Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sveikos 4u.gif

Ingridėl, supratau kad kursai fain biggrin.gif biggrin.gif

visą savaitę dirbau aukle pas dukterėčias-giminėj aš viena lodorius, tenka gelbėt rolleyes.gif rolleyes.gif
privargau dainuot, šokt ir kitaip linksmint ligonius. Su savais kažkaip lengviau man buvo biggrin.gif

Pas sesę namuose lazaretas, dar mama vakar išgriuvo - gripas........
Man gerklėj kažkas kirba, bet geriu vitaminus, putinų arbatėles, čiobrelių - nepasiduodu biggrin.gif

Šiandien cepelinų viriau, daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif obuolių pyragą kepiau vakar biggrin.gif

Skaitau knygas toliau: perskaičiau jau mano minėtą "Nekenčiam"-tikrai rekomenduoju ne tik paauglius turinčioms, emociškai stipru...... Dar perskaičiau detektyvą "Nutylėtas"-įdomus, bet sunkiai skaitosi, nors atomazga gana netikėta. Dabar atversta "Vienas prieš vieną" biggrin.gif
Kaimietuke, kokią knygą pirkai?
Atsakyti
Jurginėli, pabandyk pastiles Fiescherman, sako norvegai jas lb vertina 4u.gif

Bliamb, katinas neina prie bliūdų, teks prievarta grūst..., ai...
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 02 04, 20:59)
Jurginėli, pabandyk pastiles Fiescherman, sako norvegai jas lb vertina  4u.gif

Bliamb, katinas neina prie bliūdų, teks prievarta grūst..., ai...

Parodyk savo ligoniuką. Seniai berodei. Aną dažnai įkeldavai. wub.gif
Atsakyti
Nunešiau prie bliūdų. Šiaip ne taip iš rankų palakė grietinėlės, jis mėgsta, truputį suvalgė buljono su kalakutiena, morkomis, kelis sausiuko grūdus, vis ne tuščiu pilvu palieku visai dienai vieną gulėt...
Skaudu į jį žiūrėti, kai buvęs energingas, o db tik guli liūdnas susirietęs.
Jei iki Vėlykų ištrauksim, paskui jau stebuklų metas ir pati motina gamta padės.
Neširskit, rašau kas skauda, ai...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Merri, stiprybes ir tau ir katukui 4u.gif , bet jei nepagydoma liga ar ne geriau migdyti, kad nesikankintų jis iki tų velyku unsure.gif

Sveikos ...miegojau 3 valandas unsure.gif kol sulaukiau sunaus iš oro uosto kol apkalbejom , jau ir dvi
Atsakyti
labas 4u.gif

gražiai sninga wub.gif

geriu putinų arbatą ir negaliu atsidžiaugt, kad jų turiu prisišaldžius, taip skanu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 02 05, 08:10)
labas 4u.gif

gražiai sninga wub.gif

geriu putinų arbatą ir negaliu atsidžiaugt, kad jų turiu prisišaldžius, taip skanu biggrin.gif  biggrin.gif

man irgi skani tiek šaldytų, tiek džiovintų, bet turiu darbe vieną asabą, kuri negali jų kvapo pernešti tai retai ir begeriu juos nebent kartais susimaišau su kitomisuogomis, kad kvapą slopint mirksiukas.gif
Atsakyti
Putinų nei šaldau, nei džiovinu. Jei darau, tai sirupą su medumi. Bet smirda neplautomis kojinėmis ta arbata.
Atsakyti
biggrin.gif Kaimietuke, na tu tai zodziu i vata nevynioji biggrin.gif Rezei is peties.

Labas vakaras
Atsakyti
D,. kaip bloga, tuo bus veu nuo tokios dienos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 05 vasario 2018 - 19:04
Meri 4u.gif

nu nežinau, man nesmirda tongue.gif biggrin.gif

prikepiau varškėtukų vakarienei biggrin.gif
Atsakyti