Laba, o aš ateinu pasimaivyti. Pavydėkit, ne tik gyvai bendravau, bet ir ragavau Liniuko sūrių.
Va tep va
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 03 19, 21:53)
Ingrida, teisingai, ten lagūras. Ale gi tavo netingėjimas šitiek prisidžiovinti.
Karkasas iš smulkinto popieriaus,kur mašina susmulkina,sudrėkintas popierius ir dirbta.Galima iš šiaudų,bet dulka labai.

Labas rytas.
https://scontent.fvn...amp;oe=5B466284
Kadangi mažoji mažutė,tai ir puokštė tokia.Na labai norėjo namie pasipuošti.
QUOTE(Para @ 2018 03 19, 22:54)
Laba, o aš ateinu pasimaivyti. Pavydėkit, ne tik gyvai bendravau, bet ir ragavau Liniuko sūrių.
Va tep va

tai spėju be sūrių būtum ir pasišildyt nepriėmus
Sveikos
Ingrida nu daili ta puokštelė ir tokia skoninga
Sakykit o dabar jei metines dar neša kas geliu ant kapų, pvz kokį krepšelį ir namuose bus pietus gedulingi tai maisto pvz sausainiu, pyrago, alkoholio reikia neštis?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 20, 07:37)
Sakykit o dabar jei metines dar neša kas geliu ant kapų, pvz kokį krepšelį ir namuose bus pietus gedulingi tai maisto pvz sausainiu, pyrago, alkoholio reikia neštis?
Man atrodo tik gėlių ar krepšelį nešasi.
geles ir zvakes.
Labas
Liniau
Labas
Liniau
Na va įkišau rankas žemėn.
Nugrabinėjau suneštus lapus nuo darželio,apkanaisiojau snieguoles.Kažkiek išsikasiau snieguolių lizdelin.
Viena jau lizdą su hiacintais padėjau laiptinėn,šventės prasideda.
Tulpės,narcizai jau lenda.Šiltnamyje matyt liko kažkiek svogūnėlių tulpių,atrodo taip ščyriai iškasiau,tai lenda ir ten.
MB išmėžė vištas sunešiau mėšliuką dviems šiltnamiams,trąšų nereiks pirkti.
Pradėjau avietes kirpti,jau kai kur lenda.
Pavasaris valioooooooo.
Norisi jau šiltnamin sėti,gal rytoj kiek spėsiu.
Pas jus jau dygsta?
Nugrabinėjau suneštus lapus nuo darželio,apkanaisiojau snieguoles.Kažkiek išsikasiau snieguolių lizdelin.
MB išmėžė vištas sunešiau mėšliuką dviems šiltnamiams,trąšų nereiks pirkti.
Pradėjau avietes kirpti,jau kai kur lenda.
O aš buvau seminare. taip gražiai pabendravome, padiskutavome, daug pažįstamų ir kolegų.
Na, jeigu dar šią savaitę surizikuosiu nuvažiuoti į parodą, tai bus aplamai pramogų dvisavaitis.
Na, jeigu dar šią savaitę surizikuosiu nuvažiuoti į parodą, tai bus aplamai pramogų dvisavaitis.
Labukas visoms.
Ingrida, koks ten dygsta. Pas mus sekmadienį grynas ledas šiltnamiuose buvo, žemė atitirpusi vos pora cm. Prakrapščiau prie takelio, keliasdešimt ridikėlių sėklų ir kelias smulkias svogūnų galvutes įkišau, plevele užmečiau. Gal iki šiandien jau daugiau atitirpo, bet aš tik savaitgaliais kaime būnu. Gal salotų sėklų į kokį vazonėlį įbersiu, apšiltintam balkone pastatysiu, jei sudygs, supikiuosiu vėliau į šiltnamį.
Lyžuka, pas mus irgi maisto ir alkoholio į metines neneša, žiemą labiau neša žvakes, o kai šilta, augančių gėlių vazonėlį.
Jurginėlį, bruknės plius čili buvo
, labai tiko prie Liniuko balto sūrio. Jau viskas pasibaigė
Ingrida, koks ten dygsta. Pas mus sekmadienį grynas ledas šiltnamiuose buvo, žemė atitirpusi vos pora cm. Prakrapščiau prie takelio, keliasdešimt ridikėlių sėklų ir kelias smulkias svogūnų galvutes įkišau, plevele užmečiau. Gal iki šiandien jau daugiau atitirpo, bet aš tik savaitgaliais kaime būnu. Gal salotų sėklų į kokį vazonėlį įbersiu, apšiltintam balkone pastatysiu, jei sudygs, supikiuosiu vėliau į šiltnamį.
Lyžuka, pas mus irgi maisto ir alkoholio į metines neneša, žiemą labiau neša žvakes, o kai šilta, augančių gėlių vazonėlį.
Jurginėlį, bruknės plius čili buvo

Labas rytas.
labas rytas
snyguriuoja.......o aš jau viską žiemišką suslėpus......
Liniuk, dėl mašinos sugedusios gaila, bet va dėl Paros džiaugiuos-ji valgė Tavo sūrius
Ingridėl, palauksiu puokštelių su gyvom gėlėm, dirbtinės man ir lieka dirbtinėm, nors ir kokios aukštos kokybės bebūtų
bet darbai labai šaunūs
į metines žvakių ir kelias gėles simboliškai, o už pietus kažkiek pinigėlių duodam
snyguriuoja.......o aš jau viską žiemišką suslėpus......
Liniuk, dėl mašinos sugedusios gaila, bet va dėl Paros džiaugiuos-ji valgė Tavo sūrius
Ingridėl, palauksiu puokštelių su gyvom gėlėm, dirbtinės man ir lieka dirbtinėm, nors ir kokios aukštos kokybės bebūtų
į metines žvakių ir kelias gėles simboliškai, o už pietus kažkiek pinigėlių duodam
pas mus jau rimtai sninga, nieko dar nesuslepus, kaip tik nešioju žieminiu paltu ir džaiugiuos 
man irgi gyvos yra gyvos ir dar žydinčios natūraliai lysvėje
, bet nespjaunu ir į dirbtines pvz ant kapu tik jau ne tu rėkiančiu fosforiniu spalvu
man irgi gyvos yra gyvos ir dar žydinčios natūraliai lysvėje