Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingridėl, džiaugiuos, kad puikiai leidi laiką biggrin.gif Tu to nusipelnius ir dar daugiau mirksiukas.gif mėgaukis 4u.gif

gavau paršioko kumpį, šnai šnai kameron, ryt dar kažką susimalsiu ir baigtas kriuksis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 12 28, 18:36)
labas 4u.gif

oi Lyžuka, kaip skanu biggrin.gif  aparatas kavai-gėris, maniškis pats pupeles sumala, sumakaluoja, o aš skaniai sugeriu biggrin.gif jei reikia gert paprastą-nebegalim, išpuikę ax.gif  ax.gif
kavą perkam iš kavos mugės, vis nuolaidų pasidairydami. Iš mano gertų kavų skaniausia bristol buongusto ir rainforest. Po to pelini neblogos.
Geriam daug, kilo užtenka 5-6 dienoms. Turiu mažus puodelius, tai taip pasimėgaujant ir geriu biggrin.gif  biggrin.gif
Pinigine išraiška-tikrai brangu, bet skonis nugali. O ir dar lieka išspaudos, kurias gali kompostuoti.
Dar esu darius eksperimentą-išspaudas padžiovinus ir užpylus verdančiu vandeniu-gavos jacobso kava biggrin.gif  blink.gif  biggrin.gif

Pavadinimus tavo reik nusirašyti bigsmile.gif kad atkreipt dėmesį, prie aparato gavom ir pupelių kartu tai jau iš testuota jos
Gf

https://www.kavosdra...-chiapas-250-g/
O kitų ir nepamenu jau pakuotės išmečiau

Atsakyti
Man neskani ekspreso kava. Po jos dažniausiai širdis bando iššokt biggrin.gif
Atvežė, savaitgalį išpakuosim su dienos šviesa.
Atsakyti
Labos,
esu turejus du kavos virimo aparatus ir isdalinau kitiems,nes man kava neskani su tais aparatais.Skaniausia yra is sito auksto spaudimo aparaciuko.

vartotojo įkelta nuotrauka
Jis paprastas,greitai isverda ir islieka visas aromatas.Kava naudoju dabar is Lidlo,malta raudonam pokely atrodo Etiopijos,o kai jios nerandu,tai tik Levazza.Siaip Uk nerandu skanios kavos.
Ingrida,smagu,kad miuziklas zuzavejo.Mane tai ilgam,ypac tas sandelieras ir scena su laiveliu kai plauke,atrode,kaip ta vandeni padare?
Siandien oras grazus,bet saltas,nieko nenuveikiau,gyvenu su tinginiu kazkaip.Atrodo toks laikotarpis dabar.
Merii,su nauju pirkiniu!Kad ilgasi tarnautu!.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 12 28, 22:13)

Ingrida,smagu,kad miuziklas zuzavejo.Mane tai ilgam,ypac tas sandelieras ir scena su laiveliu kai plauke,atrode,kaip ta vandeni padare?

Man tai dar kai zvakes islenda,plaukiant valtimi ir aplamai visos dekoracijos kazkas,............pirmas vakas issitraukiau mezgini.😆gavome skirtingus kavos pupeliu pokus,nebuvo kada apziureti laiko,namie apziuresime.
Atsakyti
Ingrida, gerų pramogų. 4u.gif
Tvarkau mėsos kalnus ir kosėju iki apsi ... kimo. blink.gif Prie viso gėrio mergai jau skauda galvą, o MB ligonis, kokio svietas nematė : kosėja, čiaudo, temperatūra, ausį gerklę skauda. Gerai, kad buvau užšaldžiusi puodą kisieliaus. Pakaitinu, geriausi vaistai. Iš natūralių spanguolių, tiksliau su daug spanguolių.
Man vienai nevalia sirgti : ryte reikia darbuotojus parsivežti, nes ne mokykliniu laikotarpiu pusės autobusų nebėra, reikia užsakymus išvežioti, apipirkti maišais, plėvelėmis ir t.t. Laukiu Naujųjų, nors dvi dienas galėsiu pagulėti ramiai ir išsisirgti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 12 28, 16:50)
Nepatinka man roletai, nejaukiai man atrodo.

