Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

Pas mus lyg šalt bando, už...o visi tie lietus ir potvyniai bigsmile.gif

kepiau vakar pyragą su obuoliene smile.gif , tai gavos kaip meduolis, skanus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 spalio 2017 - 09:22
Na viskas, kalėdas,Naujus švenčiame Londėje.Nusipirkome bilietus,pasiimame mamą,mažoji ir išmausime.Mažoji prieš Naujus grįš namo,o mes ten sutiksime. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 10 30, 20:03)
Na viskas, kalėdas,Naujus švenčiame Londėje.Nusipirkome bilietus,pasiimame mamą,mažoji ir išmausime.Mažoji prieš Naujus grįš namo,o mes ten sutiksime. mirksiukas.gif

Laba, oi kaip smagu, dziaugiuosi del tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 10 29, 16:10)
Ar aš jau maišau,pas vokiečius antradienį išeigine ar pas anglus? ax.gif

Labutes,

Nera pas mus laisvu,anglikonai nesvencia visu sventu,
Grazios tavo puokstes,brolis isskrido i LT,aplankys siemet mamutes kapa,o ir giminiu kapus pereis.
As su virusu apsikabinus sedziu,galva skauda,gerkle eda,snarglys istyses.fui,kaip nemegstu tokiu savijautu.
Mergaites,gal kas zinot,kokios kainos yra kapu prieziurai.Pvz.kai nera kam priziuret,o nesinori apleist,tai buna motereliu,kurios apsiima priziuiret.Tai gal zinot,kokios mazdaug kainos yra.
Net nustebau,kad Vokietijoj toks baisus oras buvo,pas mus kazkaip grazus oras si savaitgali,tik kiek atveso,jau ir pievos pagavo salnos,brolis paryciais vaziavo i aerouiosta,sdake balti laukai,o as siltnamyje pasejau spinatus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2017 10 30, 18:03)

kaledos cia grazu,ypac miestai pasipuose graziai,bet tai seimos svente,visi daugumoj seimomis uzsisako restoranus ir ten aptarnauja juos,nereikia namie triust.Per kaledas jie valgo kalakuta geria arbata su grietinele.
O Nauji Metai smagu tik Londone prie akies,ten visi fejerverkai,o siaip ramu,kaip eiline diena.
Musu miestelyje ramu ramu.
Atsakyti
Luety,mes pas dičkį su marčia skrendame.Prisikvietė į svečius. mirksiukas.gif Gaila mažius liks namie,bet manau išmaus pas pusmarčią į Amsterdamą.Žiūriu kuo toliau tuo sunkiau bus visus suburti krūvon.O būdavo kalėdos visa artimiausia giminė pas mus. rolleyes.gif
Baisus oras šiandien pas mus,bet sukaupiau jėgas užpyliau durpe šilauoges,vynuogę,rožes.Ruošiamės žiemai........... blink.gif
Dabar galvos sopėjimas kas vištas prižiūrės? ax.gif Per kalėdas jau su pusženčiu sutarėme,o kitomis dienomis teks švogeriui lenktis. bigsmile.gif Toks tas tik ūkis,bet vistiek gyviai. ax.gif
Atsakyti
Oho, Ingrida. Smagiai pakeliausi.
Luety, svarbu rasti žmogų, manau už šimtą euriukų paprižiūrėtų. Žinoma, neaišku, ko norėsi. Ar kasdieninio laistymo, ar bent kas dvi savaites nuvykti.
Orelis nekoks. Merga kažkur išbindzeno, sušals.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 30, 19:52)
Oho, Ingrida. Smagiai pakeliausi.
Luety, svarbu rasti žmogų, manau už šimtą euriukų paprižiūrėtų. Žinoma, neaišku, ko norėsi. Ar kasdieninio laistymo, ar bent kas dvi savaites nuvykti.
Orelis nekoks. Merga kažkur išbindzeno, sušals.

As mokedavau £120 giminei,bet siemet nebenori apsiimt kitiem metam,tai brolis dave 200euriuku,tai lyg ir ne labai patenkinta,tai sakau but gerai suzinot kainas,kapiniu mociutes po kiek ima.
Jai reikia vaziuot 50 km iki kapu ir man nereikia daznai.Svarbu,kad kokia gelele pasodintuspyglius parinktu ir kad zolem neapeitu.Musu abieju seneliai dar tame miestelyje guli,tai ji irgi vaziuoja ir ju kapa aptvarkyt,nes jau nebera kam.
Sakom,ko gero reikia akmenines plokstes uzdet ir bus ramu,nors man taip sunkiai ziurisi jos,nu bet ka daryt reiks ateity?Visi senstam,brolis gyvena uz 180km nuo kapu,neprivazines.Galvasukis.
Atsakyti
Man atrodo normali čia kaina 200.Ir gėlytėms užtenka ir priežiūrai. ax.gif Aš apsiimčiau už tokią kainą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada nesinervuoju,kad mazai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 10 30, 22:11)
Tada nesinervuoju,kad mazai. mirksiukas.gif  4u.gif

I abi puses gaunas jau visas 100 km, o beto kad zoles neaugtu i dvi savaites karta reikia atvaziuot tai tie 200 tik ant kuro iseis, as neapsiimciau taip toli vazinet, nebent dar savu reikalu butu...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ingridėl, smagi kelionė bus 4u.gif

Luety, rašyk kokiam miestelyje Tau reik mirksiukas.gif gal kam visai pašonėj bus ir nereiks tokių km sukti mirksiukas.gif

tinginys aš rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ai nu neįvertinau važinėjimo.Jei būtų savi kapai šalia,tai normali kaina,jei specialiai važinėti?Net nežinau. ax.gif
Nusimato graži diena,po vakarykštės........... blink.gif
Atsakyti