Man irgi buvo, tai MB atlėkė su atsarginiais į miestą. Gavau tada visokių pravardžių . Kai pagalvoji, tie jo išvardinti gyvūnai nieku gyvu to nedarytų...
labas,
niekada raktų nebuvom mašinoj užtrenkę..... o ir pirkdami a/m gaudavom 2-3 raktų komplektus. Juk gamintojas kelis raktų komplektus prideda
taip durnai susitrenkiau pirštą, gal nelūžo, bet maudžia dabar
buvau vaistinėj nuo galvos skausmo ieškojau ibuprofeno tablečių rožinių, nes tik jos man skausmą nuima - pasirodo dabar recepto reikia. Absurdas kažkoks
niekada raktų nebuvom mašinoj užtrenkę..... o ir pirkdami a/m gaudavom 2-3 raktų komplektus. Juk gamintojas kelis raktų komplektus prideda
taip durnai susitrenkiau pirštą, gal nelūžo, bet maudžia dabar
buvau vaistinėj nuo galvos skausmo ieškojau ibuprofeno tablečių rožinių, nes tik jos man skausmą nuima - pasirodo dabar recepto reikia. Absurdas kažkoks
Labas rytas.
koks dangus žvaigždėtas paryčiui.Šunį išvedžiau pusę šešių,galvojau visas žvaigždynas nukris ant mūsų,koks grožis.
Vaikams tik užsiminėme apie tėvo klubą,jau vakar suvedė su Kauno klinikomis.Mes dar neatsitokėjome,pala pala tėvas sako aš dar galvoju apie operaciją.O jei ir sugalvosiu tai tik po Naujų metų.Jau antradienį būtų reikėję važiuoti konsultuotis ir po to operuotis.
Sveikos 
dangaus nemačiau, nors irgi apie puse šešiu jau šiuksline ant gatves išstumiau, bardakas pas mumi su tuom šiukšliu išvežimu, veža bile kada visai ne pagal grafikus
aš irgi pasigirsiu
kad buvau mašinoj raktelius užtrenkus tai mb labai koliojos, bet ačiu die buvo vyro brolis kuris apie mašinas gerai išmano tai gana greit įėjo i ta mašina, tik nežinau kaip nes tadu artyn jų nėjau 
ūkininkes kin po kiek teisinga kaina kviečiai dabar? ir pvz žeme nuomot na dirbamas plotas kiek čia galima tiketis gauti už ha?
dangaus nemačiau, nors irgi apie puse šešiu jau šiuksline ant gatves išstumiau, bardakas pas mumi su tuom šiukšliu išvežimu, veža bile kada visai ne pagal grafikus
aš irgi pasigirsiu
ūkininkes kin po kiek teisinga kaina kviečiai dabar? ir pvz žeme nuomot na dirbamas plotas kiek čia galima tiketis gauti už ha?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 15, 19:34)
Man irgi buvo, tai MB atlėkė su atsarginiais į miestą. Gavau tada visokių pravardžių . Kai pagalvoji, tie jo išvardinti gyvūnai nieku gyvu to nedarytų... 
O man atrodo taviškis toks pukuotas,balso nepakelia?
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 16, 08:51)
man svetimi vyrai visi pukuoti atrodo
Ingrida, jei tavo vyrui dabar butu apie 80 metu, tai sakyc vaikai laiku ir vietoj rupinasi, bet dabar gi erzilas paciame jegu zydejime.
Vat mane tai galetu tik pas viena daktara registruot: sielos, jei matytu, kad jau ne tik reik, bet kuo skubiau
Nusidaziau, nusikirpau vakar kirpykloj
nusilakavau nagus, dabar sporte busiu graziausia
Laba
QUOTE(sapniukass @ 2017 11 16, 13:33)
nu šmaikšuotlė, net prisijuokiau
žiurek kad tau čia Ingrida vėjo nepakeltų už tokius bajerius
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 16, 14:55)
nu šmaikšuotlė, net prisijuokiau

Ko cia ji man kels, mes abi gerietes.
Vat galvoju: pakeis sanari, isvaziuos i reabilitacija, o ten moteru su naujais klubais....
