QUOTE(Merii @ 2018 02 17, 22:56)
Bet tie makaronai gerai praskiedžia kasdienybę, dar patinka Nuo iki
Tai tarsi sausainiukai prie geros kavos 
Dar Kakadu būna,.

Labas rytas.
Nžn kaip jums, bet man šalta. Diedas išvažiavo darban, o aš židinio kurt, o tai būtų rėkęs.
Rytas puikus, dar gyvi ir už tai ačiū.
Čiaumukas nors ir paslikąs, bet laikosi iš paskutiniųjų. Vėl žiodinsiu prievarta. Nu negi nepagerės, netikiu. O toks stiprus energingas buvęs. Ir kaip jam įpūst gyvybės, ten visada juk spės. Liūdnos mano mintys, o dar lūdnesnė esu pati, nekreipkit dėmesio. Gerai, kad galima smailiku pagalba pasislėpti, o
Rytas puikus, dar gyvi ir už tai ačiū.
Čiaumukas nors ir paslikąs, bet laikosi iš paskutiniųjų. Vėl žiodinsiu prievarta. Nu negi nepagerės, netikiu. O toks stiprus energingas buvęs. Ir kaip jam įpūst gyvybės, ten visada juk spės. Liūdnos mano mintys, o dar lūdnesnė esu pati, nekreipkit dėmesio. Gerai, kad galima smailiku pagalba pasislėpti, o
Meri, pasikurk židinį , paglostyk Čiaumuką, akyse šviesiau bus. Jei Čiaumo neliks, atsiras kitas, kam galėsi skirti savo rūpestį. Matau, kad tau verkiant reikia kuo nors rūpintis.
Pas mane irgi šalta. Laukiu MB , gal pakurs pečių. Einu sudėti kalakuto sparnus kepti.
Pas mane irgi šalta. Laukiu MB , gal pakurs pečių. Einu sudėti kalakuto sparnus kepti.
Labas
Meri, ta pasta Virbac labai gera. Kaip mano draugute vet, vaistines pardaveja man sake: cia tiek visokio gerio, kad galesi ir pati pabandyt.
Pakalbejau su drauge del sukneles. Sako: nueini i Elva, pasakai pardavejai ko nori, sunes visas sukneles tavo ismieros tik matuokis ir rinkis
Nu, kaip as nepagalvojau tokios galimybes......
Ryt vaziuoju pas daktare, treciadieni pas kirpeja.
Ingrida, kas ten per stebuklingi vaistai
A tai ko tas tavo spaudimas tokius suolius daro, jei geri juos pastoviai? Sakysi: ot prilipo kaip vantos lapas prie.....
Meri, ta pasta Virbac labai gera. Kaip mano draugute vet, vaistines pardaveja man sake: cia tiek visokio gerio, kad galesi ir pati pabandyt.
Pakalbejau su drauge del sukneles. Sako: nueini i Elva, pasakai pardavejai ko nori, sunes visas sukneles tavo ismieros tik matuokis ir rinkis
Ryt vaziuoju pas daktare, treciadieni pas kirpeja.
QUOTE(sapniukass @ 2018 02 18, 17:01)
Sapniuk,gi pažiūrėk į mano pasą.
tai gi nerodai
paso. Tai mus skiria tik metai, lyg. Sportuot gerai, bet ir as tingiu. Reik stiprint pagrindini raumeni
sveikos
šventes atšventėm, dabar iki kovo pradžios bus ramu-čia man
toliau skaitau
"Magdalė smuklės merga" 16 a. Vilnius, jo gyventojai, buitis, aistros, intrigos ir smuklės kekšelė Magdalė su didele širdimi. Labai smagiai skaitėsi, rekomenduoju
Dabar skaitau Margaret Atwood "tarnaitės pasakojimas" - kol kas galiu apibūdinti tik vienu žodžiu-sumišimas......
laukiu pavasario ir galimybės išlekt į kaimą, pasikapstyt žemėse ir įkvėpt šviežio oro
Papildyta:
susidubliavo.....
šventes atšventėm, dabar iki kovo pradžios bus ramu-čia man
toliau skaitau
Dabar skaitau Margaret Atwood "tarnaitės pasakojimas" - kol kas galiu apibūdinti tik vienu žodžiu-sumišimas......
laukiu pavasario ir galimybės išlekt į kaimą, pasikapstyt žemėse ir įkvėpt šviežio oro
Papildyta:
susidubliavo.....
Jeigu pagrindinis raumuo - liežuvis, tai šiandien gal šešias valandas treniruotas buvo.
Nuvariau pas vieną draugę :plepėjimas, skani kava ir nuostabiai skani vyšnių užpiltinė. Tik spėjau namo koją įkelti, skambina kita. Ten vėl programa : kava, plepėjimas ir naminis likeris. Aina sau, kaip turiningai dieną praleidau .
Ir liežuvis pasportavo, ir ciekavumas apie miestelio naujienas buvo patenkintas, ir prisiragauta...
Ech, kaip myliu žiemos savaitgalius...Niekur skubėti, darbų nėra, gyveni ir džiaugiesi
Meri, nedrįsk naikinti savo ankstesnio darbo. O gal prireiks.
Meri, nedrįsk naikinti savo ankstesnio darbo. O gal prireiks.