nepatinka ir man,todėl nedėjau iki šiol,bet ... kabo užuolaidos,naujas susipirkau,o roletai ant stiklų,ploni,kol nenuleisti nesimatys,vasarą kelias valandas saulė plieskia,baldam nepatinka,gėlės sudega iki sausų lapų,tai va ir naudosiu kai saulė plieks,o šiaip aplamai nereikia nieko,gyvenam 6 aukšte,namas kraštinis,priešais tik vieno aukšto nuosavi namukai ir garažas,norėdami niekas nieko nematytų,bet man nejauku,gal po savaitės buvo pakabinta laikona užuolaida dieninė,ta laikina prakabojo metus ax.gif ,tada išsitraukiau naktines,dar Vilniuj pati pasisiuvus buvau ir atsivežiau beveik naujas,dabar po remonto nusipirkau padorias dienines,bet va saulė išlindus priminė,kad reikia vasarai ruoštis,akcijos neblogos,tai susipirkau... sūnaus kambary tik dieninės,traukyt nemėgsta,tai naktinių atsisakė,nutarėm kabint roletus,nes jo pusėj jau kaimynai matomi,o rašomas prie lango,sako nesmagu kai žiopso koks rūkalius biggrin.gif

o šiaip aš už užuolaidas,jaukumas garantuotas mirksiukas.gif

Ingrida,mačiau nuotraukas,smagiai laiką leidžiat mirksiukas.gif ,jau padai svyla kaip norisi išlėkt į kelionę,greičiau tas pusmetis praeitų biggrin.gif

kavos aparato neturiu,nors kava iš jo geriama,nebrokiju,bet neverta apsikraut,vyras kavą darbe geria,aš tik vieną puodelį rytais geriu,svečiai reti,o ir tie ne visada kavą geria,užtenka paprastos,o kai norisi labai skanios mieste išgeriu,radau kepyklėlę kur kava skani,atsisėdu prie lango,pro šalį žmonės skuba,o aš ramiai kavytę gurkšnoju... smagu wub.gif

vasarą ledai daržą kapos ax.gif ,bet daržo bus pora metrų,kaip nors biggrin.gif ,šiandien visą dieną šveičiau virtuvę,nuo šviestuvo iki tolimiausių kampų,spinteles iškuopiau,makaronai pakelį keli,kruopų šaukštas...,išmėčiau prieskonius senus,visokių vanilinų caro laikų,žodžiu,virtuvė beveik sterili biggrin.gif ,dar miegamąjį perbėgau,durys spintos veidrodžiai iki lubų,mažais pirščiukais nučiupinėtos apačios ir didelėm letenom visa kita aukštyn
dabar jau švaru,rytoj ilsimės,valgymų liko nuo šiandien
galvojau į centrą rytoj nuvažiuot pasiganyt,bet jau dabar tingiu ax.gif biggrin.gif

mano orchės žydėt pradeda,viena po kitos skleidžiasi,matyt supratingos,užuominų užteko,nes žadėjau paeiliui iškomandiruot į konteinerius jei dar salotas vaidins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 12 28, 22:13)

ačiūkas 4u.gif biggrin.gif
Va tokį, gal ir man reikia nusipirkti, kur lieka aromatas, Etiopijos pati geriausia kava skaitosi, bent baristos kursuose taip mokė.
Frau, man lomkės dėl orchių, bet šitame bute jos neauga. Raibuolės ir tos nenori žydėti, vakarinė pusė yra blogiau už šiaurinę, nebent dirbtiną šviesą jungt, O rytinę palangę adeniumai užėmę, tų tikrai neskriausiu.
Šiandien sūnus išvažiuoja, liksim su seniu, vėl bus sąlyginis ramiakas. Kaip sau norit, bet per sunku su jaunimu. Išvažiuos, tai kaip visada, kokias kelias savaites relaksuosiuos, kad atgauti dvasinę ramybę biggrin.gif
Carienė baisiai supykus, kad per šventes be įsakymo ir raštiško sutikimo, dalis moterų nedirbom. Aš tai jau turiu pamoką, liepos 6d., ką dirbau, tai nerodė tabelyje ir nieko nemokėjo, gavosi, kad likau durnės vietoje, kaip ir dauguma. Net minimumo negaunam, ir dar kaskart psichologinis spaudimas. Ir ko ten sedėti, kai per šventes normalūs žmonės švenčia, o nesirūpina buitiniais reikalais biggrin.gif
Atsakyti
https://scontent.fvn...amp;oe=5ABF3A79

https://scontent.fvn...amp;oe=5ABFA834

Na ir kaip jums paskutinės gruodžio dienos biggrin.gif ?
Atsakyti
grazu wub.gif per anksti savas nukirpau, buc NM puokste suskynus biggrin.gif

atidirbau siem metam.
Labas paskutini darbini penktadieni
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 29, 15:12)
Na ir kaip jums paskutinės gruodžio dienos biggrin.gif ?

gražios dienos,nešalta,rožės va žydi,ko blogai? pas mane sode irgi geltona žydi wub.gif ,levandos irgi dar kaip rudens pradžioj žaliuoja ir žydi,nors nusikarpius namo parsivežiau didesnę dalį,bet kas liko visai gražiai atrodo

Atsakyti
Kaip reiks priprasti prie lieuviško laiko?Žaidžiame žaidimus iki dvejų-trejų nakties anglų laiku.Keliamės 10-11.Lietuvos lauku jau pietūs. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti