Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 01, 19:31)
Kvailystė tas laiko kaitaliojimas. Ir mane iš vėžių išmušė. 10 val vakare jau akys merkiasi, palei seną laiką būtų 11 .Kaip ir viskas gerai. Bet ryte prabundu pusę šešių, o turėčiau 7. Juk darbas kieme. Na gerai, pagal seną tegul bent 6. Bet kodėl dar anksčiau???
Ko gero, Luety man virusą persiuntė. Kažko antras vakaras šalta. Reiks į lovą lįsti su knyga. Bet ten kažkiek paskaitau ir moment nulūžtu. unsure.gif

Labutes,

aciu,mergaites,brolis rado savo klasioke,kuri uz 200 pinigu uzsiimtu be problemu,jei tik reikes.Radau internete,kad Kauno rajone prieziura kainuoja nuo 10 iki 20 lietuvos pinigu per menesi,perka geles,laisto,ravi ir siuncia savininkui nuotraukas.Bet Kauno rajone.
IK,del viruso per 2d buvau sveika.Kai pajutau,lasinau ant tampono arbatmedzio ir eukalipto eteriniu alieju po keleta laseliu ir kvepavau.Karstis ejo is nosiarykles,skausmas, ryt seiliu negalejau,per nakti bekvepuojant trys tamponiukai nuo karsto garo tapo slapi.Ryte isilasinau i pakenciamai karsta vandeni ir skalavau su tuo paciu,vel kvepavau,bet ne tiek intensyviai ir visa diena geriau tik skyscius,nevalgiau.Trecia diena issiploviau galva ir tapau sveika salyginai,truputi pakosiu,nuslinko visuro likuciai i bronchus,ar tracheja,nezinau,bet nekankina.Slogos kaip nebuta,kuo dziaugiuosi,nemoku kvepuot per burna,kaip vaikas,ima trukt deguonies.
MB irgi pajuto vakar perstint gerkle,namie vaiksciojo tampona,sulaistyta apsikabines,siandien sveikas.
Laikrodzio persukimas labiau patinka pavasari kazkodel,o rudeni nemegstu.
Tebeskaitau paskutine dali Svetimsales.Megaujuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 lapkričio 2017 - 19:54
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 02, 17:25)

bigsmile.gif nemačiau
žilos senovės prisiminimuose likę vietų kurių jau kadais nėra,buvus turgavietė virtus mikrorajonu,plikas paupys ligonine ir t.t. ,o šitos vietos jaunesni prisiminimai,čia visai seni vaizdai ... parvažiuojam,pasivaikščioju centre,bet kažkas ne taip,nėra to ryšio koks turėtų būt,viskas pasikeitę,viskas kitaip,o akys ieško įprastų vietų,vaizdų,nerandu ir liūdna darosi... ,nors aišku gražu,tvarkinga,naujoviška,viskas puiku,bet tas ilgesys ...
senatvė biggrin.gif

Labas vakare 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

tikriausiai aš pašalau, galvą visą dieną skaudą, prie nosies kažkas kabintis bando, nenoriu sirgt......

vakar aplankėm kapelius, ramu ir taip gera žinot, kad čia kelios mūsų kartos ilsis. Toks jausmas, kad jie mus saugo wub.gif wub.gif

mūsų smėlynai pavirtę didžiausiais ežerais. Vanduo jau nebesusigeria, upėlis jau pro kraštus eina, o reikėjo tris laiptelius nulipt, kad vandens pasisemt blink.gif o vis dar lyja......
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkada bandė kabintis peršalimas,man kėnio aliejus padėjo išsitepus kaklą ir šiltai užsirišus. ax.gif Dabar iš viso užsigrūdinau tfu tfu,mažoji šeštadienį 10 minučių,sesė 5 minutes pastovėjo turguje ir nesuprato kaip aš ištveriu? mirksiukas.gif Užsigrūdinau per vasarą.Dabar tik nuo gripo reikia pasiskiepyti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 11 02, 19:14)
Lyžuka, gal su karoliukais riešines bandai megzt?
Nematau tos moters prie parduotuvės, gal nenori lietuje mirkt.

šiaip galvojau su karoliukais , ale pradejus megzti nesusipratau, kad juos reikėjo prieš tai suverti mirksiukas.gif , o antra patys karoliukai atrodo per dideli, nu ne tas biseris vadinamas, o jau rimtesni karoliai , tai nebent pabaigoj kokią eilę imegzsiu ir taškas mirksiukas.gif

Frau, jei kasdein eitum tomis vietomis tai ir pokyčius kitaip priimtum, odabar kaip ir man užsifiksave tik tai ką jaunysteje žiloj biggrin.gif matem regėjom o paskui viskas jau nutrūko smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif

dar rožiu užreikė, mastau siustis su tokiais orais manau pats tas sodinti dar jas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 lapkričio 2017 - 08:25
Kažkada rodė, kaip su tuo biseriu megzt, bet neužsifiksavo.
Šiandien niekas darbe nekoliojo, bet ir e-piniginę transportui mažai kas pildė, Pirmadienį gal gryš mokiniai, tai bus daugiau pirkimo. Patinka vaikai wub.gif
Tas laiko keitimas, laisva diena, slogios mintys apie išėjusius, pilnatis išbalansavo. Kažko dieną ėmė savigrauža kokia netikus, bet ir tai praeis ax.gif
Nesergu, bet viduje viskas verda kiek problemų. Bet gal ir gerai, nėra sąstingio smegeninėje. Ryt pradėsiu daiktus išsipardavinėti, nes niekaip nesurinksiu paskutinei banko įmokai, net jei neėdus, nemokėjus patarnavimų mokesčių, nu jomajo, ai... ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vakar prisipliumpinau arbatų - gyva, vadinas biggrin.gif

Kaimietuke, gavau česnaką parvežtą iš Vengrijos. parašyta TS Fokhagyma 3DB, yra nurodytas meret 55-80mm, 3db, kažkoks mako Jozsef A.-čia tikriausiai augintojas.
Pasakyk, ar tai vasarinis, ar žieminis? ir ar apsimoka jį pas mus mėgint pasisodint?. Skonis tikrai geras, sultingas toks.

Riešines mezgus, smagu ir man gražu pažiūrėt, bet vat nešiot jų negaliu-spaudžia, rodos, su spaustuvais rankos suspaustos. Ir kakluošalai mane smaugia, ir golfai, ir grandinėlės, ir žiedai užspaudžia pirštus rolleyes.gif

lietaus jau nebebus? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 11 03, 21:08)
lietaus jau nebebus? rolleyes.gif  biggrin.gif

sakai pašals biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, tai nėra veislės pavadinimas, na, augintojas nurodytas, kokybės klasė. Žodžiu, tai , kas aktualu prekybai.
Sužinoti, ar česnakas žieminis, tereikia suardyti ropelę. Tikrų žieminių būna likučiai žiedkočio. Kiek žinau, dabar jau būna išimčių, bet tai išimtys. Gali kelias skilteles pabandymui sodinti. Esu kažkada gavusi bandymams penkias veisles prancūziškų, net ne veislės, o numeriai dar tik buvo kai kurie. Pirma žiema buvo normali, derlius stulbinantis. Antra žiema grynai lietuviška : šaltis be sniego, atlydys su apsėmimu, vėl šaltis. Liko kur ne kur dvejų veislių keli. Žodžiu, nepasiteisino. Yra lietuviška žieminių veislė Žiemiai, bet su sodinamosios medžiagos platinimu problema.

Nu nepraeina kažkas ant plaučių, kosėju, ir sunkumas ant krūtinės. Eisiu į lovą, užsidėsiu šiltą pūslę anr krūtinės, gal pamačys.
Atsakyti
Labas rytas.
Pariuk,su švente.(Ale su pusženčiu viena diena gimę mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 lapkričio 2017 - 07:58
labas 4u.gif

Para, su gimtadieniu happybday.gif kad pildytųsi svajonės mirksiukas.gif

Kaimietuke, dėkui 4u.gif teks laupyt biggrin.gif

tamsu, apniukę, lietaus nėr tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, kaip jautiesi?

Pariuk, su uogienės diena 4u.gif

Nu tikrai nelyja blink.gif
Atsakyti