Nu daugiau negasdinsiu
Kaiminka mano atryskejusios sukuosenos nepagyre, cia ji is pavydo ne kitaip
Laba
Žinios:
Kaune spaudos kioskuose ieško pardavejų
Oho kokios laiko investicijos, šaunuolės
Ar iš pukuotų vyrų netaps raguoti
Žinios:
Kaune spaudos kioskuose ieško pardavejų
Oho kokios laiko investicijos, šaunuolės
Sapniuk,tai kad tas eržilas jau kuinu pavirto.
vien bambėjimas dėl ligų.
Nu oras pasaka šiandien.Vis dar skinu avietes,rukola,raunu lauke ridikėlius.
Sapniuk,šaunuolė dėl šukuosenos,aš vis pravažiuoju pro kirpyklą,vis dar tempiu virvę,kol niekur nereikia eiti.
Nu oras pasaka šiandien.Vis dar skinu avietes,rukola,raunu lauke ridikėlius.
Sapniuk,šaunuolė dėl šukuosenos,aš vis pravažiuoju pro kirpyklą,vis dar tempiu virvę,kol niekur nereikia eiti.
Lyžuka, už kviečius galėtų būti nuo 150 iki 165 /toną. Kaip tik prasitryniau žinutes nesenai, vis siunčia supirkimo kainas firmos. O mes pardavę. Žiūrėk, jeigu turi kviečių, labai nepardavinėk. Iš rudens liko neapsėtų trečdalis Lietuvos. Prognozė, kad pavasarį ieškos sėklos visi ir kilstels kainas iki 300. Na, čia tokios svajuko dramblionės. Bet visko gali būti. Kurie turės užslėpę, tie išloš. O aš kaip tyčia išsipardavaiau
Žemės nuomos kaina nuo 100 eurų. Kai kur prastose žemėse gali būti pigiau, kai kur iki 200 ( na, sakykime apie Joniškį)
Kas nors mane nuvarykite ragų nagų susitvarkyti . Atrodau kaip kaliausė
Tik bet tačiau... Dar laukuose yra šio to, reikia mirk plyš iki žiemos paimti....
Dėl pūkuotų vyrų. Argi neprisimenate, kad visos pasakos baigiasi vestuvėmis ??? Jeigu kas sugalvotų pasakoti vaikams kaip elgiasi žavusis princas ir nuostabioji princesė po vestuvių, reikėtų mažiams iš karto psichologo konsultacijos.
Nors kai ką pamato ir patys šeimoje.
Žemės nuomos kaina nuo 100 eurų. Kai kur prastose žemėse gali būti pigiau, kai kur iki 200 ( na, sakykime apie Joniškį)
Kas nors mane nuvarykite ragų nagų susitvarkyti . Atrodau kaip kaliausė
Dėl pūkuotų vyrų. Argi neprisimenate, kad visos pasakos baigiasi vestuvėmis ??? Jeigu kas sugalvotų pasakoti vaikams kaip elgiasi žavusis princas ir nuostabioji princesė po vestuvių, reikėtų mažiams iš karto psichologo konsultacijos.
sveikos
už lango gražu buvo gal gerą valandą ir vėl apniuko... svarbu nelijo
pirkom kopūstus raugimui po 0,25 pinigus, atvežti iš ūkininko nuo Pasvalio
galvoju ar čia tikrai, nors gal pažystamas ir nemeluos, chmmmm ale kopūstai balti, gražūs
jei neišvažiuosiu ryt sodybon-raugsiu ir su dieduliu bučiuosiuos
dabar verdu šaltieną, nes radau šaldytuve krienų, tad teko ir galionkos ieškotis
avižų turiu du kibirus, tai sakot reik ir kviečių užsipirkt kokį puskilį
dar rugių reik
tiesa, gal kuri mokat šiaudų sodus rišt?
aš nusiteikus kt. savaitės pabaigon į kirpyklą eit, ant švenčių pats tas plauko ilgis bus
o nagų aš nedažaus
už lango gražu buvo gal gerą valandą ir vėl apniuko... svarbu nelijo
pirkom kopūstus raugimui po 0,25 pinigus, atvežti iš ūkininko nuo Pasvalio
dabar verdu šaltieną, nes radau šaldytuve krienų, tad teko ir galionkos ieškotis
avižų turiu du kibirus, tai sakot reik ir kviečių užsipirkt kokį puskilį
tiesa, gal kuri mokat šiaudų sodus rišt?
aš nusiteikus kt. savaitės pabaigon į kirpyklą eit, ant švenčių pats tas plauko ilgis bus
o nagų aš nedažaus