Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos naujuose metuose bigsmile.gif

Mus šuo ir dabar dar kaukia vargšas tingiu keltis raminti, stresas gyvūnėliams nors katės tai jokio dėmesio į fejerverkus

Pas mus labai greitai baigėsi po dvylikos šaudymas nors aišku girdėjau gal ir kokia trečią dar pramigusiu bigsmile.gif
Atsakyti
Lyzuka, tai Pitagoras savo metus garsiai sutiko biggrin.gif
Mano katinams gali saudyt nors kasdien, jiems nulis emociju.

Su Naujais, damos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 01, 12:07)
Lyzuka, tai Pitagoras savo metus garsiai sutiko biggrin.gif
Mano katinams gali saudyt nors kasdien, jiems nulis emociju.

Su Naujais, damos wub.gif

kaip ir priklauso su dainomis bigsmile.gif gi jo metai , ėjom šiandien pasivaikščiot tai pilnos pakeles šampano kamčių ir visokiu ten petardu likučiu unsure.gif , o prie mus tai pora žibintu skuduru gulejo
Atsakyti
sveikos 4u.gif
su Naujaisiais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu tik mylinčių artimųjų ir trokštamų gėrybių 4u.gif

kadangi aš tikras šuo galiu ir loti, xa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

naujus sutikom tvarkingai, kisieliaus bokalus pakėlę biggrin.gif dičkis su savom panom, mažius su mum 12 sulaukė ir pas savus patraukė, tad mes su dieduliu dviese pabuvom.
Fejerverkai buvo gražūs ir ilgai bumbėjo, va ir dabar dar šaudo biggrin.gif

sesės šuniui tragedija, sėdi vonioj, nieko neėda, kažkokių tablečių nuo streso duoda unsure.gif
mūsiškis šokdavo ant palangės ir lodavo, bardavosi, nes ir jam nelabai tie šaudymai patikdavo......
Atsakyti
oi mūsų irgi dar šiandien dainas dainavo dar ryte netgi , ėjom vakare pasivaikščiot tai jau geriau jautes, mažiau demesio kreipė i pramiegojusių fejerverkus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 sausio 2018 - 20:00
Labukas
SU NAUJAIS MANO SAULĖS
vartotojo įkelta nuotrauka

Apie sutikimą neklauskit,klaikus,blogai kai vyrai žmonų neklauso,paskui prisidirba
Sniego nerasta,biuleteniauju toliau,ryt vėl vizitas pas gydytoją
Atsakyti
Mes ramiai dviese. Šampaną iki šiol liurlinu medikamentinėmis dozėmis. Nelabai skanus, o ir nėra su kuo pasigerti. MB jau antibiotikus geria.
Mano šunes laukiniai , tai dėmesio nekraipo į visokius ten šaudymus.
Ladute, nepaklusniems dideliems vaikams reikia imti kočėįlą....
Atsakyti
Kaimietuke tas didelis vaikas MB ,neturėjau tuo metu po ranka kočėlo aggressive.gif biggrin.gif jo laimei
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 01 02, 11:22)
kai vyrai žmonų neklauso,paskui prisidirba

ko klykauji?? taigi sakė feisbukis,kad kinderis šiais metais tau skirtas soske.gif

Laba 4u.gif
baigėsi katino dienos,septintą ryto darbe turiu sėdėt umn.gif
sutikom ramiai,lauke lijo,niekur nėjom,po langais šaudė beveik parą,o 4 val intensyviai,tai pagrindinius pažiūrėjom,kitus praklausėm,filmus linksmus žiūrėdami
šunės ramiai miegojo,nereaguoja,bent tiek gerai,išprotėtų per tiek valandų

laukiu lauktuvių,jaunieji gimtinėj viešėjo,išgrūdau siurprizų daryt... prisiverkė... ne jie aišku biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
Vėluoju blush2.gif fb nepasake, o atmintis jau šlubuoja ax.gif

Meri, su praėjusiu gimtadieniu, sveikatos Tau ir džiaugsmingų metų birthday.gif

Atsakyti
Merri, jungiuos prie sveikinimų smile.gif
Atsakyti
Meri, visai pamiršau, kad kaip Naujieji, taip ir tau nauji metai prasideda.
Dideliausios sėkmės tau grumiantis su gyvenimo iššūkiais.

Atsakyti