konteinerį išnešėm
nedalinu tik kulinarinių knygų,karvių kolekcijos ir albumų su fotkėm,visa kita judinama biggrin.gif ,na dar vaikų dovanoti darbeliai,atvirukai kaupiami,dažniausiai su savos kūrybos tekstais,tai tokių jau nenukišu,sudėta gražiai,smagu paskaityt po daugelio metų

namo gale šventė mūsų rajono,atseit visų kiemų vaikams... per lietų,su dviem kioskeliais tik alum prekiaujančiais,kala kažkokia metalo grupė,sienos dreba,kolonėlės už sceną didesnės...,vaikų aišku nei vieno,girti diedai baubia,pliekėsi pirmai,moteros žviegia,matyt gynė ... šventė vaikams.... pusė vienuoliktos,vaikai seniai miegotų jei ne triukšmas beprotiškas

parsivedžiau mazgę pailsėt nuo tėvų biggrin.gif ,bet ko gero pradės sirgt,skundėsi,kad gerklę skauda,nosį vakare užgulė,savaitė mokyklos ir prasidės maratonas

važiavau į parduotuvę daržovių,pieno ir kalakutienos... parsivežėm dvi terbas pilnas...., kalakutienos aišku ne doh.gif ,o visi žinojo ko man reikia biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif

tai vel miškan bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 09, 06:04)
labas rytas  mirksiukas.gif

tai vel miškan  bigsmile.gif

Buvau, nieko naujo. Kokie 25 raudongalviai, Nū tuščia pas mus. Nelabai ir liūdna, čia tik dėl masinės psichozės norįs eit miškan, bet džiovintų dar turiu.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 09, 06:04)
labas rytas  mirksiukas.gif

tai vel miškan  bigsmile.gif

Nu ne turgelyje buvau,paskui sulakščiau sodybon.O dieve kiek obuolių. bigsmile.gif blink.gif Teks rytoj vėl važiuoti turgun.Nusikaliau kaip ciuciukas. ax.gif mirksiukas.gif
Mažiui ketvirtadienį reikia skristi į Floridą koneferencijon,skaityti pranešimo.Kažin ar išskris,ar nenuneš uraganas aeruosto? bigsmile.gif Ir ar bus skrydžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 rugsėjo 2017 - 19:25
Vakar nė neprisėdau. Kol suruošėme užsakymus visam savaitgaliui, MB grįžo vos ne vidurnaktį. O jo gimtadienis, tai prisiliuobiau šampano ir mirtinu miegu užmigau iki 7 ryto.
Šiandien svečių buvo, skalbimo diena, dar bulves vyrai kasė pusei parapijos Miesto šventė, važiuosiu mazgės paimti, tai kartu fejerverkus paspoksosiu.

Ingrida, kur jau ta konferencija... Ant smėlio maišų?
Šiaip groje vietoje gyvename, namų vėjai negriauna.Va tau ir svajonių šalis.

Sapniukai, matosi, kad bulvių trūkumas bus. Man dabar šienauja svogūnus naktimis, o gal ir dienomis... blink.gif

Gal pas mus jau nebėra grybų? Šiandien skambina brolis, keli žingsniai nuo jo namų miškas, tai sakė per pusvalandį bulvinį krepšį baravykų prišienauja. Ir taip kasdien. rolleyes.gif Dar aiškina, kad prie lepšių tingi lenktis.Visa jo laimė, kad ten neplėšikauja miestiečiai, ten jiems be navigacijos neišvažiuoti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
FB lūžta ,kad nuo grybų?Ten jau nesveikai 300-500 baravykų. bigsmile.gif Mama sako mūsų jaunystėje tikrai nebuvo tiek baravykų,raudonikių.Gal čia kokia radiacija veikia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 rugsėjo 2017 - 05:12
Na ir sekasi , jau vakaras o čia dar pusryčiai mano skonio garuoja bigsmile.gif

tai negi visos miškuose šmirinejat bigsmile.gif

pusles ant delnu nors ir su pirštinem grebojau žolę ot baltara nkė, ir kaip nejaučiau unsure.gif

Sveikos ir labanakt mirksiukas.gif

IK kažin jau laikas lelijas persodinti? Kaip aš ten pernai sugebejau spalvas sumaišyt .... tai šiemet šniurelius rišaus kad atskirt tai dabar stivi rudi stagarai nei vien nei du, o kad rekomendavai kleomes augint tai dekui didelis tau mirksiukas.gif , grožis super, ne vienas jau klause kas čia per gele, kažkodel visi galvoja kad daugiametes biggrin.gif , o va iš kosmeju nieko gero, išsikerojo bile kiek ziedai retoki, žemaųges lyg ir grazesnes krumeliai tankus bet kas iš to pradejo zydet veliau už serencius ir baige anksčiau esmej koks menesis nepilna ir jau galima raut

nemezijos irgi apčiure ir apdziūve, neapsiprendžia zydet ar dziut, puikūnas puikiai prazydėjo bet greit ir baigė

ai gal kuri bandet rudbekijas vienmetes augint? FB mačiau nu gražu tik įdomu kiek tas grožis trunka unsure.gif , o va astros tai runda šiemet, dziusta , nesuprasi kuom nepatenkintos

ot dejau kalbos apie vienmetes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 rugsėjo 2017 - 20:00